2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kocişkondamı yok sanırım o gecelerımı calışıyoo evde olsaydı çoktan sana bunu yapmıştıı

evet Cnm eşim şu an yok çalışıyor zaten burda
olsada karismaz anlayisidir beni bütün gün
yalnız bıraktığı için üzülüyor burayida çok
sevdiğimi biliyor ben mutlu olursam eşim
hicbirseye karışmaz

sag kaburgam bana batıyo ya bugunde benım oğlan zorluyo oldum resmen

o zaman anlayışli kocislerimiz var
başı aşağıda olduğu içindir bence Cnm
ben kizimi vajinamin üstünde hissediyorum
wc ye gidince çok baskı hissediyorum sanki
kızım fırlayacak gibi

o zaman anlayışli kocislerimiz var
başı aşağıda olduğu içindir bence Cnm
ben kizimi vajinamin üstünde hissediyorum
wc ye gidince çok baskı hissediyorum sanki
kızım fırlayacak gibi

Aynen cnm benimde durum aynı bazen kımıldayınca çıkıcak zannediyorum sanki her geçen gün dahada aşağı iniyor

Arkadaslar bende dogum yaptim
Tarih; 5 Ekim
Saat; 21.30
Ad soyad: Kerem Demir
Kilo: 2.750
Boy 50 cm
Haftasi; 38+5
Dogum; Normal dogum
Vee hersey yolunda cok şükür her ikimizde iyiyiz once suyum geldi sonra suni sanci + benim sancim saat 13.30 gibi hastaneye yattim dr.un soylemesine gore iyi bir dogum olmus detaylari gozumu bebisimden alabilirsem tabi biraz dinlenip uyuyyup dogum topigine yaxacagim inşallah, Allah herkezin gonlune gore versin, tez vakitte sizleri de bebislerine kavustursun...

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün cnm :) off ben ne zaman doğurucam acaba 38+6 oldum bende detayları bekliyoruz cnm

sabah sabah uyku tutmadı ne yapiyonuz diye bakayımdedim
zaten pek fazla kimse yok

asiali Cnm bebisini kucağına almışsın
allah anali babalı büyütmeyi nasip
etsin

Allah analı babalı büyütsün canım.

Normal doğuranlar 3,5u geçmiyor bebekte. Ay benimki kac kilo oldu acaba.

günaydın kızlar ...erken kalktım bende 8 de kahvaltımızı yaptık kaloriferlerim yandı gece şükür sıcak sıcak oturuyoruz şu anda ne güzell ay heycanllandım ben çarşamba annemler kardeşlerim gelio perşembe doğumm paşamgeliooo koklamak istiyorum onu doğsun bir an önceee

canım ben erzurumluyum erzurumda değilim ama öğretmen arkadaşlardan şu son zamanlarda doğum yapanlar hep buhara da yaptılar doğumlarını...muhammet bey varmış herhalde buharada...hatta biri şifada yapmıştı ilk doğumunu..ikincisini muhammet bey buharaya geçince buharada yaptı eylül 25inde...şifa hakkında bir bilgim yok..ben oradayken hümeyra hanım vardı bilmiyorum halen daha orada mı?şu da var şifa arkadaşların demesine göre sezeryanda tam parayı alıyomuş...buharada sezeryan 450-500 civarıymış herhalde...yine de ara sor..ben arkadaşların dediğini söylüyorum sana...

gunaydınn kızlar bende dgum yaptımmm demeyı ne kadar cok ısterdım anlatamm ama malesef bugunde pırtlatamadımm
hepımızın hakkında hayırlısı lsunn allah dogum yapan yapmayan hepımızın yardımcısı olsunn

ay kuzum gelsin de tek nurgül yatmayayım...artık yanımda olsun istiyorum...dokunmak istiyorum..son zamanlarda da zaman hiç geçmek bilmiyor...inşallah sütüm gelir en fazla onu kafaya takıyorum şimdi de ya kuzumu emziremezsem diye...

evet buna da şükür sorunsuz bir şekilde geldik son aşamaya canım...ama son zamanlarda zaman da geçmek bilmiyor...
paşaya özel bişi yapmadım canım...alan alıyo herhalde...
sende sezeryan olmuştun di mi canım..hatta yanlış hatırlamıyorsam kolunu mu çatlatmıştın sen doğumdan 2-3 gün önce...yoksa diğer kızlardan birisi miydi?:44:bakalım sezeryan kaçınılmaz son oldu benim için ne kadar çok normali istediysem her kapı sezeryana çıktı..bebekte kilolu olunca dr riske atamam dedi...
tek tesellim o zaten bir meleğim beni bekliyo..Rabbim bu evladıma uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin...o acıyı yaşadım..Mevlam kimseye yaşatmasın...

başı okuyunca ahhha dediim doğurdu kaç gündür denk gelemedik diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…