• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yılı gelinleriii .... Düğn salonlarını gezdim .. Fikirleri paylaşalım

zeynepizmir844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
106
0
96
İzmir
Merhabalar ..

taze taze bilgiler getirdim .. dün bi kaç düğün salonu gezdim ...

ŞEHRİ GARDEN inanılmaz güzel bir yer ... 9 eylül ünv. arkasında...girişi mükemmel .. ve etrafında başka düğün salonu yok misafirler birbirine karışmıyor nezih ve elit bir yer ..
küçük bir havuzu yer volkanları barkovizyon ..ama cuma cumartesi pazar yemekli kişi başı 55 tl ....
hafta içide kokteyli 40 tl kokteylide cips kola pasta cerezden ibaret ... yer volkanları sandalyeleride bu yeni modası cıta sandalyelerden ... gerçekten konsepti mükemmel ...

GURME GARDEN .... fiyat bakımından çok ama çok cazip hafta sonu yapılar ... diğer yerler gibide ucuk degil ... makull yani en azından inciraltında o fiyata başka bir yer bulamazsınız ... yemekli de şart değil ...ayrıca meyveni cipsini cerezinide getirebiliyorsun ... çok ama çok uygun .... düşünmek isteyenler buraya bir ugrayabilir ... masalarda şamdan yok çok aman aman gelin damat masası yok .... sadece kırmızı bir halısı var

İNCİRALTI MERCAN ... bİr nezih yerde burası şık ve güzel biryer Şehri garden için dediklerimin hemen hemen hepsi gecerli .... girişi falan göz dolduruyor ... müzisyenleri ve çalışanları gercekten çok klas ... ben çok memnun kaldımm az da olsa pazarlık yapılıyor ....

Düğün ve Kınanızın yeri geldiği anlarda çok eğlenceli, yeri geldiği anlarda da çok duygusal olması seçilen müzikler ve profesyonel DJ hizmeti ile yakından ilgilidir. Seçilen müzikler davet organizasyonunuz ile uyum içinde olduğunda geriye sadece akıllardan çıkmayacak kusursuz eğlenceler kalır....

Unutmayın müzik bir düğünde ki en önemli detaydır....

Bu en özel gününüzü en iyi parçalarla ölümsüzleştirmek ve DOYASIYA EĞLENCE için Dj Hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Düğününüzün & kınanızın uzun süre konuşulmasını istiyorsanız, seçtiğimiz müziklere mutlaka göz atmalısınız!

Kına Gecesi Eğlencesi | Bekarlığa Veda Partileri ve Düğün Organizasyonları İçin Profesyonel Bayan DJ Hizmeti | DJ Seçil

İster geleneksel şarkılar, türkülerden oluşan bir playlist eşliğinde Kına eğlencesi,
Farklı bir kına gecesi eğlencesi isterseniz "karaoke partisi"

İster DJ performansının tadını doyasıya çıkaracağınız “Bütün kızlar toplandık toplandık” diye başlayan parti gibi bir kına eğlencesi
Yorulana Kadar…

Back