2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

vay vayyyy anam yanımda olaydı keşke bizimki attı bizi nevşehire kurban bayramından beri annemi görmedim:2::2::2::2:

canım ya dışa gitmeseydin keşke
allaha şükür benim annem bana yayan olarak gittiğimde 20 dakikalık mesafede biz haftada kaçkez örüşürüz onun yanın da günde kaç kez telde konuşuruz

kızlar 2. kalbi almama az kaldı 500 mesajı tamamlaadıığımda 2. kalbim olacak

canım ya dışa gitmeseydin keşke
allaha şükür benim annem bana yayan olarak gittiğimde 20 dakikalık mesafede biz haftada kaçkez örüşürüz onun yanın da günde kaç kez telde konuşuruz
şanslısın valla kıymetini bil

evet canım şanslıyım ama ben bazen moralim bozulduğunda anneme sarıyorum onun suçu yokken sonra üzülüyorum
annem çoook iyidir anlayışlıdır
insan üzgünken en yakınına sarıyo bende kocama ondan sarıyomya...
sen yinede annene iyi davran neyse yemek vakti herif yemek bekliyo hadi herkese iyi akşamlar canlar

İnşallah sıkıntısız bi şekilde bebişine kavuşursun canm. Seni takip edicem. Yarına diger prof.a randevu aldım ben de. Eger beni ikna ederse ben de vazgecebilirim lap.den. Hemen tüpe baslayabilirim. Okumadıgım şey kalmadı ınternette, çok çeşişkili bi durum bu. Her doktor farklı bişey soyluyor. Hayırlısı..

fdmaydn yaş:29 6 yıllık evli 1ci deneme sorun PKO VE KİLO 7 şubat adet tarihi SONUÇ?

kızlar bu şekilde kendinizi kısa tanıtın bana ozelden yada burda yazın bende listeye ekleme yapalım kim ne durumda ilk sayfadan takip ederiz inşallah bu yazılanın karşısına şöyle bir hamileeeeeeeee yazarız rabbim hepimizin bebegine kavuşmasını nasip etsin inşallah...

kizlar ne guzel siz sabahlari dokturuyorsunuz ben ancak aksamlari 7 8 den sonra gelebiliyorum ozamanda dogru durust denk gelmiyoruz cok kiskandim sizi neyse bende aksamlari sizden kalanlari okuyup guluyorum bol bol
fatossss
Basak2569 yas:22 4,5 yillik evli 3 deneme sorun kadin+erkek
sanirim boyle olacak anladimgim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…