• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 izmir gelinleri nerelerde evleniyor???

Kızlar ben Şubatta aile arasında 100 kişilik nişan için iki öğretmenevinden(Hasan sağlam ve Bornova) 1600 ve 1700 tl fiyat aldım. Ama salonlarını beğenmedim, dar geldi gözüme. Sizce dışarıdan daha uygun fiyatlı bir yer bulabilr miyim? var mı bildiğiniz yerler?

oturdugun yerlere göre degişiyo ben karşıyakada oturuyom buralarda istersen söleyebilirim ;)

Kizlar merhaba biz henuz dugun tarihi almadik eylül en gec ekim dusunuyoruz acaba cokmu gec kaldik. Evlilik planlari bi anda gelişti. Kafam cok karisik

bende bir izmir gelini olarak bu konuya yazmalıyım :) öncelikle hayırlısı olsun canım, düğün ne zaman senin? bizim yer: buca-kaynaklar-saray düğün salonu. tam bir kır düğünü olacak inş.

hayırlısı olsun saray gerçekten çok güzel biyer fiyat olarak ne kadr istediler

İzmir gelinleri bu topicte buluşalım.:123:

Mekan ve yer konusunda birbirimize yardımcı olalım.

İzmir Konağı'nda nişanım olmuştu, düğün için ise Talles Park şuan en çok istediğim yerler arasında 1. sırada.

Şehri Garden, Cuba Garden, İzmir Konağı, Beyaz Ev ve Atlıspor'da düşündüğüm mekanlardan.

Sizler nerelerde evleniyorsunuz İzmir gelinleri?

Tutanlar, tutacak olanlar fikir paylaşımı yapalım.

Biz bir kaç hafta içinde tutacağız artık.
selamlar,
ben ankaralıyım ama nişanlım izmirli izmirde bucada oturuyolar ve yakın mekan atlısporu düşündük nasıl bir yer tavsiye edermisiniz

hayırlısı olsun saray gerçekten çok güzel biyer fiyat olarak ne kadr istediler

nişanlım yer volkanlarını fazla istedi, ben palyaço istedim çocuklar için, tam net hatırlamıyorum ama 4500-5000 civarıydı. sizinde orda mı olacak yoksa :) siz ne kadar konuştunuz?

nişanlım yer volkanlarını fazla istedi, ben palyaço istedim çocuklar için, tam net hatırlamıyorum ama 4500-5000 civarıydı. sizinde orda mı olacak yoksa :) siz ne kadar konuştunuz?[/

orda arkadaşımın düğünü olmuştu mennun kalmşlardı ordan biliyorum

selamlar,
ben ankaralıyım ama nişanlım izmirli izmirde bucada oturuyolar ve yakın mekan atlısporu düşündük nasıl bir yer tavsiye edermisiniz

Atlıspor'a hiç gitmedim ancak düğün salonu araştırdığımız zaman sorduğumuz herkes orada katıldıkları düğünlerin çok güzel olduğunu söylediler..
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe normal düğün, Cuma günleri sadece kokteyl şeklinde, Cumartesi-Pazar ise yemekli düğün yaptıklarını, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri için 300 kişilik fiyatlarının 7.500 TL olduğunu söylemişlerdi..
Ama kalkıp gitmedik, telefonla görüştük.. :)

Bende Bucalıyım..
Biz Gölet'in karşısındaki Aşkolsun'u tuttuk 2014 için..
Üç tane salonu var, Atlıspor ile anlaşamazsanız, orayı da tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Atlıspor'a hiç gitmedim ancak düğün salonu araştırdığımız zaman sorduğumuz herkes orada katıldıkları düğünlerin çok güzel olduğunu söylediler..
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe normal düğün, Cuma günleri sadece kokteyl şeklinde, Cumartesi-Pazar ise yemekli düğün yaptıklarını, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri için 300 kişilik fiyatlarının 7.500 TL olduğunu söylemişlerdi..

Bende Bucalıyım..
Canım bizimde düğün 2014 hangi aya tuttnz bizde salon bakıyoruz , ne kadar tutdnz kaç kişilk ? bnde orayı çok begeniyorum çünkü, birde ne kdar kapora verdiniz bilgi verirrsen sevinirim cnm nişanlım istdan glcek çünkü salon tutmak için bir an önce halletmemiz lazım

Son düzenleme:
8 Ağustos için tuttuk..
1/3'i peşin, geri kalan düğün tarihinden üç gün önceye kapatılacak şekilde istediler ödemeyi de..
Bizim cuma günü, 450 kişilik 5.300 TL'ye anlaştık..
Hayırlı olsun canım sizin de, elinizi çabuk tutun valla, Ramazan ayı mahvetti ortalığı,
günler kapış kapış gidiyormuş.. :)

Bende Bucalıyım..

