2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun... darısı başımıza artık. ama bi türlü olmak bilmiyo :) hergün en az 2 saat yürüyorm, egzersizleri de yapıyorm. kızım hala yukarda... ve 39+3üz... ne sancı ne açılma.. nst de sancı 20lerde daha.. herşey normal giderken son anda sezeryan olmaz inş. 40 hafta dolunca biraz daha bekleme süresi olur mu acaba biliyo msnz? yoksa hemen suni sancı mı verilir? suni sancı çok korkutuyo...

Canim ben de ayni durumdayim ;( dogumum cok problemli oldu,kan kaybim cok oldu,o yuzden su an kansizligin tum cilesini cekiyorum,mide bulantisi bas donmesi halsizlik,ustune normal dogum olmasina rsgmen sutum dort gun gelmedi kan kaybindan,affedersiniz alt kismimda bir suru dikis oturamiyorum,bebegi emzirene kadar ruhum daraliyor oluyorum saniyorum,ve ben de senin gibi aglama krizlerine giriyorum,neden basima bunlar geldi diye,bebegi uzanarak kucagima alabiliyirum,annem de ysnimda degil,sadece esim,seni coook iyi anliyorum,ins en kisa zamanda toparlariz ;( Allah yardimcimiz olsun

Allah yardımcın olsun canım İnşallah en kısa zamanda normale döner herşey doğurana kadar ayrı dert doğurduktan sonra ayrı demek...

oluyormuş canım 41dolunca suni sancı veriliyormuş inşallah o zamana kalmayız bi kaç gün içinde alırız kucağımıza sağlıklıca yawrularımızıı..benim 40 bugün doldu.. valla süni sancıyı genelde veriyorlarmış napalım katlanırız artık ben razıyım gibi.. geçikip bebeğe bi zarar gelmesin de..hayırlısı olsun en başta tabi..

doğum yapan arkadaşlar olmuş ne güzel.allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına inş benimde dünden beri kasılmalarım geçmedi ama düzensiz sabah yine miğdem bulandı.yarın doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak.bakalım neler dicek keşke yarın doğum yapsam inş bu kasılmalar sayesinde açıklığım olmuştur :26:

gozunaydınnnnnn

gozun aydın evet gec oldu bıraz

Slm kızlar doğum yapanlar allah analı babalı büyütsün inşallah benimde 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım

kızlar hastahane çantamı son kez
kontrol ettim ruhum daralıyor
sanki.dün akşamdan beri karnım
ağrıyor üf tansiyonumda yükseldi
fena oldum yine...

arkadaşlar merhaba bana yardım edın adetıme 5 gun var ve kan testım 8.04 sızce hamılelık varmı

merhaba Cnm dr sonuç gostermedin mı
ben kan testin de hamilelik olması için
kaç olacağını bilmiyorum idrar testi yatın
mı test alıp dene istersen

Dört gözle bebeğime kavuşmayı bekliyorum,ne açılma ne de sancı varRabbim hepimizi sag sağlım kurtarsın ins

Dogum yapan arkadaslarim gozunuz aydin . Biz 38+3 olduk hayırlısı saglıkla gelsin yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…