• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

filiz1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
515
56
68
Merhaba kızlar ben filiz.
çocukluğumdan beri hep balık etli bir hatundum.artık çıtır olmak istiyorum.
Kilolarım bölgesel genelde spor istiyor.göbek kalça ve gögüse ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Diyetisyene gidiyorum.
Zayıflayıp bir süre koruduktan sonra bebek istiyorum. Yaza kadar kendime süre tanıyorum. Benimle beraber kilo vermek isterseniz beklerim. Ben her gün satır satır menü ve sporlarımı yazacağım. 70 kilo altındaki arkadaşlar eşlik ederse çok sevinirim. Yanlış anlaşılmasın daha üst kilolarda haftada 2-3 kiloya kadar verenler oluyor. Bu kilolarda haftada 500 gr bile iyidir. Yani kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor. Moral motivasyon açısından böyle olsun istiyorum.
Daha önce 60-69 kilo topiğindeydim ama kimsecikler uğramıyor oraya :(
bende kendime topik açmaya karar verdim.
Ilgilenenleri bekliyorum..Kendinizi tanıtıp kilo serüveninizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
KAHVALTIM
1 kk peynir
5 zeytin
1 kupa açık şekersiz çay
1 dilim beyaz ekmek

ara
1 kupa yeşil çay tarçında attım
2 adet minik mürdüm eriği

spor(devam edecek)
500 adım attım(telefonumdaki adımsayarı kullanıyorum)
60x5=300 merdivenm inip cıktım

su:
1 litreye yaklaştı

Son düzenleme:
merhaba filiz ben geldim ,
diğer taraf çok kalabalıklaştı
ben artık takıp edemıyorum
bende bayramda cok fazla dıkkat edemedım
cuma gunu tartılacağım bakalım sonuc ne umarım almamısımdır
sen dıyetısyene gıdıyorsun
verdiği lısteyı hafıyen uyguluyormusun
bırde spor gunluğun nasıl benım kızım oldugu için vakıt bulamıyorum ama leslıe ıle 3 mıl yapmaya calısıyorum

:46::46::46::46:

merhaba filiz ben geldim ,
diğer taraf çok kalabalıklaştı
ben artık takıp edemıyorum
bende bayramda cok fazla dıkkat edemedım
cuma gunu tartılacağım bakalım sonuc ne umarım almamısımdır
sen dıyetısyene gıdıyorsun
verdiği lısteyı hafıyen uyguluyormusun
bırde spor gunluğun nasıl benım kızım oldugu için vakıt bulamıyorum ama leslıe ıle 3 mıl yapmaya calısıyorum

:46::46::46::46:

canım her şeye tam anlamıyla başlayamadım ailemin yanına gidince :) ama kilo almadım çok şükür..şimdilik hareketsiz kalmamaya calışıyorum birazda dikkat etmeye tabi..haftaya vakit bulursam diyetisyene gidecem tekrar. sporada haftaya başlayacagım..sadece adım atmaya çalışısıyorum.dambılla ufak tefek hareketler yapıyorum.sanırım bayramda bu sebepten kilo almadım.
düzenli başladıgımda listemi de yazarım buraya.
leslie yi düzenli yapsan o bile yeter canım.
tekrar kendini tanıtsan ayıp olurmu hatırlayamıyorum tam :S

Son düzenleme:
yaza kadar bu iş bitecek diyorum :) ben de bugün başladım artık bir yerden birileriyle devam etmek istiyorum doğumdan sonra 61e kadar düşmüştüm ama k,lo aldım şu an 67yim maalesef hedef 57 :) diyetisyene gidiyordum ara verdim listemi yazarım haydi hayırlısı :)

yaza kadar bu iş bitecek diyorum :) ben de bugün başladım artık bir yerden birileriyle devam etmek istiyorum doğumdan sonra 61e kadar düşmüştüm ama k,lo aldım şu an 67yim maalesef hedef 57 :) diyetisyene gidiyordum ara verdim listemi yazarım haydi hayırlısı :)

