• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss -Alan sınavı

helen90

Sureti kalbimde...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
453
1
66
Diğer
Evet arkadaşlar 2013 kpss için çalışma vakti geldi...bu yaz eğitimi bitirsem sene içerisinde diğerlerini hallederim diye düşünüyorum....siz ne durumdasınız nasıl çalışıyorsunuz?ha birde 4+4 sistemi fen bilgisi,türkçe,ilköğretim matematik ve sosyal bilgiler öğretmenleri için büyük önem arz ediyormuş bu fırsat değerlendirilmeli.Alan sınavı hakkında bilgisi olan var mı?

off yok ne yazıkki..bende bu yıl gecemi gündüzüme katıp kpssye çalıştım.Ama istediğim puan gelmeyecek sanırım=(
Yeni sisteme adapte olup nasıl çalışıcam bilmyorum.Sonuçları beklmedende adım atmak istemiyorum.
Diğer bölümler,yani tarih,cpğrafya,mat,türkçe..vs alan sınavlarının nasıl olacağı kusunda tahminlerim var.Yeterlilikle ilgili soracaklarmış.
Kültüre dayalı değil,ünv eğitiminde ne öğrenildiyse işte..
Benim bölüm resim...
Şimdi bizi nasıl deneyecekler.Ana renk,ana resnklemi?Perspektiflemi?Yoksa sanat tarhi vs..
Kafam karısık bu sebepten.Ne olacak hi bilmiyorumçYeterli açıklamada yok.Sonra çıkmış soru vs olmayacak buda kötü tabi.
Kaynaklara ne zaman ulaşıcağız ya off=(

off yok ne yazıkki..bende bu yıl gecemi gündüzüme katıp kpssye çalıştım.Ama istediğim puan gelmeyecek sanırım=(
Yeni sisteme adapte olup nasıl çalışıcam bilmyorum.Sonuçları beklmedende adım atmak istemiyorum.
Diğer bölümler,yani tarih,cpğrafya,mat,türkçe..vs alan sınavlarının nasıl olacağı kusunda tahminlerim var.Yeterlilikle ilgili soracaklarmış.
Kültüre dayalı değil,ünv eğitiminde ne öğrenildiyse işte..
Benim bölüm resim...
Şimdi bizi nasıl deneyecekler.Ana renk,ana resnklemi?Perspektiflemi?Yoksa sanat tarhi vs..
Kafam karısık bu sebepten.Ne olacak hi bilmiyorumçYeterli açıklamada yok.Sonra çıkmış soru vs olmayacak buda kötü tabi.
Kaynaklara ne zaman ulaşıcağız ya off=(

çok haklısın herhangi bir kaynak yok elde bu sinir bozucu bir durum ama çalışmak gerekiyor ne olursa olsun ...peki sen nasıl çalıştın eğitim de hangi kaynakları öneriyorsun?

çok haklısın herhangi bir kaynak yok elde bu sinir bozucu bir durum ama çalışmak gerekiyor ne olursa olsun ...peki sen nasıl çalıştın eğitim de hangi kaynakları öneriyorsun?

Canım benim çalışma programım bana yarar,seninki sana yarar,ben hergün mutlaka 4 saat çalıştım eğitim bilimlerine.Önce konu okudum sonra test,en son çıkmış soruları çözdüm.
Öğrenme pskolojisi ile başlamanı öneririm.Bolca soru çözmeden oturmuyor ne yazıkki.Ben ihtiyaç,pegem ve yediiklim yayınlarıyla çalıştım.Çok ÇOK memnun kaldım.

Murat yayınlarından uzak dur,testin cevaplarında hep basım hatası,yanlış öğrenmeler sunuyor,yargıda çok detaycı kafanı karştırabilir.Onun haricinde uzman kariyerde çok iyi.
Kolay gelsin şimdiden.

Canım benim çalışma programım bana yarar,seninki sana yarar,ben hergün mutlaka 4 saat çalıştım eğitim bilimlerine.Önce konu okudum sonra test,en son çıkmış soruları çözdüm.
Öğrenme pskolojisi ile başlamanı öneririm.Bolca soru çözmeden oturmuyor ne yazıkki.Ben ihtiyaç,pegem ve yediiklim yayınlarıyla çalıştım.Çok ÇOK memnun kaldım.

Murat yayınlarından uzak dur,testin cevaplarında hep basım hatası,yanlış öğrenmeler sunuyor,yargıda çok detaycı kafanı karştırabilir.Onun haricinde uzman kariyerde çok iyi.
Kolay gelsin şimdiden.

