- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir izmir gelini olarak bu konuya yazmalıyım :) öncelikle hayırlısı olsun canım, düğün ne zaman senin? bizim yer: buca-kaynaklar-saray düğün salonu. tam bir kır düğünü olacak inş.
selamlar,İzmir gelinleri bu topicte buluşalım.:123:
Mekan ve yer konusunda birbirimize yardımcı olalım.
İzmir Konağı'nda nişanım olmuştu, düğün için ise Talles Park şuan en çok istediğim yerler arasında 1. sırada.
Şehri Garden, Cuba Garden, İzmir Konağı, Beyaz Ev ve Atlıspor'da düşündüğüm mekanlardan.
Sizler nerelerde evleniyorsunuz İzmir gelinleri?
Tutanlar, tutacak olanlar fikir paylaşımı yapalım.
Biz bir kaç hafta içinde tutacağız artık.
hayırlısı olsun saray gerçekten çok güzel biyer fiyat olarak ne kadr istediler
nişanlım yer volkanlarını fazla istedi, ben palyaço istedim çocuklar için, tam net hatırlamıyorum ama 4500-5000 civarıydı. sizinde orda mı olacak yoksa :) siz ne kadar konuştunuz?[/
orda arkadaşımın düğünü olmuştu mennun kalmşlardı ordan biliyorum
Saray Kır Düğün Salonu . / Buca gölet ilerisi.
hayırlısı olsun, aynı yerde yapıyoruz düğünleri :) ne kadara tuttunuz acaba? ve tarih ne zaman :)
sağol canım 8 eylül pazar 4.500 'a tuttuk biz ya siz ? sizin tarih ne zaman :)
benim son 4 günüm kızlaarr :) bugün de işteki son günüm :) 31.08.2013 :))) hepimize şimdiden hayırlı olsun canlarımm
selamlar,
ben ankaralıyım ama nişanlım izmirli izmirde bucada oturuyolar ve yakın mekan atlısporu düşündük nasıl bir yer tavsiye edermisiniz
Canım bizimde düğün 2014 hangi aya tuttnz bizde salon bakıyoruz , ne kadar tutdnz kaç kişilk ? bnde orayı çok begeniyorum çünkü, birde ne kdar kapora verdiniz bilgi verirrsen sevinirim cnm nişanlım istdan glcek çünkü salon tutmak için bir an önce halletmemiz lazımAtlıspor'a hiç gitmedim ancak düğün salonu araştırdığımız zaman sorduğumuz herkes orada katıldıkları düğünlerin çok güzel olduğunu söylediler..
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe normal düğün, Cuma günleri sadece kokteyl şeklinde, Cumartesi-Pazar ise yemekli düğün yaptıklarını, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri için 300 kişilik fiyatlarının 7.500 TL olduğunu söylemişlerdi..
Ama kalkıp gitmedik, telefonla görüştük.. :)
Bende Bucalıyım..
Biz Gölet'in karşısındaki Aşkolsun'u tuttuk 2014 için..
Üç tane salonu var, Atlıspor ile anlaşamazsanız, orayı da tavsiye ederim..
Atlıspor'a hiç gitmedim ancak düğün salonu araştırdığımız zaman sorduğumuz herkes orada katıldıkları düğünlerin çok güzel olduğunu söylediler..
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe normal düğün, Cuma günleri sadece kokteyl şeklinde, Cumartesi-Pazar ise yemekli düğün yaptıklarını, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri için 300 kişilik fiyatlarının 7.500 TL olduğunu söylemişlerdi..
Ama kalkıp gitmedik, telefonla görüştük.. :)
Bende Bucalıyım..
Biz Gölet'in karşısındaki Aşkolsun'u tuttuk 2014 için..
Üç tane salonu var, Atlıspor ile anlaşamazsanız, orayı da tavsiye ederim..
Kır 2 de güzel..
Bende lake sandalye istediğim için ve herkes pisti görebilsin diye Kır 1'i tuttuk,
Kır 2 biraz daha geniş..
Gerçekten güzel bir düğün salonu, 3 tane salonunun olmasına rağmen müzikler karışmıyor, otopark çok geniş tutulmuş ve ulaşımı diğer Kaynaklar düğün salonlarına göre çok uygun..
Giydirme için renk seçenekleri çok cazip değil, bir sıkıntım o oldu.. :)
Hayırlı olsun şimdiden.. :)
Banada iyi bir kuaför lazım şirinyer bucada, hem kına hem düğün içinSelamlar;
Teşekkür ederim sana da canım...
Ben düğün salonunu görmedim ama kayınpederime ok verdim. 21 haziran ctesi akşamına kır 2 nolu salonu tuttuk. Max 400 kişi olur diye düşünüyorum ama nişana 80 dedik 140 kişi geldi düğün de öyle olursa salon geniş dolsun daha iyi :). Sandalyelerin lake olması cok hoş resimlerde güzel görünüyor. Renk olarak mor, somon, beyaz ve altın sarısı söylediler. yanlış bi secimmi bilmiyorum ma altın sarısı akşam parlar güzel durur diye onu sectik. bir de düğün paketinin içinde kuaför felan da varmış onlar nasıl? düğün tarihim yaklaştıkca seni daha cok rahatsız edicem sanırım :) nere gideyim nerde yaptırayım diye var mı önerdiğin bi kuaför şirinyer ya da bucada :)