Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf kimse kalmadı herkes yaa tatilde yaa facede bombalasakmı ne yapsak![]()
kızlar aranızda hamilelik dönemi boyunca hiç diş ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür fena bi ağrı çekiyorum ya, haliyle tedavi de olamıyoruz. doktoru aradım, daha önce verdiği ağrı kesiciyi (biofenac) kullanmamı söyledi, etkili olurmuş. ama ben kullanmadım tabi. korkuyorum çünkü ilaç almak istemiyorum. sizce ilaç haricinde nasıl geçirebilirim.. bi önerisi olan var mıııı?
kızlar aranızda hamilelik dönemi boyunca hiç diş ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür fena bi ağrı çekiyorum ya, haliyle tedavi de olamıyoruz. doktoru aradım, daha önce verdiği ağrı kesiciyi (biofenac) kullanmamı söyledi, etkili olurmuş. ama ben kullanmadım tabi. korkuyorum çünkü ilaç almak istemiyorum. sizce ilaç haricinde nasıl geçirebilirim.. bi önerisi olan var mıııı?
NerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzGelin bakim buraya
![]()
Yarın cıkıcam canım yarın yarım gun ogleden sonra cıkıcam
ne var bızede tam guın yapsalardı
oglusum hareketlı bu ara yalnız gecelerı uyumuop ne zaman gozumu acsam kıpırdıo.
yaben donerkenonu uyandırıorum
yao benı uyandırıo
yada uyumuyo sıpa
sabah uyanınca oglen 12 ye kadar ses yok
12 de uyanıo
sonra ole ara ara uyuyo
uykuduzenı buysa bıze gece yolcuları dıyebılırsınız sımdıden![]()
cnm niye doktora gitmiyorsun git geçen hafta bir arkadaşın daha ağrıyordu gitti doktora 7. aydan sonra mı ne dişlere müdaha le etmiyorlarmış bu aylada gitsen iyi olur ilaç vermeselerde bakarlar geçmişte konuşmuştuk bu konuyu ama tam hatrlayamadım şimdi kim di diye
inşallah kısa sürede geçer
benimde dişim ağrıyor, nedenini bilmiyorum doktora gidesim de yok ağrı kesici de kullanmıyorumcanım hiçbişey yapmak istemiyor. ve diş etlerim çekiliyor resmen kanıyor sürekli... dayanılmayacak kadar kötü değil ama, fena bir ağrı çekiyormuşşun. doktora git bencede arkadaşım.
maşşalah canım çok güzel bi duygu hissetmek benim oğlumda açken hiç biş tepki vermiyo nezaman karnımı doyuruyorum 15 dk sonra başlıyo hareket etmeye
ebahı bende görmüyorum uzun süredir. en son eşiyle tartıştığında geldi sonrasında gelmedi
günaydın kızlar ve sabırsızlıkla beklenen bebişleribende kızımı net olarak hissedebiliyorum artık.sadece henüz o kadar sık aralıklarla değil.işin ilginç tarafı kızımız da babasıyla yakınlaştığımızda varlığını belli ediyor nerdeyse şekli bile anlaşılıyor sakinliğinden eser kalmıyor
ya sevincinden ya da kıskandığından
![]()
buarada doktorumun göbeğim için verdiği kremden kullanan var mı diye merak ediyorum adı madecassol devlet ödüyor zaten bitkisel içerikli dedi.acaba benim ilkinde çatlağım var diye mi ikinci de onu yazdı :26::26::26:
Canm ayrintili ultrasonda kalp bobrek beyin,beyindeki kesitler,senin rahimini besleyen damarlarin dolasimi,kafa capibebegin durus sekli,butun vucut olculeri kemik boylari.aklima gelenleri yaziyorum safra kesesi olusmusmu, idrar torbasi olusmusmu,karacigeri,goz mercegi, kulaklari,karni kapanmismi dudaklari duzgunmu.dudak yarigi falan varmi diye.ayak el parmaklari.cinsiyetini ogrenmediysen cinsiyeti.yyetince ayrintili olmustur umarim.bunu yaptirmak cok onemli canm.organ gelisimi tamamlanmis oluo hersey yolundami diye bakilio.ben yaptirmadan once cok merak ediodum bilgi alamamistm.bu yuzden bu kadar uzun yazdim.:))
kızlar bişi sorucam, boğaz yanması yaşayan var mı?
3 gündür benim sanki acı bişey yemişim gibi boğazım yanıyo. midemle ilgili hiçbi sıkıntım yok ama![]()