- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
niloşşşşş kız bi de utanmadan biter mi diyosunnn
ee bitmiş zaten ben bitmeyen bişey göremedim ki
haziranı bile bulmaz kuzum emin ol, ennn geç 20 mayıs diyorummm
nilim Allahın izniyle biter canım çoğu gitmiş sazı kalmış neden bitmesin
CANLARIM BENİM yorumlarınız için teşekür ederimbiter kuzum biter tabi zaten yarısı bitmiş en zorlarını geçmişsin hem niye bitmesin ki
yeter ki azim olsun
CANLARIM BENİM yorumlarınız için teşekür ederim
sedefim bunlar dışında bu ay fem gk soru bankasını bitirmeyi çok istiyorum alanım için işime yarıcak içinde 1000 küsür soru var tarih+cog+vat dan
ayrıca antremanlarla matı bitirmek için debeleniyorum
EGİTİM VE GKGY tekrar yapıp toparlamam ve unuttugum şeyleri hatırlamam lazım
bi arkadaşım çok ısrarla tavsiye etti netleri çok artırıyo diye pegama konu konu çözümlü çıkmış sorular 2000-2012 arası gkgy ve egitim o kargoda onu bitirip öyle denemelere başlamak istiyorum haziranda
ve sorunum şu tarihe başlayalı 1 ayı geçti ve yeni bitti çok da yordu beni.konu çalışırken zaman ayarlayamama ve çabuk yorulmamda ayrıca oyaladı
bunları yapmak imkansız deil ama 6 aydır çalışan bi beyin için çok yorucu olacak nası çalışayım haftalık 7 günü düşünürsek bi fikir verirseniz çok sevinirim
inşaallah ALLAHIN İZNİYLEDE BİTER bitmeli
canım benim hergün mat mutlaka az yada çok çözüyorum zaten hocam haftaya şuraya kadar bitcek diye ödev veriyo ve salıdan salıya bitiriyorumkuzum Allah hepimize kolaylık versin. ben bu süreçte anladım ki en zor ve sıkıcı kısım konu çalışmak. benim okul olmasaydı konuları en geç nisanda bitirip ardından soru+deneme yapçaktım. sizler de aynı şekilde, alan sınavı gelmeseydi size, şu an rahat rahat soru çözücektiniz, çok rahat bitirebilcektin o fem kitabını ve tekrarları denemeler üzerinden götürcektik. bakıyorum şimdi mayısın 8 i olmuş ben hala konu çalışıyorum, şaka gibi.. ama işte sizin alan, benim gibi bikaçımızın okulu, stajı, kimimizin bebişi derken, ister istemez aksıyo. keşke tek derdimiz kpss olsa, olmuyo, hepimizin kendimize göre sorumlulukları var. bunları konuşmak anlamsız zaten. önemli olan elimizden ne geliyosa onun en iyisini yapmak. sınırları zorlayabildiğimiz kadar zorlamak.
