2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

benim kociş başladı başımda dikilmeye kötü kötü bakmaya
az sonra pc kavgası başlamadan ben kaçıyım en iyisi kocişimi kandırırda elinden alabilirsem yine buluşuruz ben ona şimdi iki cilve yaparım alırım elindennnn hhhaahhhhhha
ama belkide cilve işini yutmazzzzzzzzz

yok bizim paracıkalr daha 1 yıldır falan gidiyo.
yeter canlar bırakın adamlara para basmayı bizim annemlerin evi otobanın önünde onun önünde kocaman keçi boynuzu agacı var ben çuval çuval toplayıp size yollayım:)verin kemirsinler:))

eline keçiboynuzu ver onunla oyalansın:))ahahhahahahaha valla adamların kabusu gibi oldum bi okusalar:)))yavru şu otu çöpü bırak bi laptop çek o paraya inşallah öteki ay bebekler göbişte olacak:))

benim hal sizin heriflerden daha kötü ama yaaaaaa(elimde elma kemiriyom şimdi diyet malum buaralar zaten azıttım acil kilo vermem lazım bir ay kaldı

HUUUUUUUUU
bugün kimselerden ses çıkmıyo
neredesiniz en güzel anne adaylarııı

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

Gunaydin cankizlar burasida cok soguk ve benim masam kapinin onunde inanilmaz soguk cok usuyorum oyuzden keyfim yok ve cok kalabalik:-(

Bugun montla calisiyorum ilk defa esarbimida acmadim herkez esarbini cikarmiyor bende cikarmadim montumu giydim en azndan bogazim sicak sokakta gezer gibi calisiyoruz montun ustunde yaka kartiyla

valla hatunlar burda yılın yarısı soğuk olur sibirya burası erciyeste tam 3m kar varmış şehir merkezindede yarım metreyi geçti.

bizim memlekette marmara ile ege arasında sıkışmış
azcık istanbulun havası azcık izmirin havası olur burda ama öyle günlerce çok soğuk olmaz kar yağar yılda bir kez bir kaç gün durur gider

bizim memlekette marmara ile ege arasında sıkışmış
azcık istanbulun havası azcık izmirin havası olur burda ama öyle günlerce çok soğuk olmaz kar yağar yılda bir kez bir kaç gün durur gider

nerdesin canım sen buğün temizlikmi yapıyosun. ohhh valla evinin tadını çıkar. ben evimi öle çok özlüyorumki çalışınca evi otel gibi kullanıyoruz.

nerdesin canım sen buğün temizlikmi yapıyosun. ohhh valla evinin tadını çıkar. ben evimi öle çok özlüyorumki çalışınca evi otel gibi kullanıyoruz.

canım bugün anneme geldim ama kardeşim var okuldan geldi elimden aldı bilgisayarını yine pc kavgası var anlıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…