vay vayyyy anam yanımda olaydı keşke bizimki attı bizi nevşehire kurban bayramından beri annemi görmedim:2::2::2::2:
benimki güvenlik görevlisi allahtan ek gelir var yoksa mümkün deil başedemeyiztatlım senin kociş ne iş yapıyoooooo
kızlar 2. kalbi almama az kaldı 500 mesajı tamamlaadıığımda 2. kalbim olacak
meleğim msj attım özelden sana
şanslısın valla kıymetini bilcanım ya dışa gitmeseydin keşke
allaha şükür benim annem bana yayan olarak gittiğimde 20 dakikalık mesafede biz haftada kaçkez örüşürüz onun yanın da günde kaç kez telde konuşuruz
benimki güvenlik görevlisi allahtan ek gelir var yoksa mümkün deil başedemeyiz
Cok kisssssskannnndimmmmmmmmmeleğim msj attım özelden sana
aldım canım mesajını bende cevap yazdım gel dimi
şanslısın valla kıymetini bil
az bekle geliyor yoldaaaa. sana olmaz olurmu heççççCok kisssssskannnndimmmmmmmm
Hani bana:-(
Cok kisssssskannnndimmmmmmmm
Hani bana:-(
sen kıskan bizi unutkan kız
insan üzgünken en yakınına sarıyo bende kocama ondan sarıyomya...evet canım şanslıyım ama ben bazen moralim bozulduğunda anneme sarıyorum onun suçu yokken sonra üzülüyorum
annem çoook iyidir anlayışlıdır
Canim ilk gittigim dr. bana hemen laparaskopi yapmak istedi. Buna o kadar cabuk karar verdi ki, benim icime sinmedi. Ben de baska bir dr.a gittim ozelden.
Bu sefer dr. laparaskopiye cok sicak bakmadi. Cunku benim cikolata kistim yumurtikta ve dr yumurtaligimda tahribat yapmak istemedi. Boyle bir mudahaleyi en son care olarak deneyecegiz. İlk once asilama denedik, ise yaramadi. Hatta kullandigim ilaclar yeni bir kiste sebep oldu. Sonra da tup bebek karari aldik. Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum. Adet oldugumda dr.a muayene olacagim ve eger bir aksilik cikmazsa subatta tup bebek deneyecegiz. Bu arada Amh 0,7 
geldim geldim evdeyim:)
güle güle:))canımsın sen geldin ben çıkıyorum eve geçiyorum. msjını aldım en kısa zamanda görüşelim. kocaman öptüm.
fdmaydn yaş:29 6 yıllık evli 1ci deneme sorun PKO VE KİLO 7 şubat adet tarihi SONUÇ?
kızlar bu şekilde kendinizi kısa tanıtın bana ozelden yada burda yazın bende listeye ekleme yapalım kim ne durumda ilk sayfadan takip ederiz inşallah bu yazılanın karşısına şöyle bir hamileeeeeeeee yazarız rabbim hepimizin bebegine kavuşmasını nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?