off yok ne yazıkki..bende bu yıl gecemi gündüzüme katıp kpssye çalıştım.Ama istediğim puan gelmeyecek sanırım=(
Yeni sisteme adapte olup nasıl çalışıcam bilmyorum.Sonuçları beklmedende adım atmak istemiyorum.
Diğer bölümler,yani tarih,cpğrafya,mat,türkçe..vs alan sınavlarının nasıl olacağı kusunda tahminlerim var.Yeterlilikle ilgili soracaklarmış.
Kültüre dayalı değil,ünv eğitiminde ne öğrenildiyse işte..
Benim bölüm resim...
Şimdi bizi nasıl deneyecekler.Ana renk,ana resnklemi?Perspektiflemi?Yoksa sanat tarhi vs..
Kafam karısık bu sebepten.Ne olacak hi bilmiyorumçYeterli açıklamada yok.Sonra çıkmış soru vs olmayacak buda kötü tabi.
Kaynaklara ne zaman ulaşıcağız ya off=(
çok haklısın herhangi bir kaynak yok elde bu sinir bozucu bir durum ama çalışmak gerekiyor ne olursa olsun ...peki sen nasıl çalıştın eğitim de hangi kaynakları öneriyorsun?
Canım benim çalışma programım bana yarar,seninki sana yarar,ben hergün mutlaka 4 saat çalıştım eğitim bilimlerine.Önce konu okudum sonra test,en son çıkmış soruları çözdüm.
Öğrenme pskolojisi ile başlamanı öneririm.Bolca soru çözmeden oturmuyor ne yazıkki.Ben ihtiyaç,pegem ve yediiklim yayınlarıyla çalıştım.Çok ÇOK memnun kaldım.
Murat yayınlarından uzak dur,testin cevaplarında hep basım hatası,yanlış öğrenmeler sunuyor,yargıda çok detaycı kafanı karştırabilir.Onun haricinde uzman kariyerde çok iyi.
Kolay gelsin şimdiden.
mrb bnde 2013 de gireceğim sınava bu yaz eğitim bilimlerini bitirmek istiyorum ama pek düzenli olmuyo çalışmam umarım burda destek olabiliriz birbirimize?
merhaba
ben de 2013 kpss ye giricem, hangisini çalışıcağımı şaşırdım valla
bi yerden başlamak lazım artık
yazı iyi değerlendirmeliyiz
Ben yeni mezunum,geçen sene sizler gibi bu yaz eğitimi bitirmeliyim diyordum ama olmadı..Yaz okuluna kalmıştım derslerimi vermekle ugrastım..Kpss ye yıl içinde çalıştım ama beklediğim sonucu alamıcam gibi..Yeniden hazırlanıcam..Eğitim bilimlerinde kaynak yediiklim ve ihtiyac derim..Alan sınavı hakkında bir bilgim yok her kafadan bir ses çıkıyor..Görecegiz hep birlikte beklemekten başka çare yok malesef..
Kızlar bende alan sınavı için dershaneye sordum. Bana verdikleri cevap şu oldu daha belli olan hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?