Ben Abdullah & Emrah'ı istiyorum..
Cezaevinin hemen köşesinde..
Orasıyla bir görüş istersen..
Tamam canım bayramda izmirde olacagım bakarım. bir de aşkolsunun düğün paketi içinde forbeste önder kuaför varmış onunla anlaşmalıymış onu niye istemedin kötü mü orası
İyi mi kötü mü bilmiyorum onların anlaşmalı olduğu kuaför..
Bi topuz yaptırıp denemek lazım.. :)
Nişanda Emrah & Abdullah'a gitmiştim, tam anlattığım gibi yapmışlardı saçımı..
Biraz garantici davranmak istediğim için alışkanlıktan vazgeçmeyim diyorum.. :)
Selam,
Bayramda gittim önder kuaföre eski yaptıgı gelin başı resimlerini gösterdiler. baya iyi çalışmışlar; porselen makyajı da güzel yapıyolar orda karar kıldım zaten başka da bi kuaför yok tanıdıgım bildiğim tek sorun aynı gün 4 salon da tutulmuş illaki 4 gelin birden cıkma ihtimali var o kuaförden. ank da oldugum için topuz da yaptıramam :) yakınlarda gideceğin bi düğün kutlama vs varsa sen bi yaptır denemiş olursun. sonuçta 300-400 arası bi para vericez başka yer olursa.
buarada fotoğrafçı araştırmam lazım Asansöre gezmeye çıktık. 5 dk da bir gelin cıkıyordu foto için :) podyum gibi olmuş orası. mekan araştırmam lazım varsa fikirlerin memnunniyetle dinlerim :)
kendine iyi bak :)
Hiç yok yakında düğündür, davettir ama oraya gidip gelin başı yaptırmış iki uzaktan tanıdık vardı..
Düğünlerine davetli olarak gittiğimde saç güzeldi ama makyaj ayrıntısına malesef bakmamıştım hiç..
Fotoğrafçı ayarlamadım ama facebookta evlenen arkadaşlarımı takipteyim..
Düğün günü Asansör, İnciraltı çekimleri var mesela,
düğünden sonra kararlaştırılan bir günde Çeşme, Urla çekimleri yapmışlar..
Yok gelinlik, damatlıkla denize girmişler falan..
Çeşme'nin renkli sokakları falan hoş, eğlenceli olmuş..
Öyle bir şey mi düşünsek.. :)
Hımm evet duymuştum trash day çekimlerini ama gelinliğime kıyamam yaa sanırım kumlu sulu kirletmek istemem bi de düğün yorgunluğuyla üşenebilirim sonraki fotolar için; düğün öncesi güzel kareler olsun yeter tabi bu benim fikrim belki nişanlım isteyebilir düşünmek lazım benim de bi arkadasımın arkadası cekiyomuş baya da güzel cekimleri var alaçatıda felan çalışıyomuş genelde ama askere gitti düğüne gelir inşallah :) olmadı yine devam ediyorum araştırmalara faceten, netten :) tabi balayında nerde olacagımız da belli değil tur şirketlerinin erken rezervasyonları daha başlamamış yarısını kuşadası ya da çeşme diğer yarısını da yunan adaları cruise gemisi vs. istiyoruz ayarlayabilirsek her seferinde farklı bi konuyu gündeme getiriyorum ne zormuş bu düğün işleri 8 ay öncesinden stres oldum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?