bir benimdir herhalde 3. sınavın sorularını Google den bakıpta geçemeyennnn
şey gerçi bir iki site gördüm aynı sorulan sorular kırmızı butonla işaretlenmiş cevapları onlar nasıl cevapladıysa bende öyle işaretledim
yani direk cevabını falan aramadım
şey diyecektim bu şeyle ilgisi yoktur değilmi hani 3 taksitde 200 küsür bişey ödenmesi lazımdı (toplamda 600 küsür) yaa staj bitene kadar senede 1 defa
ben onun ödemesini yapmadım acaba sınav ondan dolayı geçersiz falan değildir değil mi
onunla alakası olduğunu sanmıyorum.. sınav hiç açılmazdı öyle olsaydı.. forumstajer sitede var 3.bölüm cevapları.. bazıları yok sadece genelde var ama
kızlar merhaba bir sorum olucak size bende smmm stajına hazırlanıyorum şuan bi şirkette çalışıyorum çalıştığım firma serbest bölgede staj başlatma sınavını kazanırsamki inşallah sonrasında stajımı bu firmada yapmak istemiyorum. Çünkü buradaki mevzuat biraz daha farklı yapılcak işler kısıtlı muhasebe müdürüm de smmm, bana sürekli stajınıda burda yaparsın stajı kazandıktan sonra iş bulmak hiç kolay olmuyor tek amacın stajını tamamlamak oluyo bu yüzden çok daha düşük maaşlarla çalışmak zorunda kalabilirsin diyo şuandada çok iyi değil maaşım asgari ücretin biraz üstünde zaten işyerimden memnun değilim. Yani benim sorum şu aslında stajyer olunca bakış açısı gerçekten bu mu oluyo daha düşük ücretmi veriyolar nede olsa stajyer diye?
kızlar merhaba bir sorum olucak size bende smmm stajına hazırlanıyorum şuan bi şirkette çalışıyorum çalıştığım firma serbest bölgede staj başlatma sınavını kazanırsamki inşallah sonrasında stajımı bu firmada yapmak istemiyorum. Çünkü buradaki mevzuat biraz daha farklı yapılcak işler kısıtlı muhasebe müdürüm de smmm, bana sürekli stajınıda burda yaparsın stajı kazandıktan sonra iş bulmak hiç kolay olmuyor tek amacın stajını tamamlamak oluyo bu yüzden çok daha düşük maaşlarla çalışmak zorunda kalabilirsin diyo şuandada çok iyi değil maaşım asgari ücretin biraz üstünde zaten işyerimden memnun değilim. Yani benim sorum şu aslında stajyer olunca bakış açısı gerçekten bu mu oluyo daha düşük ücretmi veriyolar nede olsa stajyer diye?
yani kendini geliştirmekle ve pazarlamakla ilgili
bende muhasebe adına çok gelişmiş değilim hep şirket muhasebesi yaptım
bu işin aslı muhasebe büroları muhasebe adına her şeyi en iyi bürüda öğrenirsin HAAA İŞTE MUHASEBE BÜROLARINDA GENELDE İNSANI KULLANIRLAR STAJER DİYE DE EZERLER AZ MAAŞ VERİRLER tabi taaa kii sen kendini geliştirene kadar
bende tam anlamıyla muhasebe adına kendimi geliştirmeye çalışıyorum
piyasa şartlarına göre maaşım çok düşük değil
AMA ben muhasebe sorumlusu veya müdüresi olup o 5.000 TL 'nin peşindeyim
eee hem SMMM belgeSİNİ alıp hem kendini belli bi seviyeye getirip bi yere başvurduğunda alır insan 5.000 en az niye almasın
onunla alakası olduğunu sanmıyorum.. sınav hiç açılmazdı öyle olsaydı.. forumstajer sitede var 3.bölüm cevapları.. bazıları yok sadece genelde var ama
kızlar dersaneye gidenlere ve çalışanlara souyorum
iş çıkışı dersaneye gidip 7-10 arası derse girmek çok yorucu oluyormu
hafta sonumu öldürmek istemiyorum dersane ile.. hafta içi akşam 10 a kadar full deers yapılıyormu karar veremedim hangi zamanı seçeceğime
günaydın kızlar,
nasılsınız? ee bir yıl geride kaldı, geriye 2 yıl var :)) o da çabucak bitecek inşallah
evet 1 yıl geride kaldı Allah'ım sağlık versin 2 yılda geçer herhalde inanın ben 1 yıl nasıl geçti anlamadım
bazen hayat zaman uzun olduğunu unutturacak kadar çabuk geçiyorrrrrr
selamlar, bende mayıs/2013 stajyeriyim..
size de selamlar staj nasıl gidiyor
Bir şeyler öğrenebiliyor musunuz yani kendinizi geliştirebiliyor musunuz
selamlar,bende stajını bitirmek üzere olan bir smmm adayıyım.28-29 haziran da yeterlilik sınavına gireceğim.ama kafam çok karışık.bu yola çıkarken çok güzel umutlarım vardı.ama piyasa şartlarına bakıyorum iş bulmak çok zor.şu an bi otelde muhasebe uzmanı olarak çalışıyorum.smmm olunca mükellefin olmadan büro açmak zaten çok büyük bir risk...napıcam şaştım kaldım.bir akıl verin kızlar
selamlar,bende stajını bitirmek üzere olan bir smmm adayıyım.28-29 haziran da yeterlilik sınavına gireceğim.ama kafam çok karışık.bu yola çıkarken çok güzel umutlarım vardı.ama piyasa şartlarına bakıyorum iş bulmak çok zor.şu an bi otelde muhasebe uzmanı olarak çalışıyorum.smmm olunca mükellefin olmadan büro açmak zaten çok büyük bir risk...napıcam şaştım kaldım.bir akıl verin kızlar
Merhaba bende SMMm stajyeriyim 1,5 yıl kaldı.
Özel bir şirkette çalışıyorum şartlarım iyi memnunum şimdilik. Belgeyi alınca çok daha iyi olacağının da sözünü aldım patronlarımdan.
Size önerim ise moralinizi bozmayın. Emeklerinizin karşılığını göreceksinizdir. Büro açmak ilk etapta riskli tabiki ama belki 3-4 şirket olan bir firma bulabilirseniz onu tavsiye ederim.
4 firma için her ay 6-7 bin lira ödeme yapıyorlar onun yerine kendi müşavirlerini çalıştırırlar.
Merhaba bende SMMm stajyeriyim 1,5 yıl kaldı.
Özel bir şirkette çalışıyorum şartlarım iyi memnunum şimdilik. Belgeyi alınca çok daha iyi olacağının da sözünü aldım patronlarımdan.
Size önerim ise moralinizi bozmayın. Emeklerinizin karşılığını göreceksinizdir. Büro açmak ilk etapta riskli tabiki ama belki 3-4 şirket olan bir firma bulabilirseniz onu tavsiye ederim.
4 firma için her ay 6-7 bin lira ödeme yapıyorlar onun yerine kendi müşavirlerini çalıştırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?