2013 istanbul'da düğün için dış mekan fotoğrafçı tercihleriniz ve önerilerinizzzz?

fiyatlar bının ustunde de ne kadar ustune cıksam dıe dusunuyorum handeyı de beendım dusuncem

hayırlı olsun kızlar hepinize:)
klasik olacak ama ben Fenerbahçe parkını tavsiye ederim.
nişan fotolarımızı orada çekildik.
Romantika diye bir mekan var, yağmur yağarsa orada, yağmazsa parkta:)

hayırlı olsun kızlar hepinize:)
klasik olacak ama ben Fenerbahçe parkını tavsiye ederim.
nişan fotolarımızı orada çekildik.
Romantika diye bir mekan var, yağmur yağarsa orada, yağmazsa parkta:)

teşekkürler tatlım:) ben avrupa yakasındayım orası bana uzak kalıyo maalesef

şimdiden hayırlı olsun ben bir ay önce nişanım için emirganda dış mekan çekimi yaptırdım çok memnun kaldım, çok terettüd ediyoyodum ve çok pahallı geliyodu ama hiç öyle olmadı , sağolsun çeken arkadaşlar araştırdığım diğer fotoğrafçılara göre uygun fiyatlı yaptılar hemde çok profesyonellerdi, inşallah ekimdeki düğünüm içinde onlarla çalışıcam , herkese öneririm muhakkak çok güzel bi hatıra olarak kalıyo bence

teşekkürler tatlım senin içinde öyle olur inşallah:) emirganı bende çok istiyorum ama nikah anadolu yakasında o tarafa yetişmemiz sıkıntı olucak

canım sen kime çektirdin nişan fotoğraflarını ,

biz Efe babacan'a çektirdik çok profesyonel değildi ya da bizi salladı ama ben çok çok memnun kalmadım

Kızlar,
Benim düğünüm 2 haziranda. Biz fotoğraf için AJANSRED ile anlaştık...

Fotoğraf çekimimiz düğünden bir hafta önce haftaiçi, bizim seçtiğimiz 3 farklı dış mekanda çekilecek..
Saç ve makyaj provamda bu stresi üzerimden atmak istiyorum :)

Ayrıca düğün günüde Sabah kuaförden itibaren... Kuaförden eve geliş, evde kuşak bağlaması, evden çıkışım, düğün konvoyu, salona girişimiz, salonda nikah, pasta kesmeye kadar fotoğrafçı yanımızda olacak..

Ve gerçekten çok şeker insanlar.. Ayrıca kına gecesi çekimimiz hediye :)))))))

Fiyat ise 1300 TL..

Yerleri bakırköyde..

Gözüm kapalı hepinize tavsiye ederim... Hatta gitiğinizde benim adımıda söyleyin :) belki daha çok yardımcı olurlar.

Kızlaaaaaaaaarrr düğünüme 3 gün kaldı... Yarın akşam kına geceeeeeeeemmm :)

Dün fotoğraf çekimimiz oldu :) düğün günü stresine girmemek için saç ve makyaj provam yapıldığı gün fotoğraf çekimimizi yapmak istedik. Nitekim çoooooooooooooooookkkk güzel oldu.
Büyükadaya gittik fotoğraf çekimi için... Vapurda, adada, faytonda heryerde bize karşı muhteşem bir ilgi vardı.

Sabah 12'den akşam 8'e kadar çekim yaptık çooooooooookkk yorulduk pert olduk ama çekim yapmaya doyamadık.
Son vapur 20:15'te olmasaydı daha ne çekimler yapardıkta :)))))))))

Akşam dönerken vapurdaki üniversite öğrencileri bize küçük bir eğlence yaptılar sağolsunlar dans ettik vapurda oynadık eğlendik :)
klarnetçi ve darbukacı bile geldi.

Takı bile taktılar :)))))))))))))))))))))) bütün kameralar telefonlar bizi çekti neyseki fotoğrafçımız yanımızdaydıda oda birkaç kare yakaladı

Çok güzeldi, ne diyelim.. Hayatım boyunca asla unutamayacağım bir gündü.

Hepinize tavsiyelerden öte tavsiye ederimmmmmmmmmmmm FOTOĞRAF ÇEKİMİNİZİ HAFTAİÇİ YAPTIRINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DÜĞÜN GÜNÜNE BIRAKMAYINKİ BİZİM GİBİ SİZDE ÇOK EĞLENİN... :)

Fotoğrafçınızıda iyi seçin, bizim fotoğrafçımız gibi fotoğraf çekmeye doymayan dünyanın en enerji dolu fotoğrafçılarından birisi olsun. Öyle güzel pozlar yakaladıki anlatamam :)

He gelinliğim çok kirlendi o ayrı mesele :) hemen bugün kuru temizlemeye verdim.. Oda nazarı olsun :)

Arkadaşlar fotoğraf konusunda seve seve yardımcı olabilirm
ilgilenen arkadaşlar özelden bana mail adreslerini bırakırlarsa iletişime geçebilirm
Rabbim hepinizin gönlüne göre versib İNŞALLAH

Canım öncelikle hayırlı olsun yorumlarını okudukça enerjin bana geçti :)
Allah ömrünüzün sonuna kadr hep sağlıklı ve çok mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin :)
Bizm düğünümüz de 31/08/2013 cts bizde düğünden önce fotoğraf çektirmek istiyoruz
Çok mantıklı geliyor :) Doya doya stres olmadan zaman var mı stresi yaşamadan fotoğrf çekilmek ki
çok severim foto çekilmeyi rica etsem bana bu konuda yardımcı olur musun ?
Ajanstan kimdi çeken ? Paket fiyatları var mı ?
Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…