Benimki de öyle...ama bende çok seviyorum eti hehe
Nasılsın canim beniiimmm:)
sizden uzak kaldıma şuan çok üzüldümm ki bennnoyyy siirrieyvann canımmm hayırlı olsn bebişin sağlıklı kucağına al up uzun ömrünüz olsn beraber :-* valla bende etçitim ama bi insan bu kadarmı köfte der yinede yapıyorum güzel oluyo ama seçenek azaldı
Hehe ben örgü işlerine bayılırım... Şu an battaniye oruyorum... Yama gibi... Çok severim...:) tv de bir dizide örneğini görmüş çıkarmıştim.. seninki biraz kalin olmuş ama güzel tatlim.. ellerine emeğine sağlık
..dediğin gibi hasir gibi olmuus:)
Günaydın can kuşlar:)
Ben çok örgü yapmışimdir, Tulbent kenarlaro vs. Baya severim yani :):) tig ile bu canim...kolay bir örnek...bitince paylasirim...bugünlerde ona yüklenip bitirmeyi düşünüyorum ama dikiş nakış kursu ve bulgarca kursu da olunca bakalim nasil olacak :):)Oooo sen olayı aşmışsın canım maşallah.. Tığ ile mi örüyorsun yoksa şiş mi??
Benim biraz sabırsızlığımdan ötürü daha ince ip ve tığ almak iiçin haftasonunu bekleyemedim.Ama iyi oldu, unutmuştum, antrenman oldu bu ,sağol canım :)))
Ben çok örgü yapmışimdir, Tulbent kenarlaro vs. Baya severim yani :):) tig ile bu canim...kolay bir örnek...bitince paylasirim...bugünlerde ona yüklenip bitirmeyi düşünüyorum ama dikiş nakış kursu ve bulgarca kursu da olunca bakalim nasil olacak :):)
Ben çok örgü yapmışimdir, Tulbent kenarlaro vs. Baya severim yani :):) tig ile bu canim...kolay bir örnek...bitince paylasirim...bugünlerde ona yüklenip bitirmeyi düşünüyorum ama dikiş nakış kursu ve bulgarca kursu da olunca bakalim nasil olacak :):)
merhaba kzlarrr napıyosunuzz ay dişim çok ağrıyoo zonk zonk
esmiiim bende basladimki orguyee :)
hem hevesliydim hem dedim kafam dagilir.
masallah sende ne hmaratmissin :)
kurs nasil gidiyo kuzum
deryam gecmis olsun.. normal dismi , yirmilik disi felanmi..
disciye gitsen
Ohhh ne güzel...sen şal mi yapıyorsun... Topicce hamaratiz biiizesmiiim bende basladimki orguyee :)
hem hevesliydim hem dedim kafam dagilir.
masallah sende ne hmaratmissin :)
kurs nasil gidiyo kuzum
deryam gecmis olsun.. normal dismi , yirmilik disi felanmi..
disciye gitsen
Kizlarr selam iyi aksamlar hepinize kac gundur gelemedim bir haftadir surekli.misafirimiz vardi ALlah eksik etmesin..bu arda perimcim burayada yazmis kuzumla sonunda kavustuk :)
ayyy kizlar bende cok hevesliyim bu aralar amerikan servislere ama burada tuhafiye var mi bilmiyorum olmadi annemlerin oraya gidince bakicam artik tig kac numara olacak simdi 2 mi ? İnsallah baslayinca soylerim sizede benim hedefim 2 ser tane ormek ama bakalim misafirgelincede rengarenk yaparim diyorum masami ama bakalim bir ipten ne kadat cikacak :) heee bide kumasa taktim kafayi makinem yok makinede dikisde bilmiyorum ama elimde ugrasiyorum1 tane masaortusu yaptim simdilik sari puantiyeli dikisi guzel yapmisim annem eski terzi olarak begendi makine gibi olmus dedi nazar degmesin insallah orguyude basaririm:) uzun yazdim kizlar sizden.naberr :)
valla yolu göründü herhalde tutkumnormal dolgum ağrıyo uff (( örgümü yapıyosunzz bende evde işe başladım baktım dşarda çalışamıyorum belki instag da görmüşsündür tutkum
Ohhh ne güzel...sen şal mi yapıyorsun... Topicce hamaratiz biiiz
Güzel tatlim... Yazı yazıyoruz...malum önce harfler...eşim güzel yazdığımi söylüyor ama umarım dili de öğrenirim hehe :):) yalniz yazıldığı gibi okunması güzel canim...onu sevdim...:)
Kizlarr selam iyi aksamlar hepinize kac gundur gelemedim bir haftadir surekli.misafirimiz vardi ALlah eksik etmesin..bu arda perimcim burayada yazmis kuzumla sonunda kavustuk :)
ayyy kizlar bende cok hevesliyim bu aralar amerikan servislere ama burada tuhafiye var mi bilmiyorum olmadi annemlerin oraya gidince bakicam artik tig kac numara olacak simdi 2 mi ? İnsallah baslayinca soylerim sizede benim hedefim 2 ser tane ormek ama bakalim misafirgelincede rengarenk yaparim diyorum masami ama bakalim bir ipten ne kadat cikacak :) heee bide kumasa taktim kafayi makinem yok makinede dikisde bilmiyorum ama elimde ugrasiyorum1 tane masaortusu yaptim simdilik sari puantiyeli dikisi guzel yapmisim annem eski terzi olarak begendi makine gibi olmus dedi nazar degmesin insallah orguyude basaririm:) uzun yazdim kizlar sizden.naberr :)
Maşallah kizlar yaa ne güzel hamaratsiniz keşke bende sizler gibi olsam çok üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?