Ilgin ve paylasimin icin tesekkurler.
Bu senenin gelinleri baska baslik altinda mi toplaniyor acaba ? Biz de bu yaz dugunumuzu yapmayi dusunuyoruz, ancak sehir disinda oldugum icin sadece internetten arastirarak bilgi alabiliyorum. Urla Lidaki Restaurant hakkinda bir fikriniz var mi ?
Tesekkurler.
Hayırlısı olsun canım. Ben de Urla'da oturuyorum ve 30 Ağustosta Urla Çiftlikte kokteylli kır düğünü şeklinde olacak düğünüm. Lidaki güzel biryer, arkadaşım orda yaptı geçen yaz düğününü. Sadece yemekli düğün oluyor sanırım. Ama oranın mülkiyeti Özel idareye ait ve şu sıra problemleri var sanırım. Yani riskli biraz sen gün alırsın, o gün geldiğinde kapatılmış olabilir.
Yani başka yerlere bakmanı tavsiye ederim
Kimse konuma cevap yazmamış olsa da açıp okuyan olursa diye yardımcı olması açısından yazıyorum.
Talles Park ile görüştük Eylül ayında hafta içi 300 kişi pasta kolaya 9.000 tl fiyat istedi. Orkestra için ise 2.000 tl daha. Toplamda 11.000 tl.Yeni bir bahçe yapıyorlarmış havuzlu, orası ön taraftaki havuzlu bahçeden de güzel olacak dedi. 6 ay önce bize herşey dahil 300 kişi 5.000 tl diye mail ile fiyat veren yer gittiğimizde 9.000 tl dedi. Orkestraya da 2.000 tl istedi. Bize geçen sene 5.000 tl fiyat verilmişti dediğimde "mümkün değil olamaz" dedi. Bende çantamdan attıkları mailin çıktısını çıkarınca şaşırdı, afalladı. Bizim anladığımız kadarıyla yeni yapılan bahçenin parasını bizlerden çıkarmaya çalışıyor. Orayı çok istememe rağmen konuşma tarzları hiç hoşumuza gitmediği için hemen vazgeçtik oradan.
Şehr-i Garden'a karar verdik, Talles'ten çoooook daha güzel ve biz bu fiyata orada daha az sayıyla kokteyl yapmaya karar verdik. Fiyatta hemen hemen bu kadar ama en azından kokteyl menü olacak ve şehre çok daha yakın. Otopark sorunu da yok. Görsel açıdan da daha çok tatmin etti bizi ve sahibi çok beyefendi biriydi. Az konuştu öz konuştu.
Herkes için hayırlısı olsun.
İnciraltı Keyf-i Şahane konusunda fikriniz var mı? Düğünümüz Eylül ayında.
Bizde eylül ayının ilk haftasında düşünüyoruz ama daha gün almadık, siz işlemlere başladınız mı? Kaç gün sürüyor?
Bostanlı altınbalık <3 <3
ayrıntılı olarak biraz daha bilgi verebilir misin acaba?
nerde oturuyosun oncelıkle vede altınbalık izmirin gozde ve buyuleyıcı bır mekanıdır
Altınbalığı biliyorum evet..kapasitesi, menü tercihleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..
nişanlım bostanlıda ben güzelyalıdayım onun için yer her iki taraftada olabilir..
düğünüme daha zaman var ama araştırıyorum. ben kır düğünü istemiyorum saime sultan, crown veya havuzbaşı olabilecek yerler ilgimi çekiyor..altınbalık aklıma gelmemişti sen yazınca dikkatimi çekti, oranın da uygun olabileceği düşündüm onun için detaylandırmanı istedim eğer sakıncası yoksa
İnciraltı Keyf-i Şahane konusunda fikriniz var mı? Düğünümüz Eylül ayında.
aslında bakarsan benim çok bilgim yok kayınpederim ayarladı ama sana kısa bilgi vermek isterim 2 kapalı bir açık terası bulunmakta mesala benim ki 2inci katta kapalıda olucak orkestrası güzel fotoraf çekimi video çekimi mevcuttu yanlış hatırlamıyosam gelen konuklar için özel otoparkı mevcut ve denizin üstünde oldugu için deniz kokusunu alabiliyosun o ayrıntı hoş :) fiyat konusunda başta dedigim gibi benim bilgim yok ama 6500 bin tl 7000 tl arası diye duymuştum bence sormada yarar var ama sana şunuda sölemek isterim terası manyak bir yer orası daha uçuk fiyat ama inanılmaz büyüleyici yani bence oranında fiyatını sor derim ve acele etmende yarar var heryer doluyo ve dügünün nezman ? sana yardım edebilrim belki
HEJELEN çok teşekkür ederim :) benim düğünü 2014 haziran diye planlıyoruz, ben biraz erken başladım mekan araştırmalara aslında ama çok sıkıştırmak istemiyorum sonraki dönemde başka başka bir sürü telaş olacak çünkü.. onun için şimdiden araştırıp eylül gibi mekanı ayarlamayı düşünüyorum
ben tesekkür ederim inşallah istediginin gibi hayırlısıyla gelir o günler bence iyi düşünmüşün şimdiden araştırma yapman soru
işaretlerine maruz kalmanı kolaylaştırır .sen havuz başı düşünüyosun kır istemiyosun kır dügün salonları isteseydin önerebilcegim vardı ama istedigin daha romantige dayalı fikrimce bak duydunmu bilmiyorum ama eger düşünürsen lamia yat var dügün gibi organisyonu yapıyo bence onuda göz önünde bulundur denizin üstündeama fiyat bilmiyorum sen kafandaki düşünceyi kesinleştir fiyatlarıda sorarız
lamiayı elemek zorundayım çünkü gemiye binemeyen bir annem vare düğün annemsiz olmaz tatil dönüşümde gidip aklımdaki yerlerle konuşacağım, buradan bildiririm
evt kır istemiorum ama kır düğününe kalırsam şehri garden'ın çok iyi olduğunu duydum..orası düşünülebilinir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?