2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar aranızda hamilelik dönemi boyunca hiç diş ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür fena bi ağrı çekiyorum ya, haliyle tedavi de olamıyoruz. doktoru aradım, daha önce verdiği ağrı kesiciyi (biofenac) kullanmamı söyledi, etkili olurmuş. ama ben kullanmadım tabi. korkuyorum çünkü ilaç almak istemiyorum. sizce ilaç haricinde nasıl geçirebilirim.. bi önerisi olan var mıııı?

kızlar aranızda hamilelik dönemi boyunca hiç diş ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür fena bi ağrı çekiyorum ya, haliyle tedavi de olamıyoruz. doktoru aradım, daha önce verdiği ağrı kesiciyi (biofenac) kullanmamı söyledi, etkili olurmuş. ama ben kullanmadım tabi. korkuyorum çünkü ilaç almak istemiyorum. sizce ilaç haricinde nasıl geçirebilirim.. bi önerisi olan var mıııı?

cnm niye doktora gitmiyorsun git geçen hafta bir arkadaşın daha ağrıyordu gitti doktora 7. aydan sonra mı ne dişlere müdaha le etmiyorlarmış bu aylada gitsen iyi olur ilaç vermeselerde bakarlar geçmişte konuşmuştuk bu konuyu ama tam hatrlayamadım şimdi kim di diye :34:

inşallah kısa sürede geçer

canım ben daha 1 hafta bile olmadı 20 lik diş yüzünden felaket bi ağrı çektim ve yüzüm gözüm kulaklarıma kadar iltihap ilerdi dr dişi çektirebilceğimi söle 4.aydan sonra sıkıntı olmazmış ama ben gene ağrıyı çektim hiç bişi içmedim çektirmedimde %1 ihtimal gelir beni bulur çünki :9:

benimde dişim ağrıyor, nedenini bilmiyorum doktora gidesim de yok ağrı kesici de kullanmıyorum:50: canım hiçbişey yapmak istemiyor. ve diş etlerim çekiliyor resmen kanıyor sürekli... dayanılmayacak kadar kötü değil ama, fena bir ağrı çekiyormuşşun. doktora git bencede arkadaşım.

ayy sen ne güsel bir takip yapmışsın öyle canım yaaa:52: ben bi sabah birde akşam üstü hissediyorummm:16: tatil olayı kötü yarım gün olması evett ama az kaldı sık dişini:21:
Ebah ne oldu anlamadım tweety bugün ankaraya uçtu, rahatsız etmiyim diye aramadım yarın arar sorarım canım inşallah

Yarın cıkıcam canım yarın yarım gun ogleden sonra cıkıcam
ne var bızede tam guın yapsalardı :47:
oglusum hareketlı bu ara yalnız gecelerı uyumuop ne zaman gozumu acsam kıpırdıo.
yaben donerkenonu uyandırıorum
yao benı uyandırıo
yada uyumuyo sıpa :9:
sabah uyanınca oglen 12 ye kadar ses yok
12 de uyanıo
sonra ole ara ara uyuyo
uykuduzenı buysa bıze gece yolcuları dıyebılırsınız sımdıden :52::52:

cnm niye doktora gitmiyorsun git geçen hafta bir arkadaşın daha ağrıyordu gitti doktora 7. aydan sonra mı ne dişlere müdaha le etmiyorlarmış bu aylada gitsen iyi olur ilaç vermeselerde bakarlar geçmişte konuşmuştuk bu konuyu ama tam hatrlayamadım şimdi kim di diye :34:

inşallah kısa sürede geçer

inşallah canım yaa, dayanılacak gibi değildi, neyse ki bugün dindi ağrı.bu dönemde ben müdahale edilmez diye biliyodum, madem 7.aydan sonra müdahale edilmiyor o zaman bayram sonu gitmem lazım.

benimde dişim ağrıyor, nedenini bilmiyorum doktora gidesim de yok ağrı kesici de kullanmıyorum:50: canım hiçbişey yapmak istemiyor. ve diş etlerim çekiliyor resmen kanıyor sürekli... dayanılmayacak kadar kötü değil ama, fena bir ağrı çekiyormuşşun. doktora git bencede arkadaşım.

gidicem inş. bayram sonu. ben ilaç kullanmayı sevmediğimden ağrı kesici taraftarı değilim. en iyisi gidip tedavi ettirmek. öfff bir de kanal tedavisi yaparlarsa vay halime...

maşşalah canım çok güzel bi duygu hissetmek benim oğlumda açken hiç biş tepki vermiyo nezaman karnımı doyuruyorum 15 dk sonra başlıyo hareket etmeye

ebahı bende görmüyorum uzun süredir. en son eşiyle tartıştığında geldi sonrasında gelmedi

aynen ya doyunca hareketlenmeye başlıyo, benim özellikle akşamları çok hareketli, bu da eşimin de hisstmesini sağlıyor.

