• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 Yılında Aşılama Yaptıracaklar Haydi Buraya :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

takvim86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
415
42
118
İstanbul
Slm Kızlar,

10 Aydır bebek için uğraşıyoruz,bi sonuç elde edemedik , 3 aydır klomen kullanıyorum. Bu ay doktorumdan aşılama istedim , oda yapalım dedi , Bugün adetimin 10. günü sabah 09:30 da çatlatma iğnesi vuruldu ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bu iğne çok ağrı yapıyormuş ve ağrı yapması çatladığına işaretmiş diye okudum bazı bölümlerde ?Çatlatma iğnesi yaptırdığınızda ağrınız oldu mu ?Kaç saat sonra ? Bu arada yarın 17:30 da aşılamam yapılacak 32. saat oluyo. Aşılama yaptıranlar kaçıncı saatte oldular ?Acılı bir işlem mi?Aşılama yaptırıpta tutan var mı ?Haydi kızlar sizlerinde hikayesini dinlemek istiyorum. Birbirimize destek olalım.

Hayırlısı olsun canım, bende adetimi bekliyorum hsg çekilicem sonrada aşılama Allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaz, bizde tam 10 aydan beri uğraşıyoruz, buda 11 ayımız :1:
Umudumuzu yitirmedik, çalışmalara tam gaz :4:

Hayırlısı olsun canım, bende adetimi bekliyorum hsg çekilicem sonrada aşılama Allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaz, bizde tam 10 aydan beri uğraşıyoruz, buda 11 ayımız :1:
Umudumuzu yitirmedik, çalışmalara tam gaz :4:

canım benden hsg istemedi, diğer sperm testi, hormon testi hepsi normal ama , sen klomen iğne kulladın mı ?

Haydi Kızlar kimse aşılama yaptırmıyor mu? Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen birlileri yazsın

merhabalar herkese...ben de aşılamamı 14 şubatta oldum...28 şubatta sonuç aldım...önce25.03 dü değerim hamileydim sonra değerim 10.31e düştü ve bebeğimi kaybettim:(,.. aşılamamı 36.saatte oldum...3 adet yumurtam oluştu sağ ve sol da...biz de 2-3 yıl denedik..tüm değerlerimizve tahlillerimiz normal olduğu için doktorumuzda kendiliğinden olmaması için bi neden olmadığını söylediği için...sonrasında da klomen+çatlatma iğneleri ile devam ettik 3 ay...ve sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik...sonuçç...bebeğimi kaybettim...bir ay dinlenmeye karar verdik doktorum eşim ve ben...nisan ayında doktorumuzun uygun gördüğü şekilde devam edicez...nasip artık...HERŞEY BİR ZAMANI VAR...İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM...

Slm Kızlar,

10 Aydır bebek için uğraşıyoruz,bi sonuç elde edemedik , 3 aydır klomen kullanıyorum. Bu ay doktorumdan aşılama istedim , oda yapalım dedi , Bugün adetimin 10. günü sabah 09:30 da çatlatma iğnesi vuruldu ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bu iğne çok ağrı yapıyormuş ve ağrı yapması çatladığına işaretmiş diye okudum bazı bölümlerde ?Çatlatma iğnesi yaptırdığınızda ağrınız oldu mu ?Kaç saat sonra ? Bu arada yarın 17:30 da aşılamam yapılacak 32. saat oluyo. Aşılama yaptıranlar kaçıncı saatte oldular ?Acılı bir işlem mi?Aşılama yaptırıpta tutan var mı ?Haydi kızlar sizlerinde hikayesini dinlemek istiyorum. Birbirimize destek olalım.

ben bugun yaptırdm canım hiç acımıyor benim ilk asılamam ve cok utandım sadece biraz umut biraz buruk var ve catlatma ignesinden 28 saat sona oldum asılamamı inş tutar cümlemizki benim yumişler cok tu esimin sperleri biraz düşüktü normalde iyiydi ama yıkanınca azaldı sanırım sanada kolay gelsin hiç korkulacak bişi yok

Son düzenleme:
İnşallah canım hepimizinki tutar benimkide yarın bakalım çok heyecanlıyım gelişmelere birlikte yazalım cnm

merhabalar herkese...ben de aşılamamı 14 şubatta oldum...28 şubatta sonuç aldım...önce25.03 dü değerim hamileydim sonra değerim 10.31e düştü ve bebeğimi kaybettim:(,.. aşılamamı 36.saatte oldum...3 adet yumurtam oluştu sağ ve sol da...biz de 2-3 yıl denedik..tüm değerlerimizve tahlillerimiz normal olduğu için doktorumuzda kendiliğinden olmaması için bi neden olmadığını söylediği için...sonrasında da klomen+çatlatma iğneleri ile devam ettik 3 ay...ve sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik...sonuçç...bebeğimi kaybettim...bir ay dinlenmeye karar verdik doktorum eşim ve ben...nisan ayında doktorumuzun uygun gördüğü şekilde devam edicez...nasip artık...HERŞEY BİR ZAMANI VAR...İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM...

Canım çok geçmiş olsun hiç üzülme dediğin gibi herşeyim bir zamanı var hem bak tutmuş ne güzel 2.aşılamanı denicekmisin Nisan'da?bu arada çatlatma iğnesi sonrası ağrın oldumu?rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bi an evvel bebeğini kucağına almayı nasip etsin âmin

Canım çok geçmiş olsun hiç üzülme dediğin gibi herşeyim bir zamanı var hem bak tutmuş ne güzel 2.aşılamanı denicekmisin Nisan'da?bu arada çatlatma iğnesi sonrası ağrın oldumu?rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bi an evvel bebeğini kucağına almayı nasip etsin âmin

şuan tam olarak bilemiyorum canım aşılama mı olur tüp bebek mi...buna 14 martta kontrolüm var o zaman doktorumla eşimle oturup karar vericez...sabah 5 de oldum ben çatlatma iğnesini :)eve gelinceye kadar biraz ağrı değilde yanma oldu...üzülmemeye çalışıyorum ama sonradan canımı acıttı bu durum...RABBİM herkesin gönlündekini nasip etin inş...

