- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
-
- Konu Sahibi meltemizmir
maşallah kuzunaburayada yazayım 22+2de kılo 515 gr boyu 28 cm
ekledım canım o kadar gecmısten toparlamak zor olur dıye 16 dan ıtıbaren yazıdm bırde bundan sonra kılo alacaklar falancanım benim de 15 haftalıkken varmıs ölçüleri şimdi baktım da :) o listeye girmio kanımca 16-20 haftayı almıssınyalnız 21. haftaki Fl ölçüsünden boyu 24.6 cm cıkıo onu yazabilirsin :)
canım FL femur Boyu dimihımmm dr. bana boy söylemedi amaaaa yaşasın araştırmacı kk kadınları.... fl:3,89 cm 7 ile çarpınca 27,23 cm mi oluyor maşallah kuzumaaa:)))
maşallah kuzularınıza ekledım
ekledım canım masallah kuzunacumartesi gunu melegımızı gorduk kılosu 480 gr 23cm boyunda doktor maşallahımız var dedı
ekledim canım masallah kuzunaKızlar Merhaba
Ben de inşallah şubat annesi olacagım. Bebeğim 16+1 haftalıkken 15 cm ve 183 gramdı. Listeye ekleyebilir misiniz? Bu haftasonuna dogru tekrar kontrolumuz olacak 20. hafta , onu da o zaman gonderırım. Çok merak ediyorum bebişimi çok özledim
ogrendıgınde eklerım canım senıdeslm kızlaar ..oğluşum şu anda 20 hft+1 günlk adı egemen olucak inşallah :) yarın organ ölçümü yapıcak o zaman kilosu ve boyu hakkında bilgi verebilirim:)
ekledım kızını ay pardon oğlusunuuuuuu:)))son kontrolümüzde 22+3 günlük 29 cm 547 gramız