valla kızlar bizim 7 yıldır paracıklar hep otlara çöplere gidiyo zaten
yeter canlar bırakın adamlara para basmayı bizim annemlerin evi otobanın önünde onun önünde kocaman keçi boynuzu agacı var ben çuval çuval toplayıp size yollayım:)verin kemirsinler:))yok bizim paracıkalr daha 1 yıldır falan gidiyo.
eline keçiboynuzu ver onunla oyalansın:))ahahhahahahaha valla adamların kabusu gibi oldum bi okusalar:)))yavru şu otu çöpü bırak bi laptop çek o paraya inşallah öteki ay bebekler göbişte olacak:))benim kociş başladı başımda dikilmeye kötü kötü bakmaya
az sonra pc kavgası başlamadan ben kaçıyım en iyisi kocişimi kandırırda elinden alabilirsem yine buluşuruz ben ona şimdi iki cilve yaparım alırım elindennnn hhhaahhhhhha
ama belkide cilve işini yutmazzzzzzzzz
HUUUUUUUUU
bugün kimselerden ses çıkmıyo
neredesiniz en güzel anne adaylarııı
Gunaydin cankizlar burasida cok soguk ve benim masam kapinin onunde inanilmaz soguk cok usuyorum oyuzden keyfim yok ve cok kalabalik:-(
kıyamaaam. . :) gel ısıtıyım seni yawyumm
Evet sen en iyisi isit benni ac sefkatli kollarini
ben yeni geldim daha işe bura çok soğuk canım benim tipi var . hava şartları hayatı felç ediyor vallahi.
bizim karlar eridi ama erimeyenler buzz tuttu havada çooook soğukkkkkkkkkkkk:2:
Biz adanaliyiz bizim burda yilin 9 ayi yaz zaten aliskin degiliz millet mont sal herkez kardan adamlar gibi geziyor
yafyuum. . Ben nye ozeldn msj atamym ya,.puf
valla hatunlar burda yılın yarısı soğuk olur sibirya burası erciyeste tam 3m kar varmış şehir merkezindede yarım metreyi geçti.
bizim memlekette marmara ile ege arasında sıkışmış
azcık istanbulun havası azcık izmirin havası olur burda ama öyle günlerce çok soğuk olmaz kar yağar yılda bir kez bir kaç gün durur gider
nerdesin canım sen buğün temizlikmi yapıyosun. ohhh valla evinin tadını çıkar. ben evimi öle çok özlüyorumki çalışınca evi otel gibi kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?