- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
merhaba pelin,bende bu işe başlarken patronumdan güzel vaatler almıştım.ama görüyorumki o iş zor.şirketin muhasebe müdürü 13 yıldır aynı kişi.üstelik smmm değil.tecrübesine saygım sonsuz tabi.ama smmm olup aynı maaşla çalışmak beni mutlu etmeyecek.bu güne kadar yaklaşık 7 bin lira harcadım.dersaneye yazılacağım fiyatı 2 bin.ismmmo da ruhsat için 3 bin lira istiyormuş.bana bu ruhsatın mali tarafı 12 bin lira gibi yani.ama maaş ve koşullar aynı.bu arada şu an 2100 tl alıyorum.ev almak istiyorum.istanbul şartlarında ayda en az 2500 lira taksit ödemem lazımki ev sahibi olayım...
Hım anlıyorum sizi ben şu an bi tekstil firmasında çalışıyorum.
Toplamda 3 firma var mali müşavirimiz var ben 8 yıldır burdayım en kıdemli benim.
Müdüre bağlı olarak çalışmıyorum patrona bağlı olarak çalışıyorum patronum mali ve finans işlerinden anlıyor o yüzden şimdilik kendisi yönetiyor. Ben mali müşavir olduktan sonra inşallah ben yöneteceğim dışardan mali müşavirede gerek kalmayacak.
Evet bu iş çok maliyetli bende bu kadar olacağını düşünmemiştim doğrusu aslında bütün stajyerler birleşip odalara gitsek bu konuda belki bişeyler değişir.