hoşgeldin Sevgi çalışıyor musun?inşallah vereceğiz kilocukları.nerde yaşıyorsun? diyetisyeni mi begenmiyorum değiştirsem sen memnun musun?çok soru oldu :)

hoşgeldin Sevgi çalışıyor musun?inşallah vereceğiz kilocukları.nerde yaşıyorsun? diyetisyeni mi begenmiyorum değiştirsem sen memnun musun?çok soru oldu :)

ben öğretmenim filiz ve antalyada yaşıyorum burda anadolu hastahanesinde emine hanım var ona gidiyordum ve memnundum maalesef yazın çalışmadığım için düzenim bozuldu ve kilo aldım :( motivasyonum en tepede 57 olacam :)

bende gelebilrmiyim?
tabiki :)

ben öğretmenim filiz ve antalyada yaşıyorum burda anadolu hastahanesinde emine hanım var ona gidiyordum ve memnundum maalesef yazın çalışmadığım için düzenim bozuldu ve kilo aldım :( motivasyonum en tepede 57 olacam :)

hımm bende öğretmenim ne güzel..inşallah nemde 55 leri görürüm

KAHVALTIM
1 kk peynir
5 zeytin
1 kupa açık şekersiz çay
1 dilim beyaz ekmek

ara
1 kupa yeşil çay tarçında attım
2 adet minik mürdüm eriği

öğle
3 adet köfte
2 dilim ekmek
1 aktivia yogurt
1 mandalina

spor(devam edecek)
500 adım attım(telefonumdaki adımsayarı kullanıyorum)
60x9=540 merdivenm inip cıktım

su:
1,5litreye yaklaştı[/QUOTE]

boyum 1.60 kilom 66.5 bende 55 kilo olmak istyorum
kahvaltıda 1 bardak çilekli yeşilçay
kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
3 köfte
1 tanede bizim bu araya hamur işi ait kıvratma
biraz fazla kaçırdım sanırım:1:

boyum 1.60 kilom 66.5 bende 55 kilo olmak istyorum
kahvaltıda 1 bardak çilekli yeşilçay
kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
3 köfte
1 tanede bizim bu araya hamur işi ait kıvratma
biraz fazla kaçırdım sanırım:1:

evet biraz fazla gibi köfteyi öğlenmi yedin kahvaltıda mı?

kahvaltıdada ama geç yaptım 11 gibi

ben sadece akşamları girebilirim ama bugün tatil günüm o yüzden akşamdan akşama yazabilirim sabah 5 kaşık kornflakes arada 4 kuru kayısı ve öğlen 1 çavdar ekmeği 1 kase salatalık ve yoğurt karışımı sen nerde öğretmensin filiz :) bu arada diğerleri de hoşgeldiler sayfamıza :D

ben 70 kilodan düştüm bu kiloya şimdi hedefim 55 olmak bakalım :12:

canım her şeye tam anlamıyla başlayamadım ailemin yanına gidince :) ama kilo almadım çok şükür..şimdilik hareketsiz kalmamaya calışıyorum birazda dikkat etmeye tabi..haftaya vakit bulursam diyetisyene gidecem tekrar. sporada haftaya başlayacagım..sadece adım atmaya çalışısıyorum.dambılla ufak tefek hareketler yapıyorum.sanırım bayramda bu sebepten kilo almadım.
düzenli başladıgımda listemi de yazarım buraya.
leslie yi düzenli yapsan o bile yeter canım.
tekrar kendini tanıtsan ayıp olurmu hatırlayamıyorum tam :S

evet tanıtıyorum
ben istanbulda yaşıyorum muhasebecıyım özel bır sırkette
4 yasında dunya tatlısı bır kızım var 30 yaşındayım
memlun oldum şimdideennn :))):46::46::46::52::52::52:

Back
X