kizlar ne guzel siz sabahlari dokturuyorsunuz ben ancak aksamlari 7 8 den sonra gelebiliyorum ozamanda dogru durust denk gelmiyoruz cok kiskandim sizi neyse bende aksamlari sizden kalanlari okuyup guluyorum bol bol
fatossss
Basak2569 yas:22 4,5 yillik evli 3 deneme sorun kadin+erkek
sanirim boyle olacak anladimgim kadariyla
muah thank you baby:)ben MELEK181 yaş 29
5. deneme sorun erkek infertilitesi
sendemi çalışıyorsun canım olson akşamları oku bugun iyi kaynattık:)
yok canim benim 4e kadar okul var ondan sonrada esim 8 de ise gidiyor ozamanda kadarda pc onda ancak onu yolladikdan sonra aliyorum...ama boyle bakiyorumda az daha boyle olursa aile ici siddete sebebiyet vereceksiniz haberiniz olsun suan her dk basi hadiiiiiiii diyor
yok canim benim 4e kadar okul var ondan sonrada esim 8 de ise gidiyor ozamanda kadarda pc onda ancak onu yolladikdan sonra aliyorum...ama boyle bakiyorumda az daha boyle olursa aile ici siddete sebebiyet vereceksiniz haberiniz olsun suan her dk basi hadiiiiiiii diyor
bizdede aynı durum ama onunda pcsi var işe götürüyor akşam ben uyumadan asla ellemiyor benim pcyi oda telden giriyor zaten geç geliyor:)))
bizim de durum aynı az sonra kociş gelir ben bırakırım pcyi evde pc kavgası oluyo yoksa
Her eve en az iki pc sartt boyle bi kampanyami ciksa ne:))))hadi ben kactim kizlar gorusuruzhepinizi daha fazla aranizda olmaya calisicam caniklerr ama bilinki bosanma davasinda sahitlik yapmak zorudan kalabilirsinizz
ama yaaaaaaaaaaa telefondan gir sende yarın ben evdeyim tatilllllll:)) bol bol laflarız:))
iki kalp bebegin ve sen:)
ay ay kıyamam sen soguk deme başla tedaviye ben full paket alırım sana yavrum benim:))))canım şu an telde internet paketi yok
istanbula gidersem alıcam
telefona internet paketi sizden ayrı kalamam günlerce
sa canlar. .naslsnz? Listeye yazms adını herkes, lıstemz nerde ki?
ilk sayfaya yazıyorum ben canımmm liste gibi anlaşılır halde
kaç yıllık evlisin cnmtmam cnım. . Yas 25 sorun azosperm ankara fatih unıverstesi hastanesnde bsladk tedavye. . Dua edin:)
merhaba arkadaşlar eşimi işe gönderdim geldim kızlar yeniler var sizede selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?