2013 izmir gelinleri nerelerde evleniyor???

Ben Abdullah & Emrah'ı istiyorum..
Cezaevinin hemen köşesinde..
Orasıyla bir görüş istersen..

merhaba kızlar ben de aranıza geldim artık.kısmetse 30 31 temmuz ve 01 ağustos 2014 de evleniyoruz biricik nişanlımla:) 30 temmuz kına olacak.31 temmuz düğün ve 01 ağustos da kuşadasında düğünümüz olacak.Kır düğünü düşünüyoruz heryere baktım.henüz netleşemedim:) bana yardım edebilecek olan var mıı?? sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar nasıl?

Merhaba kızlar:) Şubatta evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle. Kasım ayında da nişanım olacak. Ancak ani bir kararla evlenme sürecini öne çektiğimiz için yazın planladığımız düğün kışa kaymış oldu. Haliyle yemekli düğün için İzmir'de kapalı mekan arayışındayım. Bana da fikir verebilirseniz çok sevinirim. Düğünlere katıldığınız ya da kendiniz gezdiğiniz ve fiyat aldığınız bir yerler var mı? Kısıtlı zamanım var, yardımlarınızı bekliyorum:)

Ben Abdullah & Emrah'ı istiyorum..
Cezaevinin hemen köşesinde..
Orasıyla bir görüş istersen..

Tamam canım bayramda izmirde olacagım bakarım. bir de aşkolsunun düğün paketi içinde forbeste önder kuaför varmış onunla anlaşmalıymış onu niye istemedin kötü mü orası

Tamam canım bayramda izmirde olacagım bakarım. bir de aşkolsunun düğün paketi içinde forbeste önder kuaför varmış onunla anlaşmalıymış onu niye istemedin kötü mü orası

İyi mi kötü mü bilmiyorum onların anlaşmalı olduğu kuaför..
Bi topuz yaptırıp denemek lazım.. :)

Nişanda Emrah & Abdullah'a gitmiştim, tam anlattığım gibi yapmışlardı saçımı..
Biraz garantici davranmak istediğim için alışkanlıktan vazgeçmeyim diyorum.. :)

Selam,
Bayramda gittim önder kuaföre eski yaptıgı gelin başı resimlerini gösterdiler. baya iyi çalışmışlar; porselen makyajı da güzel yapıyolar orda karar kıldım zaten başka da bi kuaför yok tanıdıgım bildiğim tek sorun aynı gün 4 salon da tutulmuş illaki 4 gelin birden cıkma ihtimali var o kuaförden . ank da oldugum için topuz da yaptıramam :) yakınlarda gideceğin bi düğün kutlama vs varsa sen bi yaptır denemiş olursun. sonuçta 300-400 arası bi para vericez başka yer olursa.

buarada fotoğrafçı araştırmam lazım Asansöre gezmeye çıktık. 5 dk da bir gelin cıkıyordu foto için :) podyum gibi olmuş orası. mekan araştırmam lazım varsa fikirlerin memnunniyetle dinlerim :)

kendine iyi bak :)

Hiç yok yakında düğündür, davettir ama oraya gidip gelin başı yaptırmış iki uzaktan tanıdık vardı..
Düğünlerine davetli olarak gittiğimde saç güzeldi ama makyaj ayrıntısına malesef bakmamıştım hiç..

Fotoğrafçı ayarlamadım ama facebookta evlenen arkadaşlarımı takipteyim..
Düğün günü Asansör, İnciraltı çekimleri var mesela,
düğünden sonra kararlaştırılan bir günde Çeşme, Urla çekimleri yapmışlar..
Yok gelinlik, damatlıkla denize girmişler falan..
Çeşme'nin renkli sokakları falan hoş, eğlenceli olmuş..
Öyle bir şey mi düşünsek.. :)

Hımm evet duymuştum trash day çekimlerini ama gelinliğime kıyamam yaa sanırım kumlu sulu kirletmek istemem bi de düğün yorgunluğuyla üşenebilirim sonraki fotolar için; düğün öncesi güzel kareler olsun yeter tabi bu benim fikrim belki nişanlım isteyebilir düşünmek lazım benim de bi arkadasımın arkadası cekiyomuş baya da güzel cekimleri var alaçatıda felan çalışıyomuş genelde ama askere gitti düğüne gelir inşallah :) olmadı yine devam ediyorum araştırmalara faceten, netten :) tabi balayında nerde olacagımız da belli değil tur şirketlerinin erken rezervasyonları daha başlamamış yarısını kuşadası ya da çeşme diğer yarısını da yunan adaları cruise gemisi vs. istiyoruz ayarlayabilirsek her seferinde farklı bi konuyu gündeme getiriyorum ne zormuş bu düğün işleri 8 ay öncesinden stres oldum valla :)

Nasılsa kaldırmadan önce kuru temizleme yapılacak..
Çok da karşı değilim deniz fikrine..

Biz de Antalya falan istiyorduk, sonra dedik otele tıkılıp kalmayalım,
o yüzden bizim de favorimiz şu an Yunanistan..

Herkes zamanın nasıl geçtiğini anlayamacaksın diyor ama her anı hissediliyor..
Hele şu an öyle huzursuz hissediyorum ki..
Balayını ayarlamak, koltuk falan almak için erken,
ama bir şey yapmadığım için içim rahat durmuyor..
Geçmiyor zaman geçmiyor.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…