Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatlar bının ustunde de ne kadar ustune cıksam dıe dusunuyorum handeyı de beendım dusuncem
17 agustos. buyuk ıhtımal merveyle çalışcaz bakalım.
O zaman sen tecrubeni paylasirsin :)
hayırlı olsun kızlar hepinize:)
klasik olacak ama ben Fenerbahçe parkını tavsiye ederim.
nişan fotolarımızı orada çekildik.
Romantika diye bir mekan var, yağmur yağarsa orada, yağmazsa parkta:)
Arkadaşlar merhaba düğün için dış mekan fotoğraf çekimi yaptıracak yada yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir ve önerilerini paylaşabilir mi? ben birtane fotoğraf stüdyosuna sordum istediğimiz mekanda yapabiliyolarmış fıyatıda 1.100 tl dedi albüm için 40 poz..tercihim böyle mi olmalı yoksa özel fotoğrafçılar mı?
şimdiden hayırlı olsun ben bir ay önce nişanım için emirganda dış mekan çekimi yaptırdım çok memnun kaldım, çok terettüd ediyoyodum ve çok pahallı geliyodu ama hiç öyle olmadı , sağolsun çeken arkadaşlar araştırdığım diğer fotoğrafçılara göre uygun fiyatlı yaptılar hemde çok profesyonellerdi, inşallah ekimdeki düğünüm içinde onlarla çalışıcam , herkese öneririm muhakkak çok güzel bi hatıra olarak kalıyo bence
şimdiden hayırlı olsun ben bir ay önce nişanım için emirganda dış mekan çekimi yaptırdım çok memnun kaldım, çok terettüd ediyoyodum ve çok pahallı geliyodu ama hiç öyle olmadı , sağolsun çeken arkadaşlar araştırdığım diğer fotoğrafçılara göre uygun fiyatlı yaptılar hemde çok profesyonellerdi, inşallah ekimdeki düğünüm içinde onlarla çalışıcam , herkese öneririm muhakkak çok güzel bi hatıra olarak kalıyo bence
Kızlaaaaaaaaarrr düğünüme 3 gün kaldı... Yarın akşam kına geceeeeeeeemmm :)
Dün fotoğraf çekimimiz oldu :) düğün günü stresine girmemek için saç ve makyaj provam yapıldığı gün fotoğraf çekimimizi yapmak istedik. Nitekim çoooooooooooooooookkkk güzel oldu.
Büyükadaya gittik fotoğraf çekimi için... Vapurda, adada, faytonda heryerde bize karşı muhteşem bir ilgi vardı.
Sabah 12'den akşam 8'e kadar çekim yaptık çooooooooookkk yorulduk pert olduk ama çekim yapmaya doyamadık.
Son vapur 20:15'te olmasaydı daha ne çekimler yapardıkta :)))))))))
Akşam dönerken vapurdaki üniversite öğrencileri bize küçük bir eğlence yaptılar sağolsunlar dans ettik vapurda oynadık eğlendik :)
klarnetçi ve darbukacı bile geldi.
Takı bile taktılar :)))))))))))))))))))))) bütün kameralar telefonlar bizi çekti neyseki fotoğrafçımız yanımızdaydıda oda birkaç kare yakaladı
Çok güzeldi, ne diyelim.. Hayatım boyunca asla unutamayacağım bir gündü.
Hepinize tavsiyelerden öte tavsiye ederimmmmmmmmmmmm FOTOĞRAF ÇEKİMİNİZİ HAFTAİÇİ YAPTIRINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DÜĞÜN GÜNÜNE BIRAKMAYINKİ BİZİM GİBİ SİZDE ÇOK EĞLENİN... :)
Fotoğrafçınızıda iyi seçin, bizim fotoğrafçımız gibi fotoğraf çekmeye doymayan dünyanın en enerji dolu fotoğrafçılarından birisi olsun. Öyle güzel pozlar yakaladıki anlatamam :)
He gelinliğim çok kirlendi o ayrı mesele :) hemen bugün kuru temizlemeye verdim.. Oda nazarı olsun :)