2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ay sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da çatlaktır matlaktır umrumda değil...

yemek daha az yiyorum canım dr dikkat et dedi..dikkat ettikçe kilo daha fazla alıyorum..

ay sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da çatlaktır matlaktır umrumda değil...

yemek daha az yiyorum canım dr dikkat et dedi..dikkat ettikçe kilo daha fazla alıyorum..

üstelik dikkat ettikçe de insanın canı durup durup birşey çekiyor
amaan son 5 günün nasılsa tadını çıkar bu son beş günde ne kadar alabilirsinki canın ne istiyorsa onu yee

üstelik dikkat ettikçe de insanın canı durup durup birşey çekiyor
amaan son 5 günün nasılsa tadını çıkar bu son beş günde ne kadar alabilirsinki canın ne istiyorsa onu yee

son beş gün di mi nazlanmanın tadını çıkartmak lazım...

Slm kızlar bakıyorum herkes sabırsızlıkla bebişini bekliyor bende cumartesiye kadar gelmesin diye dua ediyorum doktor dün bebeğin kafası kanala yerleşmiş dedi o kafama takıldı yani bu her an doğum olabilirmi demek

ben kaçtım kızlar accık yatayım uyku gözlerimden akıyo...tabi uyuyabilirsem...

her an olabilir de olmayabilir de loori 2 haftadır bekliyor mesela 1cm açıklık var onda ve kanal yerleşmiş bebeği

ay yeterince bezddirdik oğluşumla adam gün saymayı bırak saat saymaya başlayacak ...

ben kaçtım kızlar accık yatayım uyku gözlerimden akıyo...tabi uyuyabilirsem...

hadi iyi uykular sana

Hu huu napıyosunuz bakalım? Bugün evde çok sıkıldımm,dışarı çıksam soğuk ve yağmurlu eşim de erken gelecekti güya Kızım içerde rahat ben heyecanlı bekleyişe devam..

kızlar nasılsınız bura açık kalmış sohbette var görünüyorum ama 2 saattir ütü yapıyorum sıkıldım evde koçişle dışarı çıkıyoruz ankara fena soğuk amam tüm hafta evdeydim çatlıcam artık bi yere çıkmazsam eşimde anladı sanırım hava almazsam ona sarıcam seni alışveriş merkezi paklar kızmıza bişeyler alalım da rahatla dedi kaçmz bu fısat öpüyorum sizi

evet Cnm bende hep hafta sonu hasta olurum
bide tam bayrama geliyor doğum tarihimiz
benimde 9 gün var.amin cnm tüm hamilelere inş

amin Cnm aramızda 1 gün car kin önce doğuracak bakalım

ne yapiyonuz millet burası yine çok durgun

Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil

haklısın Cnm ama son haftalar çok zor gobus
aldı başını gidiyor uyuyamiyoruz ve bebis
sevmek istiyoz rakamlar azaldıkça bizler
daha vokal sabirsizlaniyoruz

haklısın Cnm ama son haftalar çok zor gobus
aldı başını gidiyor uyuyamiyoruz ve bebis
sevmek istiyoz rakamlar azaldıkça bizler
daha vokal sabirsizlaniyoruz

Hak veriyorum size hepiniz haklisiniz ama kafani dagirmaya çalış bence o zaman zamanin daha kolay gectigini gorursun

Merhaba kızlar günüm doldu ama hala tık yok bizde yarın babam ve kardeşim de geliyor herkes toplandı bizim eve beklemedeyiz ama hiç belirti yok :)

slm kızlarr naaapıyorsunuzzz..... bizim kaloriferler yapılmadı daha gittik ufo aldık onla ısınıyoruz
bebiş malum perşembe günü geliyor
yansa bile ozamana yıkarken falan yakmak gerekecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…