ay valla edıyom yurudumde bugun saatlerce pekı vajınanda agrı hıssedıyormuydun nasıl anlatsam sankı orayı ayırıyorlar gıbı
ay valla edıyom yurudumde bugun saatlerce pekı vajınanda agrı hıssedıyormuydun nasıl anlatsam sankı orayı ayırıyorlar gıbı
Sen hareket etmeye çalış diye okudun galibaetmemeye çalış bana öle dedi dr dinlenincw azalıyor çünkü
Sen hareket etmeye çalış diye okudun galibaetmemeye çalış bana öle dedi dr dinlenincw azalıyor çünkü
yok cnm hareket etmemeye calış anladım ama bende dıyorumkı habıre yurumek zorunda kalıyorum
Gözün aydin canım. Allan analı babalı büyütsün insallah.Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
Hic yapmadım nefes egzersizi. Yapmak mı lazım.kizlar normal dogum yapacanlar/yapacaklar nefes egzersizi yaptiniz mi hic? herhangi biyerden mi? ya da duzenli spor yapan var mi? ben son haftalar agirlastim epey yani hareketim kisitli. normalde hep 43 ydum 16-17 civari aldim ama elim sis sanirim biraz odem var.
Herkese merhaba öncelikle. Kızım bir hafta sonra yaşına giriyor .gece 6-7 kere kalkiyor . Uyurken yaklaşık yarım saat meme emiyor besige koyarken hep geri uyanıyor artık yanıma alıyorum ama çok yoruldum sinirlerim bozuldu. Doymuyor diye mama veriyorum sonuç aynımemesiz uyumayı denedim çok ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım artık. Yardım edin lütfen (
Canım yardım etmek ısterdım ama ben daha dogum yapmadım doğum yapan arkadaslar var yalnız deneyımlı anneler vardır bu konuda dıger ayların topiğine yazarsan daha net bılgı alırsın bızler henuz yenıyız ALLAH yardımcın olsun saglıkla buyusun ınsallah.Herkese merhaba öncelikle. Kızım bir hafta sonra yaşına giriyor .gece 6-7 kere kalkiyor . Uyurken yaklaşık yarım saat meme emiyor besige koyarken hep geri uyanıyor artık yanıma alıyorum ama çok yoruldum sinirlerim bozuldu. Doymuyor diye mama veriyorum sonuç aynımemesiz uyumayı denedim çok ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım artık. Yardım edin lütfen (
kızlar 40. haftadayım bende hiçbirşey yok. nstde sancı falan gözükmüyor hiç. söylediklerine göre daha karnım bile kesilmemiş. sanırım benim adamımın yeri rahat gelmeye niyeti yok. Sabah doktora gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum.
Herkese merhaba öncelikle. Kızım bir hafta sonra yaşına giriyor .gece 6-7 kere kalkiyor . Uyurken yaklaşık yarım saat meme emiyor besige koyarken hep geri uyanıyor artık yanıma alıyorum ama çok yoruldum sinirlerim bozuldu. Doymuyor diye mama veriyorum sonuç aynımemesiz uyumayı denedim çok ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım artık. Yardım edin lütfen (
Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
kız çam sakızı olmaz hemen erıyolar ben sevmıyom bu sensular nasıl oluyo cnm hıç kullanmadımda
sana bişey daha sordum yına atlamışsın elıfcık aklını basından almış senın
Bende bugün yaptırdım artık bakalım belki bidaha yaptırmak gerekir ben yaptırırkwn bile çok zorlanıyorum sen nadıl kendin yspıyosun maşallah:44:
Amin inşşş bi kavuşsaydık çok sıkıldım hamilelikten benim kız indi bide aşağıya erken gelcek galiba
Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)
kız çam sakızı olmaz hemen erıyolar ben sevmıyom bu sensular nasıl oluyo cnm hıç kullanmadımda
Kızlar bende bugün 12'de epidurel sezeryan olacağım.Biraz heyecan biraz korku biraz mutluyum. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Sizde hayırlısı ile bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı allah nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?