125 bin dolar mıııııııı bende eşime söylemiştim doktorun ordakinden alsak cok mu pahalidir filan dedim de vay anasını yaaaaaa yaklasık 250 milyar filan yapıyor 2 ev parası.
mermerciler sitesindeyim canım eve cok yakın sayılmaz ama medilifeye yakın
aman olursa da olsun sen bosver. Hamilesin ne yapacaksin. yanina bir poset falan al bari de icin rahat etsin.
ayy geçmiş olsun canım sana da bende ilkden gittim röntgende falan çıktı o zaman yeni evliydim hatta herkes ona yorduilaçlar ve iğnelerle hafifledi hatta spa masajı yaptırıyordum çok iyi gelmişti ama sonraki yıl tekrarladı o zamanda bebek düşündüğüm için ertledim 1 yıl da öyle geçti aşılama yaptırdım tutmazsa gidip tedavi olacam dedim ama nasip işte bebişim gelince bana dedim napalım dayancaz artık ağrıya sızıya o kadar beklemişken ağrı mı düşünürüm ben
sende gidince doktoruna danış canım, az kalmış seninde 10. haftaya girince hafifliyor belirtiler inşallah seninki de öyle olur mide sorunları kötü ya heleki çalışıyorken bu arada limona tuz ekleyip yiyordum ben anında kesiyordu ekşi iyi geliyor canım bulantıya dene derim
oyle dedi valla, ama belki muayenelere gitmekten vaz gecmeyeyim diye demistir belki :) malum 2 haftada bir gidiyorum meraktan :))
kimse bilmiyorki hamile oldugumu yani bi aşçı abla biliyor. ayagımın altında çöp kovası hazır duruyor ama burdaki uyuz şoför deli ediyor beni tüm gün buralarda gezip yürüyor bi git yaa zaten ondan da acayip bi koku alıyorum tiksiniyorum adamda inadına yakınlarıma geliyor üstüne cıkarıcam bir gün o olacak deli oluyorum o gelince kalkıp ben gidiyorum anlamıyor.sinirim tepemde oldugu bi gün kovacam yani.
ekşi hiç aklıma gelmedi valla ne bileyim.ayyy doktorum hamur işinden makarnadan pilavdan uzak dur dedikçe inadına yapar gibi dün yaprak sarma yedim bi sürü bi de makarna 2 tabak.eşimde yeme diyor ama kıyamıyorda davul gibi olucam galiba.şimdi 60 kiloyum hahah 9 ay sonra 80 olursam hiç şaşmam vallaayy canım istedi şimdi limon agzım sulandı ya
allahımmmm çiğ köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerden sipariş versem kiii midemi daha kötü mü yapar ki ka gündür aklımda acıdan az yiyim diye almadım ama bugün alcam artık yetti yaaaa
Allah iyiliğini versin emi kız senin. her gittiğinde muayene ücreti veriyorsan 9 ay allahımmmm Allah kocana bol para ve sabır versin
benim de canim cigkofte cekiyor yarama tuz bastinBir de cips cekiyor ama yemiyorum bunlari zarari olur diye :26:
Genelde 2. gidisimde kontrol diye para almiyor. Ama bugun alir, keyfi gidiyorum cunku :)
Ozel saglik sigortamiz var, gebelik ve dogum toplam 5000 TL teminati var. Oradan yiyoruz simdilik.
Bu arada toksoplazma testin yapilmis miydi senin? Cigkofte yemesen iyi olur, ama etsizlerden yiyeceksen benim icin de ye, onun aci disinda bir zarari yok :)
Ben isyerinde benim odamda olanlara ki 15 kisi soyledim. Sirf rahat olayim diye :)
benim de canim cips istedi. Zarari olur diye degil de yagli ya midemi daha kotu yapar diye yiyemedim. Ay aciktim yine :)
Ozel saglik sigortaniz cok iyiymis hangi sigorta ki o
benim de canim cigkofte cekiyor yarama tuz bastinBir de cips cekiyor ama yemiyorum bunlari zarari olur diye :26:
Genelde 2. gidisimde kontrol diye para almiyor. Ama bugun alir, keyfi gidiyorum cunku :)
Ozel saglik sigortamiz var, gebelik ve dogum toplam 5000 TL teminati var. Oradan yiyoruz simdilik.
