2013 Mayıs Anneleri Bebekleriniz Neler Yapabiliyor?

sevda0189

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
10
0
16
Antalya
Kızlar merhaba ben 10 Mayıs'ta kızımı dünyaya getirdim şu anda 73 günlük. Meleğim artık bana gülümsüyor agu gu gı inga gibi sesler çıkarıyor ve sesimi duyduğu zaman gülücükler saçıyor. Başka birisi konuşursa sadece dinliyor veya dudak büküyor:) Sütüm yaramadığı için kiloda biraz geri kaldık kızım şu anda 5 kilo. Sizin melekleriniz ne durumda kaç kilolar?

Selamlar Sevda0189,
Bende 9 mayista dogum yaptim, 1 gun farkla abi olmus benim oglum:)
Sizinde soylediginiz gibi sesler cikariyorlar, hatta sirayla konusmayi deneyerek oglumla sohbet ediyoruz biz cok hosuna gidiyor.
Sesli ve sessiz guluyor artik.Beni ve babasini taniyor.
Elleriyle sacimi, kiyafetlerimin yakalarini tutup cekiyor:)
Yataga yuzustu koydugumuzda kollarindan destek alarak basini kaldiriyor ve yine kollarindan destek alarak sirtustu donuyor.
Doktorumuzun tavsiyesiyle gunde birkac kez yapiyoruz bu hareketi.
Aynalari cok seviyor, uzun sureler aynaya bakarak gordugu seyleri inceliyor.
Su siralar ellerini emmeye bayiliyor, ellerimizi kesfediyoruz:)
Piyanolu cimnastik halisi oyuncagimiz var isterse ayaklariyla tekme atip piyanoya vurdukca muzik caliyor ve sirtustu yatar pozisyondayken de ayna ve cingirakli oyuncaklara dokunup ses cikarabiliyor.
Ilk gunler sadece sirtustu yatip duruyordu simdi tekme atip muzikleri dinliyor, isiklari seyrediyor ve cingiraklari yumrukluyor:)
Bu tarz sesli, isikli oyuncaklar cok ilgilerini cekiyor.
Son olarakta dudak bukup aglayarak anneye dakikalarca kendini kucakta tasitiyor:)
Yavrunuzu saglikla buyutmenizi dilerim,sevgiler..

benim oğlum da 12 mayısta anneler gününde dünyaya geldi :)

şu an sizinkiler gibi bi çok yaptığı şeyler..yanak yanağa aynaya baktığımızda gülmesi beni çok mutlu ediyor.özellikle sesimi tanıyıp bazen nazlanması bazen agulaması bana kendimi çok özel hissettiriyor :16:

oyun minderindeki ve yatağındaki dönen oyuncaklarla konuşuyor, renkli bir baykuşu var ona aşık sürekli bakışıyorlar :1:
müzik onu çok rahatlatıyor..

şu an 6 kg boyu da 57 cm..

annelik çok özel bi duygu Rabbim olmayanlara da nasip etsin tez zamanda..olanınkinin de acısını göstermesin güzelce büyüsünler :16:

Son düzenleme:
Sevgili lluviasevgi,
Allah bagislasin miniginizi, hayatinizda alabileceginiz en guzel anneler gunu hediyesi olmus, tebrikler:)

benım bebegımde 3 mayısda dunyay geldı. sureklı oturmaya calısıyo , aynalara dakıkalarca bakıp kendıyle konusuyo. eller agızdan cıkmıyo. herkese gulumsemesı , hele benı gorunce tepinmeye baslayıp kahkaları benı benden alıyo. oyuncaklarını tanıyıp onlara uzanmaya calısıyo . babasını ve benı tanıyo artık. o kadar cok sey var yazılabılecek hangısını yazsam bılmıyorum:emir_bebek:

Back