öğrenme den başladım ama öyt de çalışıyorum ihtiyaç iyi konu anlatımda ama soru bankasında yargı güzel gibi geldi hakkımızda hayırlısı ...

mrb bnde 2013 de gireceğim sınava bu yaz eğitim bilimlerini bitirmek istiyorum ama pek düzenli olmuyo çalışmam umarım burda destek olabiliriz birbirimize?

mrb bnde 2013 de gireceğim sınava bu yaz eğitim bilimlerini bitirmek istiyorum ama pek düzenli olmuyo çalışmam umarım burda destek olabiliriz birbirimize?

Evet canım haklısın bir düzen oturtmak zor oluyor ama elimizden geleni yapmamız gerekiyor...bende eğitimi bitirmek istiyorum çünkü alan kesin gelecek o yüzden sene içinde eğitimi bitirebilme tedirginliği yaşamak istemiyorum.Pazar günü daha hafif olmak üzere bir gün öğrenme diğer gün öyt çalışıyorum kurs hocamın tavsiyesi üzerine..iyi gidiyor şimdi ama bakalım senin branşın ne ?

merhaba :3:
ben de 2013 kpss ye giricem, hangisini çalışıcağımı şaşırdım valla :1:
bi yerden başlamak lazım artık :6:
yazı iyi değerlendirmeliyiz

ilköğretim mat. canım benm bölüm senin ne?Ben gelişim psikolojisinden başladım şimdide öğrenme ye çalışmaya başlıcam

sanırım bu konu eğitim bilimleri için açılmış var mı 2013 de kpss alandan girecek olan ?

bende soru sayısını dikkate alarak başladım en çok soru öğrenme ve öyt den...
çok sıcak ramazanda başladı çalışmalar nasıl gidiyor kızlar?????

Ben yeni mezunum,geçen sene sizler gibi bu yaz eğitimi bitirmeliyim diyordum ama olmadı..Yaz okuluna kalmıştım derslerimi vermekle ugrastım..Kpss ye yıl içinde çalıştım ama beklediğim sonucu alamıcam gibi..Yeniden hazırlanıcam..Eğitim bilimlerinde kaynak yediiklim ve ihtiyac derim..Alan sınavı hakkında bir bilgim yok her kafadan bir ses çıkıyor..Görecegiz hep birlikte beklemekten başka çare yok malesef..

Ben yeni mezunum,geçen sene sizler gibi bu yaz eğitimi bitirmeliyim diyordum ama olmadı..Yaz okuluna kalmıştım derslerimi vermekle ugrastım..Kpss ye yıl içinde çalıştım ama beklediğim sonucu alamıcam gibi..Yeniden hazırlanıcam..Eğitim bilimlerinde kaynak yediiklim ve ihtiyac derim..Alan sınavı hakkında bir bilgim yok her kafadan bir ses çıkıyor..Görecegiz hep birlikte beklemekten başka çare yok malesef..

bende ihtiyaçtan çalışıyorum çok beğendim yargı ile karşılaştıracak olursam yargı kafa karıştırıyor gibi ama soru bankasını alabilirim onu beğenen var

Kızlar bende alan sınavı için dershaneye sordum. Bana verdikleri cevap şu oldu daha belli olan hiçbir şey yok.

16 alana gelecek bu sınav daha sonra sene sene alan eklenerek tüm alanlara gelecek fakat 16 alanın hangisi olduğu bile daha belli değil:53:

Kızlar bende alan sınavı için dershaneye sordum. Bana verdikleri cevap şu oldu daha belli olan hiçbir şey yok.

ya ihtiyaca göre olacakmış yani yeni sistemden dolayı türkçe,fen bilgisi,matematik ve sosyal bilgiler kesin alan sınavına tabi tutulacak...

Mrb arkadaşlar bende bazı kurslara bu alanı sordum. Öğreteceğiniz konulardan çıkacağı söylendi yani ilköğretim ve lise müfredatından çıkacağı ki mantıklı olanda o.. Atandığımızda alan bilgimizle beraber işe başlamak en mantıklısı. Bende 2013 de gireceğim hadi hayırlısı olasun. Çalışıyormuyum? Hayır:) ama başlayacağım 1 aya:21:

kimisi de alan sınavı ile ilgili soruların etkinlik tarzında olacağını söylüyor...bu sorular ne zaman yanıtlanacak herkes merakla bekliyor bu belirsizlik bir an önce giderilmeli:52:

Back