2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hepinizin tedavi sürecinde Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Bende de Tüp bebek tedavisinden artan 3 adet adet GONAL-F 450 İU 0.75 ml ilaç bulunmakta.
Son kullanma tarihi 02/2014 olup 400 TL' ye satıyorum.
ilaçları raporlu aldığım için uygun fiyattan satıyorum. Hem sizin işiniz görülmüş olur hemde benim.
İlgilenen olursa iletişime geçebiliriz.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.

sendemi çalışıyorsun canım olson akşamları oku bugun iyi kaynattık:)

ben MELEK181 yaş 29
5. deneme sorun erkek infertilitesi

sendemi çalışıyorsun canım olson akşamları oku bugun iyi kaynattık:)

yok canim benim 4e kadar okul var ondan sonrada esim 8 de ise gidiyor ozamanda kadarda pc onda ancak onu yolladikdan sonra aliyorum...ama boyle bakiyorumda az daha boyle olursa aile ici siddete sebebiyet vereceksiniz haberiniz olsun suan her dk basi hadiiiiiiii diyor

bizdede aynı durum ama onunda pcsi var işe götürüyor akşam ben uyumadan asla ellemiyor benim pcyi oda telden giriyor zaten geç geliyor:)))

bizim de durum aynı az sonra kociş gelir ben bırakırım pcyi evde pc kavgası oluyo yoksa

veeeeeeeeeeeeeee oldu işte 2. kalbide kazandım
kalplerim ikilendi artıkkkkkk

bizdede aynı durum ama onunda pcsi var işe götürüyor akşam ben uyumadan asla ellemiyor benim pcyi oda telden giriyor zaten geç geliyor:)))

Her eve en az iki pc sartt boyle bi kampanyami ciksa ne:))))hadi ben kactim kizlar gorusuruz hepinizi daha fazla aranizda olmaya calisicam caniklerrama bilinki bosanma davasinda sahitlik yapmak zorudan kalabilirsinizz

Her eve en az iki pc sartt boyle bi kampanyami ciksa ne:))))hadi ben kactim kizlar gorusuruz hepinizi daha fazla aranizda olmaya calisicam caniklerrama bilinki bosanma davasinda sahitlik yapmak zorudan kalabilirsinizz

biz topik olarak senin yanın dayız canım sen hiiiiiiiiiiç merak etme seni en iyi şakilde savunuruz

ama yaaaaaaaaaaa telefondan gir sende yarın ben evdeyim tatilllllll:)) bol bol laflarız:))

iki kalp bebegin ve sen:)

canım şu an telde internet paketi yok
istanbula gidersem alıcam
telefona internet paketi sizden ayrı kalamam günlerce

sa canlar. .naslsnz? Listeye yazms adını herkes, lıstemz nerde ki?

merhaba arkadaşlar eşimi işe gönderdim geldim kızlar yeniler var sizede selam kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…