Slm Kızlar,

çatlatma iğnesi evet agrı yapıo kaç saat sonra basladını hatırlamıorum ama agrı yapıo baya bi asılama işlemi agrılı bi işlem deil normal alttan muayene gibi hiç bişey hisetmiosun acıkcası hayırlısı olsun inşallah iyi sonuclarla dönersin..bende ilk aşılamamı yaptırdım ama malesef hüsranla sonuclandı .. kısmet degilmiş..

şuan tam olarak bilemiyorum canım aşılama mı olur tüp bebek mi...buna 14 martta kontrolüm var o zaman doktorumla eşimle oturup karar vericez...sabah 5 de oldum ben çatlatma iğnesini :)eve gelinceye kadar biraz ağrı değilde yanma oldu...üzülmemeye çalışıyorum ama sonradan canımı acıttı bu durum...RABBİM herkesin gönlündekini nasip etin inş...

canım genelde 3 aşılamadan sonra doktorlar tüp bebeği öneriyor. Diğerlerini de dene istersen , benim çok yakın arkadaşım 2 aşılamasında hamile kaldı , eşinin sperm sayısı çok düşüktü ama genede tuttu şimdi ikizlerine hamile :)

merhaba arkadaşlar tedaviden kalma elimde 3 tane ovitrelle çatlatma iğnesi kaldı.ben 70 liraya aldım.alıcı arkadaşa tanesini 40 liradan verebilirim.maddi durumum çok iyi deyil.yoksa ücretsiz verirdim :34:
foruma çok sık giremiyorum almak isteyen varsa benle özelden irtibata geçebilir.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar tedaviden kalma elimde 3 tane ovitrelle çatlatma iğnesi kaldı.ben 70 liraya aldım.alıcı arkadaşa tanesini 40 liradan verebilirim.maddi durumum çok iyi deyil.yoksa ücretsiz verirdim :34:
foruma çok sık giremiyorum almak isteyen varsa benle özelden irtibata geçebilir.

keşke dün haberim olsaydı canım 55 Tk verdim iğneye sağlık olsun , senin ihtiyacın kalmadığına göre , hamile kalmayı başardın demek? aşamalarını analatabilir misin?

keşke dün haberim olsaydı canım 55 Tk verdim iğneye sağlık olsun , senin ihtiyacın kalmadığına göre , hamile kalmayı başardın demek? aşamalarını analatabilir misin?

nasip kısmet canım :34:

bende pko rahatsızlığı vardı.kendiliğimden adet olamıyordum.ilaç desteğiyle oluyordum.bu ay femara +çatlatma iğnesi vuruldum ilk denemede çok şükür hamile kaldım.bu arada eşimdede toplamda 6 milyon sperm vardı.zamanı vakti geldiğinde hiç birşey engel değilmiş.olcağı varsa oluyormuş bunu anladım. :49:
rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin :16:

Selam kızlar bende 2.aşılamamdayım. İlk aşılamam hüsranla sonuçlandı malesef. Zeynep Kamilde asistanların elinde tutmasını beklemiyordum zaten:( Bende pcos var ve gonal f kullanmıştım. Yüksek dozdan kullandırttılar ve yumurtalarım birden aşırı büyüdü patlamak üzereydiler az daha aşılamam iptal olcaktı, kılpayı yakaladık yani. Resmen deneme yanılma yaptılar insan psikolojisini geçtim sağlığına bile değer verilmiyor. Şimdi 2.deyim busefer 37,5tan kullanıyorum iğnelerimi ama bukezde büyümediler bitürlü:( Nolcak bilmiyorum iptal bile olabilir. Aslında amacım tüp bebek raporu almak bian önce alabilsem psikolojimi berbat ettiler.
İlk aşılamamda çatlatma iğnesi bende ağrı yapmamıştı. 36 saat sonra aşılamam gerçekleşmişti. Rahmimi bulamadılar bitürlü (nekadar saçma olduğunun farkındayım) oyüzden biraz ağrı çektim ama normalde ağrı olmuyor korkmayın yani :)

slm kizlar bende ilk asilamami oldum 02.03.2013 de zaman gecmek bilmiyor cok karin ve bel agrilarim oluyor.Benin catlatma ignem yapildigi gun asilamam yapildi hic beklemeden cunku dr bir iki gun beklersek gec olabilcegini dusundu yumurtalarim buyudugu icin ama bir hafta oncede bir igne yapilmistim insallah hepimizinde olur.

Kızlar Günaydın

08.03.2013 Cuma günü aşılamam yapıldı, doktorumun eli çok hafif hiç acımadı, aşılamadan sonra 40 dk yattım cumartesi pazarda yattım ve bugün iş başı aşılamadan sonra sol tarafımda çok hafif batmalar oldu , birde doktor progestan verdi ,ama bugün 4. günüm ve hiçbirşey hissetmiyorum, aşılama ile hamile kalanlar belirtiler ne zaman başlyor ?ve belirtiler nelerdi ? doktor 23.03.2013 tarihinde test yap dedi, ama kimilerinin 12. gün çıkıyormuş ? Aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız ?

Back