2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ekim annelerine slm,
bu bolume ilk defa yaziyorum, gunume 6 gun kaldi benim sorunum alt taraftaki kemiklerim ( vagina civarindaki) inanilmaz agriyor bugun yataktan kalkip yuruyemedim, kasilmalari falan gectim alistim o agriya ama bu alt taraf acisi felaket merak ediyorum benimle ayni durumda olan var midir?normal mi acaba? doktor randevum pazartesi yatakta cakili kaldim:s

Canim RABBİM yardimcin olsun ne kadar guzel duygular bunlar hakikaten cok heycanli saglicakla kucagina alirsin insallah bizi bilgilendir haberdar et.

Normal dogum düşünen yada yapmis olan arkadaslar dogum sancısı tuttugunda yada su geldiginde hastaneye giderken giyeceğiniz kıyafetleri hazırda tutuyor musunuz?
O an insan ne giyeceğini şaşırır. Yada direk yatatan pijama yada gündüzde eşofman ile hemden gider mı?
Onu da düşünüyorum.
Bu arada ben hastaneye çıkarken gitmek üzere hamile pantolonumu koyacağım. Beli de lastikli oldugu icin sezeryan da olsa normal de olsa en rahatı o olur gibime geldi.

Kizlar bizim 37 bitti 38 icindeyiz benle ayni haftada oluo kasilmalari baslayan var mi tam olarak nasil bir durum karinmi sertlesiyor bende de sertlesme var ama o bebis olsa gerek muhtemelwn benimkide baslar

Ben cikarken ne giyicegimi hic dusunmemisim cnm bunu hatirlatman cok iyi oldu.Beli lastikli pantolanlarimdan koyayim bari.

Bugün benimde aklımdan bu geçti bi ara baya ağrım oldu sonra duşa girdim hafifledi aklmdan aynısını geçirdim şimdi sevam etse nasıl gidicem hastaneye diye bence bi yerde bekletmek lazum kıyafetleri ne ıkur ne olmaz:18::18:

arkadaslar yarın doğuma gidiorum ekleyin listeye,sabah 7 de yatış..ve morale ihtiyacım varrr korkuyorum...........bugün doktora gittim kontrol vardı,39a hatftaya girdim,kvalide de geldi,nstye girduuim sancılarım çıktı ama ben hissetmiyorum ,,plesantamda eskime vardı,,muaneye girdik kv doktoru resmen tehdit ettii plesenta eskidiği için nie doğuma almıosun bişe olursa mahkemeye verrinm falan filan,,beni bi tuuttuu ağlama,,doktor kv çıkardı artık,,benle konuştu açılma durumumada baktı 1cm açılmış,ama adam strese girdim ben dedi,,sen normal istiosan olur dedi ama sende strese girdin son anda sezaryen isteyebilirsiner i,bana iice düşün akşam haber ver dedii..nebilim bide çatı muanesindede gerildim ondanda etkilendi,dr.bide kv.yarattığı stres,,sezaryene karar verdim..baya düşndüm napım bende korktum riske atmayım dedimm..gerildimde baya.

ahh canım kv denıde sterss sarmış senıde dr da gerılmiş olsun sezeryan ol canım kararda vermişsın zaten bız ne ıstersek ısteyelım Allhım bır yol çizmiştr bıze canım hakkında boylesı hayrlı demekkı

Bebeğin için beklemek rehlikeliyse bence doğru olanı yapmışsın sonuçta bebepini tehlikeye atmaktansa sezeryan ılursun bende korktuğum için sezeryan istiycem((

Ben cikarken ne giyicegimi hic dusunmemisim cnm bunu hatirlatman cok iyi oldu.Beli lastikli pantolanlarimdan koyayim bari.

bende onu dusundumde eşim dedıkı hastaneyedolabı tasımayalım dedı ben getrrm evden ne ıstersen dedı hastaneye gıttıgım kıyafetle gerı donerım dıyede dusundum çunku gıdıcem hastaneye çıkarıcam sabh ustumu dolaba asarım donerkende gıyerım aynısını dedım

ewet hayırlısı olsıun napalım,,bugüne kadar normal düşünüoduk olmadı dualarınızı eksik etmeyin...

Kizlar bizim 37 bitti 38 icindeyiz benle ayni haftada oluo kasilmalari baslayan var mi tam olarak nasil bir durum karinmi sertlesiyor bende de sertlesme var ama o bebis olsa gerek muhtemelwn benimkide baslar
Daha bende de sancı yok o yüzden hic bilemiyorum nasıl birsey olduğunu.
Evet en iyisi onlar bence de.
Evet ya bende onu düşünüyorum hep. Size de sorayım dedim.

Kv ortalığı karıştırmış anlaşılan. Neyse hayırlısı olsun canım. Dr niye strese girdi ki. Eğer alınacaksa alınacak. Acil birsey var yada yok diye birsey denedi mı? Ama sende iyice gerildin anlaşılan.
Hayırlısı olsun canım. Yarın kavuşacaksın bebeğine. Bu yönünden bak.

Son düzenleme:

Canım sezeryan olunca öyle yaparım diye düşünmüştüm bende ama normalde suyum gelir kanamam olur vs kiyafetler barar diye yanıma yedek aldım.
Benimki bulamaz simdi getirecek birşeyler :)
Ya onceden hazırlamalıyım bunu getir demeliyim yada yanıma koyacam.

kv tehdit edince dr da gerildi,plesantanın eskimesi,nebilim bişe olmaz dedi dr ama bende çok strese girdim anltamam yani..çok zor werdim kararı,,nolur dua edin ben duamı ettim duşumu aldım,sabah 7 de yatış 6 da kalkarım,,korkuyorum,,ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN,yarın kendime geldiğimde yazarım,..ii gegecelerr..

Aslinda mantikli cnm giderken ki giydigimiz kiyafetimizle döneriz
kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor var mi bole yasayan?
Evet cnm banada oluyor bebek ortada toplaninca daraliyorum

Hic sikna canini yeterki saglicakla dogurup kucagimiza alalim senin icinde boylesi hayirlisi demekki.ALLAH kolaylik versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…