• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Geliniyim dertliyim :(

ayprensesii

Çok şükür, Bin Şükür Seni Bana Verene..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
5.323
2.804
173
mehaba kızlar 2013 gelinleri ve eylül gelinleri adı altında bircok konu var ama benm dedim baska.
aslında derdim ne tam olarak bilmiyorum.içim sıkılıyor.bunalıyorum,bazen haycanlanıyorum ve korkuyorum lütfen yardım edinnnn...
:18:​​

Bende öyleyim maalesef, ama bir şekilde atlatmaya çabalıyorum. Herşey herkes iyiyken böyle bir duruma girmemin haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Şimdi iyiyimde bir hafta önce mutsuz , telaşlı, abartan bir ruh halim vardı. Ve de fazlasıyla alınganım maalesef :(

Bende öyleyim maalesef, ama bir şekilde atlatmaya çabalıyorum. Herşey herkes iyiyken böyle bir duruma girmemin haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Şimdi iyiyimde bir hafta önce mutsuz , telaşlı, abartan bir ruh halim vardı. Ve de fazlasıyla alınganım maalesef :(

son 1 aydır kendimi sanki birileriyle kavga etsem aklımdan gcenleri söylesem rahatlıcakmısım gibi hissediyorum.ama sabrediyorum bastırıyorum öfkemi. 18 gün kaldı inş. kazası belasız atlatcam..

bunaldım.yoruldum.kendi ailem bi yanda erkek tarfı diğer yanda.kimseye bişey diyemiyorum.

bendede öyle sorunlar var eylülde evlenmeyi düşünüyoruz ama nişanlımın kardeşleri sorunlu bizim aramızda hç bi sorun yok hep dış etkenlerden dolayı üzülüyruz kmseyi takmamaya karar verdik..

aynı sorun bütün zamanı daralanlarda var sanırım arkadaşım benim 8 günüm kaldı ve bir bakıyorsun alıngan kırılgan sessız sedasız bırıyım bır bakıyorum sinirden hiçbirşeyi gözüm görmüyor stres sıkıntı telaş düğün nasıl geççek ya olumsuz birşey olursa vs bir sürü şey düşün düşün kafayı yicem sanki uyku uyuyamıyorum birde aileler var tabi kendi ailen karşı aile alttan al aman gider ayar tatsızlık olmasın hesabı içimizde patlıyor yani demek istediğim hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz belliki kalan günleri gülerek hatırlamak için sadece sabretmemiz gerekli

aynı sorun bütün zamanı daralanlarda var sanırım arkadaşım benim 8 günüm kaldı ve bir bakıyorsun alıngan kırılgan sessız sedasız bırıyım bır bakıyorum sinirden hiçbirşeyi gözüm görmüyor stres sıkıntı telaş düğün nasıl geççek ya olumsuz birşey olursa vs bir sürü şey düşün düşün kafayı yicem sanki uyku uyuyamıyorum birde aileler var tabi kendi ailen karşı aile alttan al aman gider ayar tatsızlık olmasın hesabı içimizde patlıyor yani demek istediğim hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz belliki kalan günleri gülerek hatırlamak için sadece sabretmemiz gerekli

bugun geliniğimi alıcaktm ama tam olmamıs,kafmda nsl olcak diyordum bazı yerleri için faklı olmus duzeltirmye calsıyordum.annem surat astı neden böyle yapmıslar deyip durdu begenmedinmi dedim cvp vermeden baktı hayr der gibi sonra güzel dedi.ağlamamk için zor tutuyorum kendimi..:14:

daha zamanın var takılma ben olsam bende üzülürdüm ama çaresiz dert değil şükür annelerde en az bizim kadar duygusallaştılar malesef gelinliğe bakarken kimbilir aklından neler geçiyor ah ahh

daha zamanın var takılma ben olsam bende üzülürdüm ama çaresiz dert değil şükür annelerde en az bizim kadar duygusallaştılar malesef gelinliğe bakarken kimbilir aklından neler geçiyor ah ahh

inş. haklısındır.bilmiyorum ne yapıcam :((

Back