2013 fotoğraflarla parfüm paylaşımı ve yorumları

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Artık yıl oldu 2013, yeni bir parfüm paylaşım sayfası açmanın zamanı geldi.Eskiler eskide kaldı artık yenileri, farklı olanları keşfetmek lazım. Gördüğünüz üzere bir parfüm delisi olduğum aşikar. Bunlar koleksiyonlarımın bir parçası. Verdiklerim attıklarım, yarım bıraktıklarım oldu. Parfüm konusunda size yardımcı olabilirim fakat şöyle bir durum söz konusu ki parfümün kalıcılığı kesinlikle tene göre değişiyor onun için genel bir yorumlama yapmak yanlış oluyor bayanlar. Şimdi siz de kullandığınız parfümleri gerek fotoğraflarla, gerek isimleriyle paylaşın ve birbirimizden yararlanalım. Etrafımızda sinsi sinsi dolaşan kadınlar parfümümüzün ismini merak edip çatlarken biz erkekleri etrafımızda pervane edelim :)

Eki Görüntüle 725360

Parfume collection givenchy ange ou demon, carolina herrera 212vip, gucci flora, gucci envy, bvlgari omnia, dkny golden, brunobanani not for everybody, glammusk, jeanpaul misskiss, Idylle guerlain, calvinklein euphoria intense, zara white, Isseymiyake L'euaD'issey, jeannearthes paris

Bunlarda benim küçük parfüm koleksiyonum :)

Eklentiler

• $image.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 94
Bunlarda benim küçük parfüm koleksiyonum :)

Parfüm seçimin bana göre ağır, yaşımdan olsa gerek. Chanel no:5 e ben bir türlü ısınamadım, Givenchy play esmer tene daha çok giden haff paharatlı bir koku bana göre ağır ama genel olarak tavsiye edilebilir. Yazın ne kullanıyorsunuz ?

Marc jacobs daisy ama duruma göre değişiyor aslında anlık bişey,o anki ruh halimle ilgili..

işte aradığım topikk :)) kızlar nişan sandığıma koymak için sözlüm seç bakalım parfümünü dedi ama ben hala kararsızım :S hangi parfümü kullansam çok kalıcı olmuyor beyaz tenliyim yada bana kalmıyo geliyo bilmiyorumm ve bu sandık için alacağım parfümü evlenince kullanıcam şöyle kalıcı güzel bir öneriniz var mı?

Ben de nişan sandığım için daha yeni parfüm aldım. Ben çok fazla parfüm kullanmıyorum normalde, o yüzden seçmek biraz zor oldu. Baya bi çeşit denedim. Celvin Klein Beauty, Dolce Gabbana Light Blue ve Lacoste Pure Femme hoşuma gidenler oldu ama fiyatlarına bakarak Lacoste aldım ben. Kalıcılık konusu daha önce de belirtilmiş tene göre değişiyor ve bildiğim kadarıyla beyaz tenlerde daha zor.

lacoste zaten her zaman çok iyidir canım güzel günlerde kullan hayırlısı olsun bu arada :)) tonlarca para verip kalıcı denmesine rağmen tenimde kalmayan bii sürü pafüm aldım bakalım napıcam.. chanel gucci burberrys aklımdakiler ama :S

Tatlım eğer esmer veya buğday tenliysen dior addict öneririm aşırı kalıcı fakat biraz ağır beyaz ten kaldırmayabilir.İlk başta baharatlı bir kokusu var beyaz tenli oluğum için bana gitmiyor ama başka arkadaşlarımda bayılıyorum kokusuna. Ama şahsen bana sorarsan parfüm kozmetikle içiçe çalışan bir insan olduğum için yeni gözdem Viktor & Rolf Flowerbomb ve lancome vie est belle. Testerını denedim ve resmen bayıldım gerçekten ikisi de çok başarılı. Bir denemeni tavsiye ederim. Onun dışında calvin klein euhoria yıllardır vazgeçemediğim bir parfüm

çok teşekkür ederim canım yorumlarını ve tavsiyelerini dikkate alıcam :))

kızlar bende kaç gündür parfüm araştırıyorum, ağır kokuları sevmiyorum çiçeksi oryantal kokuları seviyorum mesela avonun ıncandessence parfümünü seviyorum o tarz kokular olmalı bana, chanell bana hiç yakışmıyor, guccı rush denedim beğenmedim kenzo flower denedim çok yoğun çiçek kokuyo dıesel loverdose bitirdim ama nerdeyse hiç kokusunu alamadım hiç kalıcı değil ve üstelik sadece 1 kişi sordu parfümünün adı ne diyeo kadar vasat yani, jean paul açık parfümünü aldım çok beğenmiyorum orjinali olsa belki güzel olabilirdi.
işte bunlara göre bana da bi tavsiyede bulunurmusunuz böyle romantik ve çekici kokular olsun lütfen:)

sıkıldığım bikaç kokuyu satıyorum canım, açtığım konulardan ulaşabilirsin.

canım aynı senin tarzındaki parfümleri seviyorum ben de :) Önerebileceklerim şunlar:
C Dior Jadore
Paco Rabanne Lady Million
Marc Jacobs Dot
Lacoste Touch of Pink
Elie Saab Le Parfüm
D&G The One
Burberry body intense
Yves Rocher Comme une Evidence Intense

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar aradığım parfümü buldum ama 2 tane ikisinden birini alıcam biri alien diğeri de dolce gabbana femme intense. dolce öyle bir koku ki elime sıkmıştı bayan eve geldim böyle kendi elimi öpesim geldi o kadar etkileyici yani bayıldım ama alien da bi harika hatta daha tam benim tarzım yani ama bakalım fiyatlar çok yüksek 200ün üzerinde malesef

dior jadore kullanmak istiyorum içinde yasemin kokusu varmış ama kalıcımıdır acaba beyaz tenliyim bilenler yardımcı olabilirlermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…