2013 istanbul'da düğün için dış mekan fotoğrafçı tercihleriniz ve önerilerinizzzz?

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba düğün için dış mekan fotoğraf çekimi yaptıracak yada yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir ve önerilerini paylaşabilir mi? ben birtane fotoğraf stüdyosuna sordum istediğimiz mekanda yapabiliyolarmış fıyatıda 1.100 tl dedi albüm için 40 poz..tercihim böyle mi olmalı yoksa özel fotoğrafçılar mı?

Bence bi kac kisinin veya studio nun cekimlerine bak ole karar ver ben merve dagliyi istiyorum ama henuz konusmadim studio ile konustum 1500 dedi daha var zaten diye dusunuyorum

Pan fotograf evi

Dünya sekeri Insanlar, kari koca beraber calisiyorlar. Dogum Fotograflarida cekiyorlar, dügün fotograflarida. Mehmet Turgut`un da kankalari haberiniz olsun

Yer olarak anadolu yakasinda oldugumuzdan trafik problemi yasamamak tema vakfi cekime izin varsa daha sormadim atasehirdeki botanik bahceyi dusunuyoruz.

benim nişanımda nikahımda düğünümde dış çekimdi hepsini kardeşim çekti
şimdi bikaç kişi var çekim isteyen

Yer olarak anadolu yakasinda oldugumuzdan trafik problemi yasamamak tema vakfi cekime izin varsa daha sormadim atasehirdeki botanik bahceyi dusunuyoruz.

Benim sanirim avrupa yakasinda yer bulmam gerekicek cunku anadolu yakasina hep beraber gecilecek nikah salonuna o arada siz gidin biz fotogrf cektiricez demek dogru olmaz sanirim:) ve hala ayni gunde bu isler nasil yetisir yada yetistirdi arkadaslar bilmiyorum:)

Bazilari dugun oncesi prova gununde ya da sonrasinda yaptiran da var ama bizim de ayni gun olacak sabah erkenden kuaforu ayarlayıp oyle yapmak lazim anca

http://www.facebook.com/tubaozcelikphotography?fref=ts
bu fotoğrafçıçok iyi ben şehir dışı için sordum 1300 belki istanbul için daha uygundur. çektiği fotoğraflara bakıp karar verebilirsiniz.

http://www.facebook.com/sumeyraerogluphotography?fref=ts
http://www.facebook.com/mervedagliphotography?fref=ts
bu fotoğrafçılar da çok iyi ama fiyat olarak nedir bilmiyorum. normal bir fotoğrafçıyla aynı fiyata geliyorsa ben olsam buradakilerden birini tercih ederdim. şehir dişi olduğu için benimki daha maliyetli oluyor yol masrafları, kalacak yer hepsi bize ait.

aaa canım teşekkürler iyi oldu bu öneriler bakarım bende hepsine ben sadece zaman sıkıntısı yaşarmıyım endişesindeyim:

zaman sıkıntısı derken neden böyle bir sıkıntın var ki??????

ben avrupa yakasındayım nikah anadolu yakasında olucak zaten burdan oraya geçince trafik sıkıntısı yaşamıyalım diye erken çıkmamız gerekicek bide sabah kuaför dış mekan çekimi içim mekana gitme trafiği eve dönüşü ayrı problem bide 2saat sürüyomuş zaten çekim oda ayrı mesele işte bunların hepsi sıkıntı oluyo maalesef:)

evet sıkıntı büyükmüş :) Rabbim kolaylık verir inşallah :) siz bi konuşun belki bi kolaylık sunarlar.inşallah istediğiniz gibi bir şey olur :)

stüdyo fotoğrafçıları çok pahalıya çekiyor o fiyata profesyonel bi fotoğrafçıyla anlaşsan sana 100 pozdan fazla poz çıkarır
sana tavsiye edebileceğim benim de düğün fotoğraflarımı çeken ajans fotoğrafhane web sitesiini bi incele bence

teşekkürler tatlım önerdiğin siteye bakıcam:)

Mervedagli 1500 e cekiyor dis cekimi. Bi de hande karakaya dan fiyat aldim 1600 studyolarda ortalama 1200 istiyor bilmiyorum napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…