Ohhh sen neyaoiyorsun tutkumm :)
Ellerine kollarına sağlık :)
Oy MaşAllah canım benim çok güzel olmuş, Ellerine sağlık:)Selam canlarim... İyisiniz inşaAllah...
Ben size nakislarimi eklemek istedim...makine nakisi havlularim...ilkini bitirdim ikincisine geçtim :)
Günaydın canım nasılsın?gunaydin kizlaar :)
Günaydın canım nasılsın?
Günaydın cankuşlaaar, epenerjik bir hafta olsun innşallah hepinize
Çok şükür bende iyiyim canım benim..iyiyim canim cok sukur, seni sormali :)
insalllah canim ..
kar yagdimi kizlar , toz gibi bisi yagiyo karada bnziyo ama cok sogukkk ..
ve bu ayin 21inde dugun var esimin kuzeninin.. ne giyecem ben nasipse ya..
Evet biraz değişmiş canım alıntılarda falan, bende çok şükür iyiyim, ne bileyim içim buruk gibi havalardan heraldeOy MaşAllah canım benim çok güzel olmuş, Ellerine sağlık:)
Ne oldu bu siteye yaa cepten alıntılamitor
Allah razı olsun caniimmm... Nasılsın iyisin inşaAllah :)
iyiyim esmam cok sukur :)Hadi ya, bulanti erkenden nadir görülür hamilelikte tatlim... Korkularıni hamile kalmadan bence yenemezsin...olumlu düşun korkma tatlim... Rabbim hattalisini versin :)
bulantilarim var bir kac gundur bilmem neden.. hem heves ediyorum bebege hem korkular var bilemedim hayirlisi..
midem agriyodu bir ara o yuzdenmi o bulantilar bilmeem yemek yemekte zorlanir oldum..
nakislarina bayildimmm, masallah ne guzeller :)
isini bulmussun kuzum :)
Evet nakış hevesimi de gideriyorum şükür...çok istedim hep öğrenmeyi öğreniyoruz hand olsun :)
kuzum ne tatli olmis bunlar ellerinee saglikkk :)Selam canlarim...o İyisiniz inşaAllah...
Ben size nakislarimi eklemek istedim...makine nakisi havlularim...ilkini bitirdim ikincisine geçtim :)
aslinda bakma korkuyorum dedigime kuzum ya cok istiyorum, nebileyim boyle belirtilerde olup bosa cikinca uzuluyor insan iste :)canim benimm... Korunmayin artık bak nasil yeniyorsun korkularıni
neyse hayirlisi insallah zamani geldiginde nasip olur..
makinayla oluyo dimi kuzum onlar
Sağlıklı tatli bir bebis nasip olsuun sizeee :)
Evet makine canim :) ilk defa elim değdi makinaya ama hayalimdi.. çok sevdim..:)
kuzum ne tatli olmis bunlar ellerinee saglikkk :)
gunaydin.kizlarr hepinizeeee nasilsiniz bakalim
selam kizcelerr :)
bugunlerde annem is yerinden is getirdi onlarls oyalaniyorum.. hemde kazaniyorum bu isten.. uzun zamandir kendi parami cikarmamistim :) cok iyi geldi bu is
iyi sayilirim kuzum 2 gundur sirtim ve boynum agriyo.nedenseilaclarim.bitene kadar sabir sabir kuzum, boyle planli olmasinida istemem,Allah bilir ama en azindan tedavim bitsin istiyorum, nasip kismet Rabbim yardimcimiz olur insallah
cok guzel kuzum gercekten cok beyendim, telefondan buyuk haline bakamadim incelemek isterdim ama artik pc dan girince nasipse incelerim :) :)
edamm iyiyiz kuzum seni sormalii :)
saclarini kesmissin okudum ama yazamadim,eminim yakismistir canim :)
Günaydın canlar :)
iyi olmuş canım senin için kendi paranı kazanmak gibisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?