merhaba bende şubat ayında tüp bebek yaptıracam.daha öncede hiç yaptırmadım.bu arada bal polen arı sütü karışımı yiyorum çikolata kistlerim var 4 yıllık evliyim.şubat ayını beklerken bitkisel bir şey deneyen varsa paylaşabilirmi
canım naptın gittnmi doktora
merhabalar..Benim sorunum pcos 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim,daha önce 1 defa tüp bebek denedim embriyom bölünmediği için iptal edildi.Dün laporoskopi yöntemiyle ameliyatm oldum.Allah nasip ederse şubat ayında 2.tüp bebek denememizi yapacağız.1.Tüp bebeği Akay hastanesinde op.dr.Tolga ecemişe yaptırdım onları tanıdıktan sonra asla başka bir merkez ve başka bir doktor arayışı içerisine girmedim.Tolga Bey ve Marina hemşire birtaneler benim için..2.tüp bebeğide aynı yerde yapacağım.Hayırlısıyla Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın,hayırlı bir evlat nasip etsin..
Gittim tatlim sali bahceciye dunde kendi doktoruma gittim.mustafa bahceci cok iyi olumlu konustu ama anladimki her merkezde yapilan seyler ayni o yuzdende bulent hocayla devam edicem sanirim. Dun gittim uzun uzun konustuk cok pozitif bi hoca odasindan gulerek ciktim embriyologundan hemsiresine kadar hepsi ilgilendi Allah ol derse olur hayirli olsun diyorum artik.subatta basliyoruz genetik test ve histeroskopi yapilacak o arada bikac ilac kullanicam veee subati beklicem
Aysecim bnde yazmani bekliyordum..cunku benimde hep kafamda bir yerde mustafa hoca vardir..ne dedi hca..farkli bir sey onermedimi? Ben trabzondayim ve burada 3 merkez var..bazen diyorum bu son olsun bahcecide yap..sonra diyorum nasip edecek olan Allah o ol dediktan sonra mekez bahane...kafam karisiyor merkez konusunda..cunku il disina cikmak tedavi icin zor..zaten basli basina stres..ben zaten asiri stresliyim...insallah hepimizi bir an once anne oluruz canimmm
Ben ilk denememi acibadem maslakta yaptirdim ve hic keske baska yere gitseydim demedim sadece forumda 3 arkadas negatifi alinca ayni merkezde aklim karisti o yuzden sali gunu gittim mustafa hocaya gercekten iyi bu belli olan bisey basarisi ortada olan bi merkez bahceci.ama bana yapilacak islemde farkli olan hicbisey yok ayrica bulent hoca artik benim vucudumun hangi ilaca ne tepki verdigini biliyo ikincide isimiz biraz daha kolay olucak gibi.eger daha once baska yerde tedavi olmamis olsam bahceciyi secerdim ama benim durumumda merkez degistirmek cok iyi degil gibi.Bu is iyi doktor iyi embriyolog iyi hasta ama en onemlisi Allahin ol demesiyle oluyo
Keske dememek cok onemli arkadasim iyi dusun aklinda bahceci varsa gel gorus derim ben evet zor ama napalim ne kolayki...insallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2013 ugurlu gelsin bize
Gunaydin kizlar dun aksam giremedim nasilsiniz nasil gidiyor
Gunler geciyor az kaldi subat gelseydi ne olacaksa olsaydi ben adet gunumu bekliyorum hormon testlerimi yaptiracagim
iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmm:))sonunda hafta sonu:)burdayım 2 gün:)
hoşbuldukkk :)hoş geldin canım
hoşbuldukkk :)hamiş adayları:)
Gittim tatlim sali bahceciye dunde kendi doktoruma gittim.mustafa bahceci cok iyi olumlu konustu ama anladimki her merkezde yapilan seyler ayni o yuzdende bulent hocayla devam edicem sanirim. Dun gittim uzun uzun konustuk cok pozitif bi hoca odasindan gulerek ciktim embriyologundan hemsiresine kadar hepsi ilgilendi Allah ol derse olur hayirli olsun diyorum artik.subatta basliyoruz genetik test ve histeroskopi yapilacak o arada bikac ilac kullanicam veee subati beklicem
hoşbulduk canım
2013 yılının hamile adaylarıyız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?