ben sana şöyle bişey önerebilirim. derslerin hep sözel. bence her güne o mat kitabından belirli bi miktar soru ayır ve o gün o soruları mutlaka çöz, ertesi güne aksatma. hem araya sayısal kattığın için sözeller de kafanda karışmaz, hem de mat bitmiş olur. o çıkmış soruları da tekrar yapmadan çözme. şimdi her güne mat koyduk tamam mı? bunun dışında alandan işte çalışabildiğin kadar konu çalış. araya eğitim ve gkgy yi sokma. sadece mat ve alan için çalış şu günlerde. alan tamamen bitince, eğitim ve gkgy tekrarlarına başla. hem kafan rahatlamış olur alan bittiği için. bu tekrarlar çok zamanını almaz. x yayıncılık var mı sende ya da notların falan. tekrarlarını kısa şeylerden yap, koca koca kalın kitapları açma. tekrarları üstünkörü yap, derine inme, yoksa vakit kaybedersin boşuna. çıkmış sorularda yapamadığın sorular üzerinden tekrar et. o süreci de çıkmış soru+tekrar şeklinde götür. alan+mat+fem soru bankan hazirana kadar biter, ama çıkmış sorular aksayabilir, olsun stres yapma, o sorular da deneme sayılır zaten. bu şekilde haziranın 6 sına kadar falan bile gelsen zaten ardından sana gene 1 ay zaman kalmış oluyo kuzum
KIZLAR ALANIMDAKİ DERSLERİ YAZIYORUM BİTİRİLENLER RENKLİ YAZILANLAR 1 AYDA YANİ HAZİRAN BAŞI BİTERMİ YORUM YAPARMISINIZ
TARİHTEN :ilkçağ tarihi ,
islam tarihi
islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihi,
ortaçag tarihi ,
yeni ve yakın çagda avrupa ,
osmanlı devleti (kuruluştan yıkılışa)
,atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi,
cumhuriyet dönemi iç politika ve dış politika ,
20.yy başı dünya,
2.dünya savaşı,
soguk savaş dönemi yumuşaması ve sonrası ,
türkiye siyasi tarihi cumhuriyetten günümüze
ve küreselleşen dünya
DİĞER SOSYAL BİLİMLER ALANLARI (TOPLAMDA 14 DERSTEN 12 SORU ÇIKACAK KISIM )
sosyal bilgilerin temelleri
sosyal psikoloji
arkeoloji
antropoloji
sosyoloji
felsefe
ekonomi
sanat ve estetik
insan ilişkileri ve iletişim
günümüz dünya sorunları
sosyal bilgiler ögretimi
siyaset bilimi
sosyal proje geliştirme
COGRAFYADAN :temel jeoloji bilgisi,
temel jeomorfoloji bilgisi,
temel hidrografya bilgisi,
temel iklim toprak bitki bilgisi
,türkiyenin jeolojik yapısı,
türkiyede su iklim bitki ve toprak
çevre ve toplum
nüfus ve ekonomi cografyası
,siyasi cografya
VATANDAŞLIKTAN :temel hukuk,
vatandaşlık bilgisi
insan hakları ve demokrasi
canım benim hergün mat mutlaka az yada çok çözüyorum zaten hocam haftaya şuraya kadar bitcek diye ödev veriyo ve salıdan salıya bitiriyorum
tekrar konusunda senin dediğin çok mantıklı cografya vat çalışırsam 25 ine kadar biter en geç 5 günde tekrar desem haziranda denemeye geçerim inş. pegamanın kitabınıda deneme niyetine bitiririm zaten olur inşaallah ya gözümde kolaylaştı vallah
sedefim benim çalışmalarımı baştan beri nası buluyosun kuzum ya ne kadar çok ya da az çalışsamda yetmicek diye korkuyorum ya :26:
kuzey güney eşliğinde tarih çalışamadımonun yerine üçgende alana baktım
şimdi tarihayy bunu yazarken esniyorum, belli de olmaz şimdi uyku olabilir
canım inşallah biter ya murata bi an önce başla hiç bakmadıklarımız var onda kulaklarını çekmem kıyamam ki sana arada minik minik pataklasam?ZÜMREM maşallah maşallahbişey kalmamış ki canım murat yayıncılığın kitabını sipariş ettim onu bitiricem+vatandaşlık+alandan coğrafyadan iki konum kaldı matematiğe hiç çalışmadım bu güne kadar..valla seni örnek almalıyım kendime..çek benim kulaklarımı çek :18:
hiç sıkma canını bitirdiğin derslerden soru çözmeyi bırakma sakın ama
biter zümrem biter ya bende bu ay bütün konuları bitircem Allahın izniyle:122::124:
kuzeygüney varken neye odaklanılıyo kiii
günaydın kızlar evde net yok yine sırf sizizn için anneme attım kendimi
sizsiz duramıyom ben ya
sabah 6.30 da kalktım sosyal proje geliştirme dersi ve mat dan 45 soru bitti
murat alandan tek siyaset bilimi kaldı
öğlende mat dersim var ona gitcem bu hafta ek ders yapcaz
gr
canım inşallah biter ya murata bi an önce başla hiç bakmadıklarımız var onda kulaklarını çekmem kıyamam ki sana arada minik minik pataklasam?