Bu arada toksoplazma testin yapilmis miydi senin? Cigkofte yemesen iyi olur, ama etsizlerden yiyeceksen benim icin de ye, onun aci disinda bir zarari yok :)
Ben isyerinde benim odamda olanlara ki 15 kisi soyledim. Sirf rahat olayim diye :)
eksi bana da iyi geliyor ama bulantim olmayinca da limonu tuzlayip yemeye bayiliyorum. Bebekten once agzima alamazdim.
hamileligin sonunda agirlasinca da agrin olacak o zaman? Neyse disimizi sikacagiz artik.
cipsin olur mu bilmiyorum ama çiğköftenin yok tabi etsiz oldugunda ama zaten artık hiçbiryer etli satmadıgından sorun yok ama herseyden normali kadar yersen zararı olmaz merak etme.canın istediyse al ye biraz içinde kalmasın
canım bu özel sağlık sigortası nasıl oluyor bi ara arastırmıstık ama cok mantıklı gelmemişti bize.2 milyar civarı yatırıyorsun galiba.ama tabi 3-4 milayar tutacaksa rahat olur ama o kadara gerek yok ya medilifede 400 tl.b,r de hamile kalmadan 6 ay önce filan yaptırılması gerekiyordu bildiğim ki bebeği filan kapsasın.
bana yapılmadı o testen.doktorun mu istemesi gerekiyor ben mi söylemeliyim ? etsiz zaten artık çiğköfteler acının bebeğe zararı olmuyormus ama bana zararıdaha aileler bile bilmiyor hamiş oldugumu.kaynanamlara bayramda gittiğimizde söyliyce.benim annemlere de hediye paketi yapcam onun içine not yazıcam sonra da telde görüşürüz zaten süper olacak.
ben de cikiyorum arkadaslar 50 dakika sonra insallah sag salim bebegimi gorecegim, hazirlanayim :)
Canim bize calistigim sirket yaptigi icin pek detay bilmiyorum ama bizim icin iyi oldu. Doktora her gidisimde 200 TL veriyorum. Allah kismet ederse dogum yapacagim hastanenin ucreti, benim doktorum, anestezi uzmani falan dogum 4000 TLe falan geliyormus.
bizde 1 yil bekleme suresi vardi. Yeni dogan dahildir belki ama onun disinda bebegi kapsamiyor sanirim.
Toxoplasmayi da doktor istemediyse bosver. Demek ki gerek gormedi.
bizede yakın sayılır.125 bin dolar mıııııııı bende eşime söylemiştim doktorun ordakinden alsak cok mu pahalidir filan dedim de vay anasını yaaaaaa yaklasık 250 milyar filan yapıyor 2 ev parası.
mermerciler sitesindeyim canım eve cok yakın sayılmaz ama medilifeye yakın
benim de canim cips istedi. Zarari olur diye degil de yagli ya midemi daha kotu yapar diye yiyemedim. Ay aciktim yine :)
ya bende katkı maddeli şeyleri yemiyorum ama bu aralar herşeyi yiyemediğim için canımın istediklerini azda olsa tüketmeye çalışıyorum nefsimi köreltmek amaç. geçende yedim valla cipsimi normalde benimde midem bulanıyor ama cips hiç bişi yapmadı yalana yalana yedim:26:cips in icinde katki maddeleri vardir ya ondan yiyemiyorum. Dr bana meyve sularini salam sosis sucuklari katki maddesi olan yiyecekleri vs yeme dedi
afiyet olsunkızlar ben bi yemege gidip geleyim.midem kötü ama napım aclıga dayanamam ben.öptüm sizi gelince görüşürüz
ben de cikiyorum arkadaslar 50 dakika sonra insallah sag salim bebegimi gorecegim, hazirlanayim :)
selam kızlar?nasılsınız?aranızda demir hapı kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?