amin Cnm
şurada çok az kaldıama hepimiz dört gözle
bekliyoruz doğum yapan arkadaşlar uykusuz
kalacağımızi söylüyor bol bol uyku depolayalim
Allah analı babalı büyütsün canım.kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun... darısı başımıza artık. ama bi türlü olmak bilmiyo :) hergün en az 2 saat yürüyorm, egzersizleri de yapıyorm. kızım hala yukarda... ve 39+3üz... ne sancı ne açılma.. nst de sancı 20lerde daha.. herşey normal giderken son anda sezeryan olmaz inş. 40 hafta dolunca biraz daha bekleme süresi olur mu acaba biliyo msnz? yoksa hemen suni sancı mı verilir? suni sancı çok korkutuyo...
Canım ben tarifini isterim. Gerci dogum yaklaştı ama o arada hastane icin yetistirebilirim.
Bu arada bonibonlu nasıl yapilir? Ve onu nasıl yapistiracagim?
Canım ne guzel evladınlasin. Hamilelikteki zor günlerden sonra Bebeğinle olmak ne güzeldir değil mı? Unuttun bütün o günleri.
Canım 40 basması diye birsey var. Ama tam nedir ne değildir bilemiyorum. Düğün de abinin. Iyice araştır internetten de. Ben de birsey bulursam yazarım buraya.
doğum yapan arkadaşlar olmuş ne güzel.allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına inşbenimde dünden beri kasılmalarım geçmedi ama düzensiz sabah yine miğdem bulandı.yarın doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak.bakalım neler dicek keşke yarın doğum yapsam inş bu kasılmalar sayesinde açıklığım olmuştur :26:
bızımkkıde ıkı uc defa olcuyırdu hep ıstıkrarlı gıdıyodukk hatta bende boyle gıderse 4 olur felan dıyodum sımdı kac kıl bılmıyorumm kılosu pnemlı deıl saglıklı olsunda ama son haftalarda boyle celsıkıye dusmesı canımı sıkan
kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
71 le doguma gittim.simdi oglus 10 gunluk. 63 kiloyum.hedefim 60in altina dusmek
Arkadaslar bende dogum yaptim
Tarih; 5 Ekim
Saat; 21.30
Ad soyad: Kerem Demir
Kilo: 2.750
Boy 50 cm
Haftasi; 38+5
Dogum; Normal dogum
Vee hersey yolunda cok şükür her ikimizde iyiyiz once suyum geldi sonra suni sanci + benim sancim saat 13.30 gibi hastaneye yattim dr.un soylemesine gore iyi bir dogum olmusdetaylari gozumu bebisimden alabilirsem tabi biraz dinlenip uyuyyup dogum topigine yaxacagim inşallah, Allah herkezin gonlune gore versin, tez vakitte sizleri de bebislerine kavustursun...
Kuzummm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin insallahkızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
Gözünüzaydınnn Allah sağlıcakla analı babalı büyütmek nasib etsin insallah23.09.2013 ve Cengiz Han'ımız kucağımızda Çok ŞÜkür. Annemiz daha tam toparlayamadı ve sıpamızdan da fırsat bulamadı, onun için ben haber vereyim dedim. Darısı bekleyenlerin başına
Ahh ablaaammm ahhh :) Sabır ne demek çok iyi öğrendim :)) 2 gündür ayaktayım iş güç derken, kv ile bi başladık ki sorma.. Kendi yatak odamıza tekrar çeki düzen verdik, diğer odada rahat edemeyince. Ben ufak tefek bişiler yapabildim o da kaçamakca :))canim benim sabir az daha:))) Bebegin anne karninda bir günü, disarida gecirdigi bir haftaya bedeldir... o yüzden acele etme bebeisin gelsissin:)) öpüyorum cokkk
yokk sekerımmm yaa nerdee bugun bıraz agrılarım var ama duzenlı deıl ara ara gelıyor annem haftaya kalmzsın dıyor bakalımm hayırlısı artıkkvalla cnm aynısını bende dedımm hatta anaaaa dıye soylendımm
kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
gozunuz aydın kızlarr allah analı babalı buyutsunn darısı bızlere23.09.2013 ve Cengiz Han'ımız kucağımızda Çok ŞÜkür. Annemiz daha tam toparlayamadı ve sıpamızdan da fırsat bulamadı, onun için ben haber vereyim dedim. Darısı bekleyenlerin başına
ooooo 61 olmus dogum yapanlarr hepınızın gozu aydınn hayırlı olsunnn zulllu bızı nezman yazacankı kızzz burayadoğum yapan arkadaşlar
1-bademball. 61-asiasli
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun... darısı başımıza artık. ama bi türlü olmak bilmiyo :) hergün en az 2 saat yürüyorm, egzersizleri de yapıyorm. kızım hala yukarda... ve 39+3üz... ne sancı ne açılma.. nst de sancı 20lerde daha.. herşey normal giderken son anda sezeryan olmaz inş. 40 hafta dolunca biraz daha bekleme süresi olur mu acaba biliyo msnz? yoksa hemen suni sancı mı verilir? suni sancı çok korkutuyo...
3 saatlik yürüyüş müüü, kız naptın o kadarrrOyyy oldumm 3 saattir yuruyoruz eve geldik dus aldim yemek yedim ve yattim cok yorgunum((
3 saatlik yürüyüş müüü, kız naptın o kadarrr
kaptırdın gittin yaniEsim evde bugun gel yuruyelim dedi orman burasida ciktik o yuruyus o yuruyus dogururum bu gece herhalde :)))
Kuzummm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin insallah
En kısa zamanda lohusalık sendromunda son bulur insallah, tüm hormonal dengeler bozuluyo düzeliyo, bunlarıda atlatırsın Allah'ın izniyle :)
Gözünüzaydınnn Allah sağlıcakla analı babalı büyütmek nasib etsin insallah
Ahh ablaaammm ahhh :) Sabır ne demek çok iyi öğrendim :)) 2 gündür ayaktayım iş güç derken, kv ile bi başladık ki sorma.. Kendi yatak odamıza tekrar çeki düzen verdik, diğer odada rahat edemeyince. Ben ufak tefek bişiler yapabildim o da kaçamakca :))
Kışlık kıyafetlerimi çıkardım yerleştirdim felan. şimdi dinleniyorum biraz, kocişle kv odunları yığıyolar, sobalar yanmaya başladı artık :) 0nca rağmen bende tık yok :)) Hayırlısı artık :) Sende durumlar nasıl, ikinizde iyisinizdir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?