Kızlar öncelikle hastası olanlara ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
Ben bu içeriklerden bişey anlamadım... Yeni yayın mı almamız lazım ? Anlayanlar kafası bi milyon olan babanneye yardım etsin...
Benimde kuzenim böbrek ameliyatı olacak bi demişler kanser bi demişler açınca anlayacağız... Kafayı yemek üzereyim... Kız daha lise 1 öğrencisi dua edin nolur
sedefim sen kitapsec alışverişi yapıyordun
kasaya geliyorum geri dönüp incelemek istedğimde sepette ürün yoktur diyor sende de böyle oluyor muydu?
Allah acil şifalar versin canımKızlar öncelikle hastası olanlara ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
Ben bu içeriklerden bişey anlamadım... Yeni yayın mı almamız lazım ? Anlayanlar kafası bi milyon olan babanneye yardım etsin...
Benimde kuzenim böbrek ameliyatı olacak bi demişler kanser bi demişler açınca anlayacağız... Kafayı yemek üzereyim... Kız daha lise 1 öğrencisi dua edin nolur
yok canım olmuyordu :26:
hayırdır tatlım hangi kitapları aldın? Bir de datayı inceledin mi nasıldı?
tamam hallettim şimdi
hayırdır tatlım hangi kitapları aldın? Bir de datayı inceledin mi nasıldı?
sevcancım toparlarsın 15 çok toparlanamayacak bi süre deil sıkma canını
sedefim 31 ve 32 cografya sorularının cevapları ikiside b
regina banada yollarmısın linki bende indirip çıkardım ama aynı sitemi bilmiyorum
cloşş begenmişsindir umarım ben çıkıyorum migde yanmaları ve bulantım nedeniyle kahvaltı yapamamıştım aç göbişimi doyurayım ugrarım yine by by
kızlar nerdeyse 15 gündür ders çalışamıyorum.
geldikçe herşey mi üst üste gelir yaa..
annem dün anjio oldu dünü hastanede geçirdik.
çok şükür iyi şimdi eve geldik.
ama derslere epey uzak kaldım...
ne güzel sizin çalışmalarınızı gördükçe imrendim açıkcası.
Teşekkür ederim nur_tuba cığım...
Pazartesiden beri girip çıkıp ağlıyorum sinirim tepemde azıcık sizin aranızda nefes alıyorum söylemeyim unutayım dedim ama olmuyor... İyi düşünüyüm iyi olsun kuzucuğum inşallah....
beyazannecim fem ygs tarih çok güzel ve akıcı anlatmış çalışırsan öneririm
tubacım muratın sosyal alan kitabını sipariş etcem içeriğindekiler tam aradıgım dersler mayıstada cografyayla onu halletsem tamamdır inşaallah
herşey ders gibi olsun 2 bilemedin 3 gün geceni gündzne katarsın kapatırsın arayı
Rabbim annene şifa versin
sağlıkla imtihan etmesin
geçen haftalarda başım arıyorduda yerim nere gogüm nere hiç bilemedim
kaldı ki annen anjiyo olmuş
tekrardan çok çok geçmiş olsun..
cok geçmis olsun Allah beterinden korusun canımöyle canım çok haklısın. annem kollarımda bayıldı aklım yerinden çıkacak sandım...
allah kimseyi sevdikleriyle imtahan etmesin.
iyi dilekleriniz için de sağolun kızlar.
bu akşam biraz çalışabilirim, yarında bahar temizliği yapacaz komşu yardıma gelecek sağolsun, 1 günde bitiririz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?