2013 YGS/LYS'ye Girecekler

canım sonuçta her işin bir zorluğu var. kaldı ki hiçbir bölüm kolay okunmuyor o nedenle en çok isteyeceğimiz bir meslek olmalı. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin inş.

canım sonuçta her işin bir zorluğu var. kaldı ki hiçbir bölüm kolay okunmuyor o nedenle en çok isteyeceğimiz bir meslek olmalı. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin inş.

Amin canım aynen inşallah istediğimiz bölümlere yerleşiriz . Allah hepimizin yardımcısı olsn..

canım bi kere istediğin bölümlerden biri eşitağırlık öteki sözel yani sizin deyiminizle tm- ts. ili ayrı alanın ortalama en yüksek bölümlerini istiyorsun ki sınava şurda kaç gün kalmış öncelikli hedefini belirlemen gerekir ayrıca ''edebiyat'' değil okuyacaksan şayet ''edebiyat öğretmenliği'' oku çünkü edebiyat fakültelerine formasyon kalktı biliyorsundur ki.. ayrıca edebiyat öğretmenliğinin kpss puanı da yüksek şayet okuyabiliyorsan pdr gibi bi bölüm oku derim çünkü bende bu yıl üniversite 1deyim senin geçtiğin yoldan bende çok yeni geçtim başarılar..

Evet ben tmciyim zaten önce pdr düşündüm bi aralar sonra fikrim edebiyata kaydı baya bi araştırma yaptım evet formasyon kalktı ama pedagojik formasyon geldi ben şuan sözelden giricem baya o bölümü okuyanlarla konuştum memnun olduklarını söylediler yani puanıma göre tercih yapıcam şuan Yıldız Teknik istiyorum ama öğretmenliği değil öğretmenlik direk puanları daha yüksek ama tutarsa ki inşallah tutar onu yazacağım ..

canım senin bileceğin şey elbette ama bende edebiyat fakültesinde okuyorum duruma da oldukça hakimim bu açıdan sana kesinlikle bölüm önermem ama tabiki hayat senin hayatın. pedagojik formasyon almak çok zor özellikle edebiyat öğretmenliği bölümü çok yaygın bu ülkede ki hem sözel hemde eşit ağırlığı bi arada yürütmeye çalısma derim denemelerin nasıl mesela?

İyi digiyor :) her gün 40 soru paragraf çözüyorum tarih işte sonlara geldim Atatürk dönemine coğrafya basınç iklim falan onları bitirdim işte her hafta 2 3 deneme çözüyorum dersaneye de gitmiyorum güzel gidiyor şuanlık :)

anladım tatlım deneme çözmeyi sıklaştırmanız gereken bi dönem artık tabii internette de indirebilirsin aşırı masraf olmasn diye çünkü gerçekten pahalılar :) 160da kaç yapıyosun mesela?

anladım tatlım deneme çözmeyi sıklaştırmanız gereken bi dönem artık tabii internette de indirebilirsin aşırı masraf olmasn diye çünkü gerçekten pahalılar :) 160da kaç yapıyosun mesela?

Evet bende güvenderin ekolün var birde salı günleri gazete deneme veriyor yarında habertürkün denemesi var :) en son 367.500 yapmıştım netlerimi hesaplıyorum geçen haftaki star gazetesinin verdiği zaman denemesinden :)

ben yine de mesleği seçip alanına yönelmenden yanayı şu noktada çünkü istediğin yerler 400küsürle alıyo ben istediğim yerde değilim bari sen ol :)

mrb arkadaşlar daha önce bu konuyu aramıştım ama bulamamıştım nasıl gözümden kaçmış

bende ygs ye gircem ama son 1 ay kala başladım çalışmaya

ben açıköğretim fakültesi 2 yıllık istiyorum cünkü 5 ay sonra evlenicem

günde kaç saat hangi dersleri çalışıyosunuz kızlar ??? tabi benm gibi dersaneye falan gtmeyen evde çalışan arkadaşlar:26:

bende sınava girecem ama çalışamıyorum çıkmış sorulara bakıyorum kimya öğretmenliği okudum atanamayınca bi daha gireyim dedim ama nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar merhaba, şimdiden başarılar diliyorum hepinize..İnşallah sorunsuz atlatırız sınavımızı Ben Lys topiği açmak istiyorum, eğer katılıcak varsa bana özelden mesaj atabilir.. Bi 5 10 kişi olursak ve verimli devam edersek çok iyi olur diye düşünüyorum

yarin buyuk gun kizlar herkese basarilar

Kızlar ben de bu sene LYS'ye hazırlanıyorum. Rehberlik anlamında çok faydalandığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok güzel destek veriyorlar. Sorularınızı uzmanlara sorabiliyorsunuz. Geçen sene sınava hazırlanan bir arkadaşımdam öğrenmiştim. Ben de sizlere tavsiye ediyorum. Umarım işinize yarar. Herkese başarılar. LYS : Anne Baba Eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…