kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
Canim ben de ayni durumdayim ;( dogumum cok problemli oldu,kan kaybim cok oldu,o yuzden su an kansizligin tum cilesini cekiyorum,mide bulantisi bas donmesi halsizlik,ustune normal dogum olmasina rsgmen sutum dort gun gelmedi kan kaybindan,affedersiniz alt kismimda bir suru dikis oturamiyorum,bebegi emzirene kadar ruhum daraliyor oluyorum saniyorum,ve ben de senin gibi aglama krizlerine giriyorum,neden basima bunlar geldi diye,bebegi uzanarak kucagima alabiliyirum,annem de ysnimda degil,sadece esim,seni coook iyi anliyorum,ins en kisa zamanda toparlariz ;( Allah yardimcimiz olsun
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun... darısı başımıza artık. ama bi türlü olmak bilmiyo :) hergün en az 2 saat yürüyorm, egzersizleri de yapıyorm. kızım hala yukarda... ve 39+3üz... ne sancı ne açılma.. nst de sancı 20lerde daha.. herşey normal giderken son anda sezeryan olmaz inş. 40 hafta dolunca biraz daha bekleme süresi olur mu acaba biliyo msnz? yoksa hemen suni sancı mı verilir? suni sancı çok korkutuyo...
gozunaydınnnnnnArkadaslar bende dogum yaptim
Tarih; 5 Ekim
Saat; 21.30
Ad soyad: Kerem Demir
Kilo: 2.750
Boy 50 cm
Haftasi; 38+5
Dogum; Normal dogum
Vee hersey yolunda cok şükür her ikimizde iyiyiz once suyum geldi sonra suni sanci + benim sancim saat 13.30 gibi hastaneye yattim dr.un soylemesine gore iyi bir dogum olmusdetaylari gozumu bebisimden alabilirsem tabi biraz dinlenip uyuyyup dogum topigine yaxacagim inşallah, Allah herkezin gonlune gore versin, tez vakitte sizleri de bebislerine kavustursun...
başı okuyunca ahhha dediim doğurdu kaç gündür denk gelemedik diye...
kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
sabah sabah uyku tutmadı ne yapiyonuz diye bakayımdedim
zaten pek fazla kimse yok
asiali Cnm bebisini kucağına almışsın
allah anali babalı büyütmeyi nasip
etsin
zulucum sen bu travegonu günde kaç kere sürdün tatlımm:44::44::44:
bende merak ediyorum bakalım kaç gidecek...
arkadaşlar merhaba bana yardım edın adetıme 5 gun var ve kan testım 8.04 sızce hamılelık varmı
Dogum yapan arkadaslarim gozunuz aydin . Biz 38+3 olduk hayırlısı saglıkla gelsin yavrucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?