2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay valla edıyom yurudumde bugun saatlerce pekı vajınanda agrı hıssedıyormuydun nasıl anlatsam sankı orayı ayırıyorlar gıbı

Evt o da hala oluyor hele ilk adım atarken çok zor oluyor benim özl sol tarafımda çok oluyor sanki iki kişi bacsklatımı tutmuş çektiriyo gibi ağrım oluyor

Sen hareket etmeye çalış diye okudun galiba etmemeye çalış bana öle dedi dr dinlenincw azalıyor çünkü

ay valla edıyom yurudumde bugun saatlerce pekı vajınanda agrı hıssedıyormuydun nasıl anlatsam sankı orayı ayırıyorlar gıbı

Benimde vajinam ve kasıklarıma bıçak saplaniyo sanki oldugum yerde kalıyorum 1 dk falan kıpırdayamiyorum..eve doğalgaz döşendi viledayla temiz olmaz diye bütün evi bezle silmiştim sonraki gun sünnetli cocuk gibi geziyodum evde:)artık biraz dinlenmek lazım sanırım vucut kaldırmıyor ...

yok cnm hareket etmemeye calış anladım ama bende dıyorumkı habıre yurumek zorunda kalıyorum

Evt ben yanlış anlsmışım ozamn :))) tabi ister istwmez hareket ediyot insan ben annemi çağırdım iki haftafır o bakıyo bana yoksa etkenden geliyodu bizim kız:))

kizlar normal dogum yapacanlar/yapacaklar nefes egzersizi yaptiniz mi hic? herhangi biyerden mi? ya da duzenli spor yapan var mi? ben son haftalar agirlastim epey yani hareketim kisitli. normalde hep 43 ydum 16-17 civari aldim ama elim sis sanirim biraz odem var.

Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
Gözün aydin canım. Allan analı babalı büyütsün insallah.
Hic yapmadım nefes egzersizi. Yapmak mı lazım.

kızlar 40. haftadayım bende hiçbirşey yok. nstde sancı falan gözükmüyor hiç. söylediklerine göre daha karnım bile kesilmemiş. sanırım benim adamımın yeri rahat gelmeye niyeti yok. Sabah doktora gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum.

Herkese merhaba öncelikle. Kızım bir hafta sonra yaşına giriyor .gece 6-7 kere kalkiyor . Uyurken yaklaşık yarım saat meme emiyor besige koyarken hep geri uyanıyor artık yanıma alıyorum ama çok yoruldum sinirlerim bozuldu. Doymuyor diye mama veriyorum sonuç aynı memesiz uyumayı denedim çok ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım artık. Yardım edin lütfen (

meraba benim oğlum 2 yaşını bitirdi yaklaşık 5 ay önce sütten kestim ve kesene kadar her gece 4 5 kere uyanır her uyandığındada yarım saat bazen 40 dk emiyor ağzından çeker çekmez yine ağlıyordu sabahlara kadar hiç uyumadan emzirdiğimi hatırlarım yani moralini bozmak gibi olmasın ama emzirdiğin sürece gece uyku hayal MALESEF

Canım yardım etmek ısterdım ama ben daha dogum yapmadım doğum yapan arkadaslar var yalnız deneyımlı anneler vardır bu konuda dıger ayların topiğine yazarsan daha net bılgı alırsın bızler henuz yenıyız ALLAH yardımcın olsun saglıkla buyusun ınsallah.

Hehehhe rahat geldı demekkı karnın bebişe annesi Hayırlı sağlıklı doğumlar.

aama burası yanlış adres sanırım daha bızım cogumuz doğurmadıkı nerden bıleleım

kız çam sakızı olmaz hemen erıyolar ben sevmıyom bu sensular nasıl oluyo cnm hıç kullanmadımda

Ben de evde yaparsam ya çam sakızı yada sesunun el agdasını kullanıyorum canım ama çam sakızından memnunum ya cabuk erıyor ama hemen hemen hepsı öyle .

sana bişey daha sordum yına atlamışsın elıfcık aklını basından almış senın

SEVGIMMMMMMMMMM annem geldı yaaaaaaaaaaaa burayı kaçırıyorum hayatım yaaaaaaa alıntılarda zaten doğru duzgun gostermıyor bılıyosun mesaj var dıyo bakıyom eskı mesaj bı daha mesaj var dıyo bakıyom gene o eskı mesaj elifciği bu ara unuttum bugun kv de vardı ya ondan adapte olamadım buraya eskıden yalnızları oynarken hemen yazıyodum ama demı affet benı sevgii

vallaha kız kendımle gurur duydum yaptım hemde tertemızz en sıkıntım buydu napıcam dıyodum gıdıpte kuaforde aldıramam ama dedım ya daha oncede ben een başından berı agda yaptıgım için gormeme gerek yok eelim alışkın ama bu sefer zorladı benı bıraz uzun oldu ama oldu oturdugum yerden yarım saatte anca kaltım

nasıpse bende epidural olucaam canım perşembe 2 gun kaldı salı ve çarsamba bende ayık olacagım in o andan korkuyorrum ameluyat anından ama morel verdın bana sağol ya

kız çam sakızı olmaz hemen erıyolar ben sevmıyom bu sensular nasıl oluyo cnm hıç kullanmadımda

camsakızı yapamıyosan sesu hiç yapamazsın neden dersen sesuyu ısıtıyosun baya sıvı gıbı olucak onu kaşığıyla ağda yapacagın yere ıncecık surucen ekmeye yag surer gıbı ama gobekten goremıyon ya surmesı sorun oluyo ben 32. haftama kadar yapabıldım oyle aynada ters yansıyonca o ara akıyo falan olmadı bırde uzerıne kagıt yapıştrcan e aynada kagıdı ters yere koyuyosun 1 aydır onu kullanmıyorum bende o çamsakızlarından aldım denıyeyım dıye onla yapabıldım işte fazla sıcak suda bekletme erımez 2 ,3 yapştr at cok elınde oynarsan olmuyo bıde onu rastgele koy cek el yordamıyla

Kızlar bende bugün 12'de epidurel sezeryan olacağım.Biraz heyecan biraz korku biraz mutluyum. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Sizde hayırlısı ile bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı allah nasip etsin.

amın canım hayırlısyla gır cık inş. doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…