merhaba,
haftasonu için cok pahalı geldi bize atlıspor. aşkolsun ile konuştuk haziran ayı için bu yılın fiyatlarını verdiler 1 nolu kırdüğününü istemiştik ama o gün için tutulmuş 2 nolu da aynısı dediler ama internette giydirme sandalye var ben lake istiyorum dedim onu ayarlarız dediler peşin 5500 taksitle 6000 yapıyolar. kayınpederimi yağmur konusunda ikna edersek tutmayı düşünüyoruz. nasıl içine sindi mi aşkolsun ankda yoğun çalıştıgım için gitme fırsatım buaralar yok geç kalmak da istemiyorum tavsiyene cok ihtiyacım var :)

Kır 2 de güzel..
Bende lake sandalye istediğim için ve herkes pisti görebilsin diye Kır 1'i tuttuk,
Kır 2 biraz daha geniş..
Gerçekten güzel bir düğün salonu, 3 tane salonunun olmasına rağmen müzikler karışmıyor, otopark çok geniş tutulmuş ve ulaşımı diğer Kaynaklar düğün salonlarına göre çok uygun..
Giydirme için renk seçenekleri çok cazip değil, bir sıkıntım o oldu.. :)
Hayırlı olsun şimdiden.. :)

Biz kuzenimle hemen hemen her yeri gezdik kaliteli mekanlar 5.000 tl ile 7.000tl arasında hafta sonu. hafta içi ise 4.000tl ile 5.000tl arasında değişiyor. Kuzene Beyaz inci kır bahçesini tuttuk haziran 2014 için 200 kişilk 9000 tl. Kendi stüdyoları varmış dış çekim albümü de 900 tl ye anlaştılar. Pastalı ve kolalı menü hafta sonu 6.500 tl idi. Yalnız biz gittiğimizde 3 çiftle görüşüyorlardı. çok yoğun olduklarını gördüm. elinizi çabuk tutun derim..)))) kızlar.
Birde Atatürk stadının yanında by royal kocakıran düğün davet salonu diye bir salonları var çok şık salondu. Ama kapalı fiyatları hafta sonu 4.000tl hatırladığım kadarı ile. Gezdiğim yerler içinde işinde en heyecanlı, en detaycılardan biriydi. yaklaşık bir saat bize sunum yaptılar. Bizim içimize sindi. inşallah herkes gönlüne göre yer bulur
zmir Dn Salonlar | zmir Kr Dn Salonlar | Pnarba Dn Salonlar
232 479 50 52

Son düzenleme:
Kır 2 de güzel..
Bende lake sandalye istediğim için ve herkes pisti görebilsin diye Kır 1'i tuttuk,
Kır 2 biraz daha geniş..
Gerçekten güzel bir düğün salonu, 3 tane salonunun olmasına rağmen müzikler karışmıyor, otopark çok geniş tutulmuş ve ulaşımı diğer Kaynaklar düğün salonlarına göre çok uygun..
Giydirme için renk seçenekleri çok cazip değil, bir sıkıntım o oldu.. :)
Hayırlı olsun şimdiden.. :)

Selamlar;
Teşekkür ederim sana da canım...
Ben düğün salonunu görmedim ama kayınpederime ok verdim. 21 haziran ctesi akşamına kır 2 nolu salonu tuttuk. Max 400 kişi olur diye düşünüyorum ama nişana 80 dedik 140 kişi geldi düğün de öyle olursa salon geniş dolsun daha iyi :). Sandalyelerin lake olması cok hoş resimlerde güzel görünüyor. Renk olarak mor, somon, beyaz ve altın sarısı söylediler. yanlış bi secimmi bilmiyorum ma altın sarısı akşam parlar güzel durur diye onu sectik. bir de düğün paketinin içinde kuaför felan da varmış onlar nasıl? düğün tarihim yaklaştıkca seni daha cok rahatsız edicem sanırım :) nere gideyim nerde yaptırayım diye var mı önerdiğin bi kuaför şirinyer ya da bucada :)

Selamlar;
Teşekkür ederim sana da canım...
Ben düğün salonunu görmedim ama kayınpederime ok verdim. 21 haziran ctesi akşamına kır 2 nolu salonu tuttuk. Max 400 kişi olur diye düşünüyorum ama nişana 80 dedik 140 kişi geldi düğün de öyle olursa salon geniş dolsun daha iyi :). Sandalyelerin lake olması cok hoş resimlerde güzel görünüyor. Renk olarak mor, somon, beyaz ve altın sarısı söylediler. yanlış bi secimmi bilmiyorum ma altın sarısı akşam parlar güzel durur diye onu sectik. bir de düğün paketinin içinde kuaför felan da varmış onlar nasıl? düğün tarihim yaklaştıkca seni daha cok rahatsız edicem sanırım :) nere gideyim nerde yaptırayım diye var mı önerdiğin bi kuaför şirinyer ya da bucada :)
Banada iyi bir kuaför lazım şirinyer bucada, hem kına hem düğün için

Back