geldim tatlım ben. çok güzelmiş dr un dediğine göre iyi cvp veriyomuş ilaçlar. daha yarısını bile vurmadık iğnelerin şu anda 7 tane oluşmuş böyle giderse süper dedi. haftaya cumada büyğk ihtimal toplarım yumurtaları dedi.
hayırlı haberlerle gel aşkım
fatoş yok sen doktordasın
destinadan da ses yok:26::26: nerde acep bukızzzzzzzz
kimse kalmadı yaaaaaaaa
iyiyim canım annemdeyim şimdi ...canım geldim yaaa bugün açık öğretim sınavı vardı sabahtan beri sınavdaydım yani :122::122::122::122::122:
sizler naptınız kızzzzz nmg2010 çok sevindim canım demekki hemen tepki vermiş vücudun
melekcim sen nasılsın bugün gezmen yokmu kızzzzzzzzzz
iyiyim canım annemdeyim şimdi ...
nasıl geçti sınavın...............
çalışmadan ne kadar iyi geçebilirse o kadar işte bi dahaki sınava asılmam lazım canım yaaa
annem derken kv mi?????
yok canım kendi annem
kv dem altımda oturuyo......
bende yokum canım akşama eşimle gezmeğe gidicez yarın görüşürüz artık.................tamam canım annene çoooooooook selam söyle
bu arada akşam benimki pc yi götürecek sizden ayrı nasıl durcam yaaaa
bensiz çook kaynatmayın taaam mı????????
bende yokum canım akşama eşimle gezmeğe gidicez yarın görüşürüz artık.................
kıskandım haaaaaaaa ben bugün yalnızım neyse şaka iyi gezmeler fıstığim görüşürüz
Ben geldimmmm cezam acildi
şubat ta tüp bebek:)
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI-----------
KIZLAR BURDAN DEVAM EDELİM SAYFALAR ÇOK İLERLEDİ ERKEN AÇTIGIMIZ İÇİN HEM ŞU LİSTE MEVZUNUDA ÇÖZMÜŞ OLURUZ:)
çektim bitti bacım mapusluk zormuş:)naptı kardeş cezanı çektin bitti mi
çektim bitti bacım mapusluk zormuş:)
diger konudan devam edelim:)
ana menüden tüp bebege gir yeni başlık açtım şubatta tüp bebek:)diğer konu derken............................................
canım aşılama raporu ile tüp bebek yaptıramazsın çünkü ayrı oluyor eğer daha önceden 2 adet aşılama için rapor çıkrtıysan tüp bebekte rapor hakkını kaybetmiş oluyorsun. ben raporsuz aldım. ilaçların toplamı 1400 tl falan tuttu ama benim eşim sağlıkçı olduğu için tamamını 1000 tl ye aldık. sende eğer parayla alacaksan eczanelerle mutlaka pazarlık yap canım çünkü ayrı fiyat veriyorlarmış. eşim öyle söyledi.
azcık minikmi olmuş ne:))ama helal olsun biz bir çiziği zor çektik:))ahahahahEki Görüntüle 612303 oldu galiba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?