[/url][/IMG]
illa gelinlik denilince akla kabarık prenses modeller mi gelmek zorunda acaba ??
bana göre fransız danteli balık model gelinlerde çok asil duruyor çok ta şık ama bilemiyorum ...
gelinlik denilince neden akla kabarık şahşalı gelinlikler geliyor :26:
kumaş kalitesinden ve özellikle dantelden pek anlamadığımız ve mağazalarda karşımıza çıkarılan sade gelinlikler kalitesizliklerini gizleyemediklerinden gözümüze basit geldiği için...
çok doğru resmen gelinlik bakarken dantelden nefret ettimhiçbiri ünlü markalar gibi durmuyor o kadar basit ki bu nedenle modelleri şişirip allayıp pullayıp satıyorlar bi yandan abiye bakıyorum diyorum bu dantel olsun bari ama yine düzgün bişi yok saten en güzeli sanırım en azından benim için
kumaş kalitesinden ve özellikle dantelden pek anlamadığımız ve mağazalarda karşımıza çıkarılan sade gelinlikler kalitesizliklerini gizleyemediklerinden gözümüze basit geldiği için...
Canım emeğine sağlık teşekkürler paylaşımlarının bir çoğu çok işime yarayacak bende kabarık sevmiyorum paylaşımlarının arasında beni benden alan bir model var bakalım nişanlım ne dicek :)
Eki Görüntüle 446285 Eki Görüntüle 446286 bu iki modele bayıldım özellikle beni benden alan da 2. si birde cepleri var yanılmıyorsam çok hoş
Canım sıkma canını herkesin zevki başka istediklerini bulamayabilirler ama seni de eleştirmemeleri gerekir çok istiyorlarsa araştırıp kendileri ekler sen en azından ilgilenip böyle bir topic açmışsın ellerine sağlık..
Canım emeğine sağlık teşekkürler paylaşımlarının bir çoğu çok işime yarayacak bende kabarık sevmiyorum paylaşımlarının arasında beni benden alan bir model var bakalım nişanlım ne dicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?