- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ee bebeiş o kadar büyüyünce çatlak da kaçınılmaz oluyor malesef napalım sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra bakarız çaresine çatlağın da
aynen ben de öyle çok hızlandı kilo almım aslında aynı yemek düzeninde gidiyorum ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyor dedikleri bu olsa gerek
ay sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da çatlaktır matlaktır umrumda değil...
yemek daha az yiyorum canım dr dikkat et dedi..dikkat ettikçe kilo daha fazla alıyorum..
kız hafta sonu gelmesinde ama benin başıma
ne gelirse hafta sonu gelir korktum hafta sonlarını
da hiç sevmiyorum
üstelik dikkat ettikçe de insanın canı durup durup birşey çekiyor
amaan son 5 günün nasılsa tadını çıkar bu son beş günde ne kadar alabilirsinki canın ne istiyorsa onu yee
son beş gün di mi nazlanmanın tadını çıkartmak lazım...
aynen son aşermeleri yaşat kocana da
her an olabilir de olmayabilir de loori 2 haftadır bekliyor mesela 1cm açıklık var onda ve kanal yerleşmiş bebeğiSlm kızlar bakıyorum herkes sabırsızlıkla bebişini bekliyor bende cumartesiye kadar gelmesin diye dua ediyorum doktor dün bebeğin kafası kanala yerleşmiş dedi o kafama takıldı yani bu her an doğum olabilirmi demek
ay yeterince bezddirdik oğluşumla adam gün saymayı bırak saat saymaya başlayacak ...
ben kaçtım kızlar accık yatayım uyku gözlerimden akıyo...tabi uyuyabilirsem...
Benim 10 var günü geçen arkadaşlara Allah
Sabır versin
evet Cnm bende hep hafta sonu hasta olurumbeklicez canım mecbur olsun beklenilen güzel olunca beklemek de güzelheyecanlı oluyor
sen de mi bendensin benimde başıma ne gelse haftasonu oluyor ne zaman hasta olsam tatillerde hasta oluyorumha şimdi de doğum bayrama geliyor
benimde 9 gün var.amin cnm tüm hamilelere inş
Kizlar ya kafaniza neden bu kadar çok takiyorsunuz benim 23 gününm var ama sanki daha uzunmuş gibi geliyor bence dusunukce stresin arttigini düşünüyorum beklemek cok zor hele böyle herkes dogururken insan imreniyor ama bence daha sakin olun tabi bu lafim gunu gecen arkadaslara degil
haklısın Cnm ama son haftalar çok zor gobus
aldı başını gidiyor uyuyamiyoruzve bebis
sevmek istiyoz rakamlar azaldıkça bizler
daha vokal sabirsizlaniyoruz
Hak veriyorum size hepiniz haklisiniz ama kafani dagirmaya çalış bence o zaman zamanin daha kolay gectigini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?