canım msjlarına o an cvp yazmayınca unutmuşum özür dilerim bundan sonra söz hemen cvp yazılarcak zümrüşüme öpüyorum
günaydın fıstıklar
nasılsınız bugün? ben vat. tekrarımı yaptım, birazdan kahvaltı edicem
ondan sonra başlıcam çalışmaya, hepinizi öpüyorummm
kızlar denemem iyi geçmedi coğrafyadan çok yanlışım çıktı bu seferde
Trde sebze tarımı için hangsi söylenemez?
A.sebze üretimi tüketimi karşılar
B.doğu karadenizde bulutluluk yüksek old için sebze tarımı sınırlıdır
C.akdeniz sebzede 1. sırada
D.erzorom karsta hayvancılığı yaygın olması sebzecilği engellemiştir
E.sebze tarımı kıyılarda daha fazladır.
karabük eregli demir çelik fabrikalarının kuruluş yerlerinin belirlenmesinde öncelikle etkili olan?
a.taş kömürü yataklarına yakınlık
b.enerji nakil hatlarına yakınlık
c.ulaşım kolaylıgı
d.yogun nüfuslu merkezlere yakınlık
e.su kaynaklarına yakınlık
Tr.de iklimin çeşitli olmasının temel nedeni?
a.orta kuşakta yer alması
b.yerşekillerinin çeşitliliği
c.toprak türü zenginliği
d.cok sayıda kara komşusu olması
e.dogal bitki ört. cesşitli olması.
Trde kekik, lavanta zakkum ve defne gibi bitkilerin yaygın olugu yöre için hangisi kesinlkle söylenemz?
a.otsu bitkilerin yüzeyinde kadifelk vardır
b.yazın buharlasma şiddeti fazladır
c.akarsu taşkınları kış mevsimine rastlar
d.akarsu yatağı boyunca çözünebilen kayaçlar fazladır
e.düşük sıcaklıkta yetişemeyen bitkiler yetişir
kızlar denemem iyi geçmedi coğrafyadan çok yanlışım çıktı bu seferde
Trde sebze tarımı için hangsi söylenemez?
A.sebze üretimi tüketimi karşılar
B.doğu karadenizde bulutluluk yüksek old için sebze tarımı sınırlıdır
C.akdeniz sebzede 1. sırada
D.erzorom karsta hayvancılığı yaygın olması sebzecilği engellemiştir
E.sebze tarımı kıyılarda daha fazladır.
karabük eregli demir çelik fabrikalarının kuruluş yerlerinin belirlenmesinde öncelikle etkili olan?
a.taş kömürü yataklarına yakınlık
b.enerji nakil hatlarına yakınlık
c.ulaşım kolaylıgı
d.yogun nüfuslu merkezlere yakınlık
e.su kaynaklarına yakınlık
Tr.de iklimin çeşitli olmasının temel nedeni?
a.orta kuşakta yer alması
b.yerşekillerinin çeşitliliği
c.toprak türü zenginliği
d.cok sayıda kara komşusu olması
e.dogal bitki ört. cesşitli olması.
Trde kekik, lavanta zakkum ve defne gibi bitkilerin yaygın olugu yöre için hangisi kesinlkle söylenemz?
a.otsu bitkilerin yüzeyinde kadifelk vardır
b.yazın buharlasma şiddeti fazladır
c.akarsu taşkınları kış mevsimine rastlar
d.akarsu yatağı boyunca çözünebilen kayaçlar fazladır
e.düşük sıcaklıkta yetişemeyen bitkiler yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?