Gelinlik Modelleri 2013 Gelinlik Modelleri

kumaş kalitesinden ve özellikle dantelden pek anlamadığımız ve mağazalarda karşımıza çıkarılan sade gelinlikler kalitesizliklerini gizleyemediklerinden gözümüze basit geldiği için...

kumaş kalitesinden ve özellikle dantelden pek anlamadığımız ve mağazalarda karşımıza çıkarılan sade gelinlikler kalitesizliklerini gizleyemediklerinden gözümüze basit geldiği için...

çok doğru resmen gelinlik bakarken dantelden nefret ettim hiçbiri ünlü markalar gibi durmuyor o kadar basit ki bu nedenle modelleri şişirip allayıp pullayıp satıyorlar bi yandan abiye bakıyorum diyorum bu dantel olsun bari ama yine düzgün bişi yok saten en güzeli sanırım en azından benim için

eminönünde ister çin, kore vb. üretimi olan kopyaları olsun, ister gerçekten fransız üretimi olsun fransız kupon dantelin çok güzel örneklerini bulmak mümkün oysa ki. kumaşı siz alın isterseniz, abiyeniz için. en azından dantelinden emin olursunuz. ben hep kendim alır / aldırırım.

birde artik gelinlik denilinde straplez kabarik direk secilen modeller sanirim ben bu ktlenin disinda kalan kisimdanim ben perihan karahan in gelinliginide cok begenmistim kimileri begenip kimileri elestirsede bana oyle modeller daha asil gozukuyor gozume ... kesinlikle yorumunuza katiliyorum

Canım emeğine sağlık teşekkürler paylaşımlarının bir çoğu çok işime yarayacak bende kabarık sevmiyorum paylaşımlarının arasında beni benden alan bir model var bakalım nişanlım ne dicek :)

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim... çünkü çok eleştiri aldı modeller kabarık olmadığı için o yüzden ara ara kabarık modellerde yüklemeye çalıştım... merak ettim seçtiğin modeli

Eki Görüntüle 446285 bu iki modele bayıldım özellikle beni benden alan da 2. si birde cepleri var yanılmıyorsam çok hoş

Canım sıkma canını herkesin zevki başka istediklerini bulamayabilirler ama seni de eleştirmemeleri gerekir çok istiyorlarsa araştırıp kendileri ekler sen en azından ilgilenip böyle bir topic açmışsın ellerine sağlık..

Son düzenleme:

canım seçtiğin modeller gerçekten çok hoş saten gelinlikte bu modelde cep yok ama diğer modelde cep var cep detayı hoşuna gittiyse tabi karar kıldığın modelede uygulatabilirsin ....

yok canım sıkmıyorum sonuçta 2013 gelinlik modellerini ben hazırlamıyorum ben sadece çıkan modelleri elimden geldiğince takip edip eklemeye çalışıyorum yeni evlenecek olan bayanlara fikir olabilir açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…