2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

canım benim de 15 haftalıkken varmıs ölçüleri şimdi baktım da :) o listeye girmio kanımca 16-20 haftayı almıssın yalnız 21. haftaki Fl ölçüsünden boyu 24.6 cm cıkıo onu yazabilirsin :)

canım benim de 15 haftalıkken varmıs ölçüleri şimdi baktım da :) o listeye girmio kanımca 16-20 haftayı almıssın yalnız 21. haftaki Fl ölçüsünden boyu 24.6 cm cıkıo onu yazabilirsin :)
ekledım canım o kadar gecmısten toparlamak zor olur dıye 16 dan ıtıbaren yazıdm bırde bundan sonra kılo alacaklar falan

:) evet sen daha ii bilirsin bu konuda tecrübelisin bi daha ki kontrolümde buraya yazar ya da sana msj atarım inş unutmam :)

BENİMminişim ufak mı kalmış yaa
21+5 22cm 400 gr
listeye eklerseniz sevinirim

16+6 da boyu hatırlamıyorum kilo 175gr

hımmm dr. bana boy söylemedi amaaaa yaşasın araştırmacı kk kadınları.... fl:3,89 cm 7 ile çarpınca 27,23 cm mi oluyor maşallah kuzumaaa:)))

hımmm dr. bana boy söylemedi amaaaa yaşasın araştırmacı kk kadınları.... fl:3,89 cm 7 ile çarpınca 27,23 cm mi oluyor maşallah kuzumaaa:)))
canım FL femur Boyu dimi
benım doktro yanlış söylemiş ızaman benım femur boyu 3.6cm X7 25.2 cm yapıyorr
oyy kuzumm

cumartesi gunu melegımızı gorduk kılosu 480 gr 23cm boyunda doktor maşallahımız var dedı

Kızlar Merhaba

Ben de inşallah şubat annesi olacagım. Bebeğim 16+1 haftalıkken 15 cm ve 183 gramdı. Listeye ekleyebilir misiniz? Bu haftasonuna dogru tekrar kontrolumuz olacak 20. hafta , onu da o zaman gonderırım. Çok merak ediyorum bebişimi çok özledim

slm kızlaar ..oğluşum şu anda 20 hft+1 günlk adı egemen olucak inşallah :) yarın organ ölçümü yapıcak o zaman kilosu ve boyu hakkında bilgi verebilirim:)

ekledim canım masallah kuzuna
slm kızlaar ..oğluşum şu anda 20 hft+1 günlk adı egemen olucak inşallah :) yarın organ ölçümü yapıcak o zaman kilosu ve boyu hakkında bilgi verebilirim:)
ogrendıgınde eklerım canım senıde

son kontrolümüzde 22+3 günlük 29 cm 547 gramız
ekledım kızını ay pardon oğlusunuuuuuu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…