2013, sevgili adaşım nerelerdesin yaaa.. hiç takılmıyosun artık, gittin tatile unuttun bizleri vallaaa. :)

günaydın kızlar ve sabırsızlıkla beklenen bebişleri :3::3::3: bende kızımı net olarak hissedebiliyorum artık.sadece henüz o kadar sık aralıklarla değil.işin ilginç tarafı kızımız da babasıyla yakınlaştığımızda varlığını belli ediyor nerdeyse şekli bile anlaşılıyor sakinliğinden eser kalmıyor :20::20::20: ya sevincinden ya da kıskandığından :4:
buarada doktorumun göbeğim için verdiği kremden kullanan var mı diye merak ediyorum adı madecassol devlet ödüyor zaten bitkisel içerikli dedi.acaba benim ilkinde çatlağım var diye mi ikinci de onu yazdı :26::26::26:

hanifecim sevincindendir o sevincinden.. bizimki de öyle, 2 dk. dokunmayagörsün hemen tıktıklamaya başlıyor. Allahım hepimize sağlıkla elimize aldıktan sonrada gülücüklerini de görmeyi nasip eder inşallah..

cnm göbeğin için dr.un verdiği ilacı her dr. yazıyor mu? yoksa çatlak olduğunu bildiği için mi yazdı. Ben sormadım dr.a o da bişey vermedi. Ama tatlı badem yağı kullanıyorum. faydası olur dimi? daha etkili ilaçlar varsa onlardan alayım yoksa..

Canm ayrintili ultrasonda kalp bobrek beyin,beyindeki kesitler,senin rahimini besleyen damarlarin dolasimi,kafa capibebegin durus sekli,butun vucut olculeri kemik boylari.aklima gelenleri yaziyorum safra kesesi olusmusmu, idrar torbasi olusmusmu,karacigeri,goz mercegi, kulaklari,karni kapanmismi dudaklari duzgunmu.dudak yarigi falan varmi diye.ayak el parmaklari.cinsiyetini ogrenmediysen cinsiyeti.yyetince ayrintili olmustur umarim.bunu yaptirmak cok onemli canm.organ gelisimi tamamlanmis oluo hersey yolundami diye bakilio.ben yaptirmadan once cok merak ediodum bilgi alamamistm.bu yuzden bu kadar uzun yazdim.:))

sanırım 20. haftada yapılıyor bu usg. o yüzden haberim yok. dr.la bi görüşeyim bayram sonu. yazdıkların çok açıklayıcı cnm. tşk. tabi bunların hepsini öğrenmeyi her anne heycanla bekliyodur benim gib. hayırlı.. görücez bakalım..

kızlar bişi sorucam, boğaz yanması yaşayan var mı?
3 gündür benim sanki acı bişey yemişim gibi boğazım yanıyo. midemle ilgili hiçbi sıkıntım yok ama:50:

Ben varım canım aynen benimde 2 3 gündür inanılmaz boğazım yanıyor.Mİdeden kaynaklanan bişey yok yemek yedikten ve su içtikten sonra sanki azalıyor ama bazen çok kötü hissediyorum.sebebi nedir ki acaba? Rennie aldı eşim ama kullnanmadım.

günaydın kızlar herkese :16::16::16:

bugün arife yarın bayram bakalım bebeğimle ilk bayramımız nasıl geçicek:1::1: inşallah güzel geçer hastalığım devam ediyor zaten et pek yememek lazım :50:

pek giren olmaz heralde bugün şimdiden herkezin bayramı mübarek olsun bebeklerinle güzel bayramlar geçirin inşallah :119::122::103:

gunaydın....

bebeklerımizle geçireceğimiz 2.bayram bu..şekerdede hamileydik..
Ama onlarsız kucagımız boş geçiriceğimiz son bayram..
Bundan sonraki her bayram pırıl pırıl giydirip süslicemiz bebeklerimizle,
ailemizle,eşimizle dostumuzla geçsin..
Herkese iyi sağlıklı huzurlu mutlu evli mutlu çocuklu bayramlar :16::16::16::16::16::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kurban bayramınızı kutlar, sağlık, neşe, huzur içinde geçmesini dilerim.

Nice seneler barış içinde karşılanacak, kutlanacak CUMHURİYET BAYRAM'ları dilerim…

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz."
Mustafa Kemal ATATÜRK

günaydın anneler ve bebekleri
nihayet gelebildim....geçmişi çok okuyamadım ama sanırım dün merak edenleri olmuş
eşimle sorunları en ince ayrıntısına kadar konuşarak bir şekilde halletmeye çalıştık,o bitti işyerinde sorunlarım vardı amirlerimle gerginim o bitmeden hastalandım bademciklerim şiş ve grip oldum sanırım yaşadıklarımdan dolayı metabolizmam zayıf düştü bir yerden çıktı bugün öğlene kadar işyetim sonrasında az da olsa tatil....
annelerin ve minik bebelerinin bayramını kızım ve ben kutluyoruz...
bu arada P.tesi detaylı ultrasona girdim herşeyimiz normalmiş.....

Back
X