2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

hiç sorma ya bende aynı durumdayım 6ci gün yok bişe strestenmi olmuyor arada sancı giriyor nbakıyorum bişe yok rapor al tabi bende rapor alıcam

işin ilginç yanı hiç gecikmezdi benim 28. günde olurum hatta saati bile nerdeyse aynı saatlerde olurum ama 2 gün geçti gelen giden yok.

işin ilginç yanı hiç gecikmezdi benim 28. günde olurum hatta saati bile nerdeyse aynı saatlerde olurum ama 2 gün geçti gelen giden yok.

anammmmmmmm belkim bişşe vardır eşine kan aldırsaydın baktırıverirdin denesene bir bu yaşına kadar hiç geçikmedimi

anammmmmmmm belkim bişşe vardır eşine kan aldırsaydın baktırıverirdin denesene bir bu yaşına kadar hiç geçikmedimi

yok bacım hiç gecikmedi.ama pazartesiye kadar duram olmazsam test yaptırayım diyom. eşimede sölemedimki kuzucum ümitlenir diye oda sorup duruyo ne zaman adet olacan ne zaman başlayacaz tedaviye diye. bende günüm var daha diyom halbuki geçti. oda bilir benim günümün hiç sapmadığını şimdi günüm geçti desem belki ümitlenir.

ya yaptırsana yaaaaaa çok heyecanlandım bugune kadar hiç geçikmediyse mutlaka bir nedeni vardır inanki yazarken elim titriyor:)ne olurrrr yaptır hemen

ya yaptırsana yaaaaaa çok heyecanlandım bugune kadar hiç geçikmediyse mutlaka bir nedeni vardır inanki yazarken elim titriyor:)ne olurrrr yaptır hemen

canımsın benim ama şu an işten ayrılacak durum yok birazdan toplantı var patronlarla ama akşam üstü çıkabilirsem yaptırırım bebeğim.

ümtlendrmeyelm kz onu da. . Bekledğmz zman stresten gektmez bzen. . Sakin olun kıslaar:)

aman ne yapacan öğrenme daha iiyiii bıktık biz artık.ama çok istersen öğretirim kolayda öğrenilmez haberin olsun.

ben az buçuk biliyorum zaten oldum olası bu programı ögrenmek istediğimden ilğilendim arada sırada azcık vaktim olsun ben takıldıgım yerleri sana sorarım:)) ay pek bi mutlu oldum bir çok programı ben böle ilğiyle ögrendim sorsan bitekini hatırlamam ama ögrenmdim yani şu aralar foto düzenleme programlarına merak saldım ama pek vaktim olmadıgı için henüz bir programı bile çözemedim araştırma aşamasındayım:))

aman ne yapacan öğrenme daha iiyiii bıktık biz artık.ama çok istersen öğretirim kolayda öğrenilmez haberin olsun.
Allah izin verirse şöyle 40 yaşında felan bütün projesi bana ait olan bir ev yaptıracagım etrafımda bu işle ilğilenen çok sayıda insan var ama ben kendim bprojelendirmek istiyorum bütün çizimleri ben yapacam abiminde yapı deneytim bürosu var azcık takılsam yaparım ama daha zamanım vaar diye hafiften alıyorum ayrıca ben çizim seviyorum teknik resimden geliyor çizim aşkım boşta evde dururken bile bulmaca çözer gibi devre programları yaparım elektronik devre hesapları yaparım herşey birler ve sıfırlar çok seviyorum napim saçamamıı:)

resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)

:)ahahahahhahhahaha kıskançlar kulübü yaaaaaaaaaaaaa:))
güzellikte iddam yok ama en güzel gülen yüz bende:)

ayyy tatlı kuzu nasılda güzelmiş benim arkadaşım yerim seni bennnnn.tamam bebeğim sen iste yeterki ben evinin projesinde sana yardımcı olurum memnuniyetle sen merak etme kuzucum benim.şimdi otuırduğum ev benim çizdiğim proje inşallah allahım sanada kısmet eder. bu arada birazdan toplantı var canım yazamasssam merak etme olurmu

ben hazır aldım şimdiki evimi 2 yıl önce aldık rabbime şükürler olsunki kendi evim sıfır aldık bunuda birikimleri koyduk 10 yıllık kredide çektik 2 si gitti 8 yıl kaldı:)ama sonuçta bizim evimiz kira öder gibi ödeniyor ben 22 yaşında evlendim herşeyi kendi imkanlarımızla kazandık buda beni mutlu ediyor bazen diyorlar bu yaşta evmi alınır ama ben 50 yaşında evi olmayanlara çok üzülüyor ve kızıyorum ben rabbimden hayırlısını istiyorum evim arabam çocugum olsun yeter daha fazlasında gözüm yok üç beş evim olsun kira gelirim olsun değil bu hayatta kimseye muhtaç olmayayım yeter bunun içinde çalışıyorum bende bilirim evde oturmayı ama çalışmam lazım bu yaşta yaşım 28 hala okuyorum ben okudugum okulla biryere gelemesemde hep bunu derdim halada söylerim çocuklarıma egitimli bir anne olurum çünkü benim için okumuş okumamış değil cahil kalmamış insan önemlidir benim annem ilkokul mezunu hala ekmek alırken verilen gastesi okur ve bu yaşında kapalı abdestli namazlı şükürler olsun ama hala atatürkçüdür :))atatürkü sever benim eşimde ilkokul mezunu ama ben onunla gurur duyuyorum kendini yetiştirmiş bütün imkansızlıklara ragmen bazen öle şaşırıyorumki okadar okudum onun bilğisine sahip değilim ve inanırmısınız bebegimiz olursa biz onu çocuk üniversitesine gönderecegi< eşimde çok istiyır bende buda benim eşim konusunda yanılmadıgımı gösteriyor dahada mutlu oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…