2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amin Cnm
şurada çok az kaldıama hepimiz dört gözle
bekliyoruz doğum yapan arkadaşlar uykusuz
kalacağımızi söylüyor bol bol uyku depolayalim

Evet tatlim stresleniyoruz merak ediyoruz :)Nasil dogurucaz acaba dogum seklinide merak ediyorum.Evet ya uykusuzluk kesin ama simdide oyleyiz :)

Allah analı babalı büyütsün canım.

Bende 39+3 um canım. Bende bekliyorum. Perşembe gel dedi Dr. Bakacak. Ona gore ya suni sancı verecek. Bebiş Çarşamba günü 3600du. Bir haftada 400 gr aldı. Perşembeye 4 olup geçebilir de. Artık neye karar verecek bilmiyorum. Siz hic konuştunuz mu?
Benim açılma da yok sancı da.

Kurabiye tarifi: 200 gr. margarin(tereyağı da olabilir)
200 gr. pudra şekeri
1 yumurta
1 paket vanilya
isteğe göre tarçın
3,5 su bardağı un
bu malzemeleri yoğuruyoruz şeker hamuru gibi oluyor çok katı olmaması gerekiyor. yarım saat de buzdolabında dinlendiriyoruz. 200 derece ısıda üzeri hafif pembeleşecek. bonibonlu kurabiye de kurabiye pişmeden üzerine yapıştırıyorsun biraz içine batırarak bazı marka bonibonlar üzerinde patlayabiliyor düşük ısıda yavaş pişirilebilir fırına göre değişiyor ben de yapabilirsem burada paylaşıcam bu gidişle de yaparım herhalde çünkü bizim günümüz 5 ekimde doldu ama hala bir belirti yok bizde yarın dr. kontrolüm var belki açıklık vardır da diyorum yatış verirlerse doğum yaparız hayırlısı olsun artık ne yapalım :)

senin de mi günün doldu canım? benim de yarın kontrolüm var keşke ben de yarın doğum yapsammm

canım bazı bebikler son haftalarda kilo alımını yavaşlatıyomuş...takma kafana...

oyyy oyyyy kuzum kuzun kucağındaya değer herhalde...valla ben şu an patlıyorum artık robot gibi oturuyorum hem aşağı hem yukarı baskı yapıyor...şu an gögsümün altında hissediyorum resmen...mis kokuluyu kokla bizim yerimize de..

gözün aydın canım bşy sorcam suyun gelmeden önce belirtiler oldu mu ne gibi belirtiler oldu yada? birde özellikle yaptığın bşyler oldu mu biraz bilgi verirsen sevinirim ben de normal doğumu bekliyorum ama günümüz doldu daha tık yok..

Kuzummm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin insallah
En kısa zamanda lohusalık sendromunda son bulur insallah, tüm hormonal dengeler bozuluyo düzeliyo, bunlarıda atlatırsın Allah'ın izniyle :)

23.09.2013 ve Cengiz Han'ımız kucağımızda Çok ŞÜkür. Annemiz daha tam toparlayamadı ve sıpamızdan da fırsat bulamadı, onun için ben haber vereyim dedim. Darısı bekleyenlerin başına
Gözünüzaydınnn Allah sağlıcakla analı babalı büyütmek nasib etsin insallah

canim benim sabir az daha:))) Bebegin anne karninda bir günü, disarida gecirdigi bir haftaya bedeldir... o yüzden acele etme bebeisin gelsissin:)) öpüyorum cokkk
Ahh ablaaammm ahhh :) Sabır ne demek çok iyi öğrendim :)) 2 gündür ayaktayım iş güç derken, kv ile bi başladık ki sorma.. Kendi yatak odamıza tekrar çeki düzen verdik, diğer odada rahat edemeyince. Ben ufak tefek bişiler yapabildim o da kaçamakca :))
Kışlık kıyafetlerimi çıkardım yerleştirdim felan. şimdi dinleniyorum biraz, kocişle kv odunları yığıyolar, sobalar yanmaya başladı artık :) 0nca rağmen bende tık yok :)) Hayırlısı artık :) Sende durumlar nasıl, ikinizde iyisinizdir inşallah :)

Kızlar bu daralma hissinden nasıl kurtulucam yaaa, sanki boğuluyomuş gibi hissediyorum kendimi.. sinirlerim bozuldu iyice yaa
sizde de var mı böyle bi durum..?

valla cnm aynısını bende dedımm hatta anaaaa dıye soylendımm
yokk sekerımmm yaa nerdee bugun bıraz agrılarım var ama duzenlı deıl ara ara gelıyor annem haftaya kalmzsın dıyor bakalımm hayırlısı artıkk

23.09.2013 ve Cengiz Han'ımız kucağımızda Çok ŞÜkür. Annemiz daha tam toparlayamadı ve sıpamızdan da fırsat bulamadı, onun için ben haber vereyim dedim. Darısı bekleyenlerin başına
gozunuz aydın kızlarr allah analı babalı buyutsunn darısı bızlere

ooooo 61 olmus dogum yapanlarr hepınızın gozu aydınn hayırlı olsunnn zulllu bızı nezman yazacankı kızzz buraya

aynı sıkıntılar bende de mevcut sancı acılma yok bu kadar beklemısken sezeryan yada sunı sancı ıstemıyorum ınsallah sancı su hepsıı bırden gelırr canımm hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alırız

bu arada normal dogum yapan arkadaslara bı sorum olucakk sancılarınız gelmeden once bebeklerınızın hareketlerı nasıl oluyorr hareketlenıyorlarmı durgunlasıyorlarmı???:44::44:

Oyyy oldumm 3 saattir yuruyoruz eve geldik dus aldim yemek yedim ve yattim cok yorgunum ((

slm annişler nasılsınız bakalım kızımı kucagıma aldım cok şükür ama cok sıkıntılar cektık bugun kızımı kucagıma alalı bugun 22 gun oldu hastaneden cıkalı ıkı gu oldu normal dogum olmadı acılmam olmadı sezeryana aldılar daha hastaneden cıkmadan dıkıslerım mıkrop kapmıs dıkıslerı tekrar actılar 1 hafta boyunca kocaman yarayı hergun sabah aksam pansuman yaptılar cok acılar cektım cok sukur mıkrop bıttı dıktıler eve cıktık ıyım sımdı cok zordu ya ama kızımla eve gelmek cok guzeldı ve evdeyız kızım cok guzel mıs gıbı pamuk gıbı allah herkeze sagsaglım kavustursun rabbım

valla iki hafta önden gidiyorsa gelmesi lazim bu günlerde.. Ama bende e ara ra agri oluyor ama ben artik yürüyemiyorum pek eskisi gibi. Hayirlisi, keten tohumu yemeye basladimm. Hurma da atiyom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…