canım geçmişi okurken görmemişimçok geçmiş olsun Allah şifa versin , inşlh serumla hemn toparlanırsın , moralini yüksek tut ....
Canim gecmis olsun tansiyonun yukselmis sanirim bebisede masallah kilosu epey iyi annesi
Ay ne güzel bir sürü kişi doğum yapmış sezaryen ve spinal,korkmayın demişler ama insan kendi denemeden korkuyor valla. Yarın sabah ben de oğluma kavuşacağım inşallah. Çok tuhaf duygular içindeyim kızlar nolur dua edin. Şimdi son eksiklerime bakıyorum, valizimi hazırladım kontrol edicem bi daha,evimi toplayacağım bakalım bu gece uyuyabilecek miyim? Eskiden ÖSS kpss falan sınavlara gireceğimiz zaman böyle heyecanlanırdım. Tabi ki bu daha farklı ama ne bilim işte.Kafam dağılsın diye evle uğraşim biraz.
Normal dogum düşünen yada yapmis olan arkadaslar dogum sancısı tuttugunda yada su geldiginde hastaneye giderken giyeceğiniz kıyafetleri hazırda tutuyor musunuz?
O an insan ne giyeceğini şaşırır. Yada direk yatatan pijama yada gündüzde eşofman ile hemden gider mı?
Onu da düşünüyorum.
Bu arada ben hastaneye çıkarken gitmek üzere hamile pantolonumu koyacağım. Beli de lastikli oldugu icin sezeryan da olsa normal de olsa en rahatı o olur gibime geldi.
Normal dogum düşünen yada yapmis olan arkadaslar dogum sancısı tuttugunda yada su geldiginde hastaneye giderken giyeceğiniz kıyafetleri hazırda tutuyor musunuz?
O an insan ne giyeceğini şaşırır. Yada direk yatatan pijama yada gündüzde eşofman ile hemden gider mı?
Onu da düşünüyorum.
Bu arada ben hastaneye çıkarken gitmek üzere hamile pantolonumu koyacağım. Beli de lastikli oldugu icin sezeryan da olsa normal de olsa en rahatı o olur gibime geldi.
sağolun kızlar önceden astimim vardı
nefes alamadım bogulcam sandim
arkadaslar yarın doğuma gidiorum ekleyin listeye,sabah 7 de yatış..ve morale ihtiyacım varrr korkuyorum...........bugün doktora gittim kontrol vardı,39a hatftaya girdim,kvalide de geldi,nstye girduuim sancılarım çıktı ama ben hissetmiyorum ,,plesantamda eskime vardı,,muaneye girdik kv doktoru resmen tehdit ettii plesenta eskidiği için nie doğuma almıosun bişe olursa mahkemeye verrinm falan filan,,beni bi tuuttuu ağlama,,doktor kv çıkardı artık,,benle konuştu açılma durumumada baktı 1cm açılmış,ama adam strese girdim ben dedi,,sen normal istiosan olur dedi ama sende strese girdin son anda sezaryen isteyebilirsiner i,bana iice düşün akşam haber ver dedii..nebilim bide çatı muanesindede gerildim ondanda etkilendi,dr.bide kv.yarattığı stres,,sezaryene karar verdim..baya düşndüm napım bende korktum riske atmayım dedimm..gerildimde baya.
arkadaslar yarın doğuma gidiorum ekleyin listeye,sabah 7 de yatış..ve morale ihtiyacım varrr korkuyorum...........bugün doktora gittim kontrol vardı,39a hatftaya girdim,kvalide de geldi,nstye girduuim sancılarım çıktı ama ben hissetmiyorum ,,plesantamda eskime vardı,,muaneye girdik kv doktoru resmen tehdit ettii plesenta eskidiği için nie doğuma almıosun bişe olursa mahkemeye verrinm falan filan,,beni bi tuuttuu ağlama,,doktor kv çıkardı artık,,benle konuştu açılma durumumada baktı 1cm açılmış,ama adam strese girdim ben dedi,,sen normal istiosan olur dedi ama sende strese girdin son anda sezaryen isteyebilirsiner i,bana iice düşün akşam haber ver dedii..nebilim bide çatı muanesindede gerildim ondanda etkilendi,dr.bide kv.yarattığı stres,,sezaryene karar verdim..baya düşndüm napım bende korktum riske atmayım dedimm..gerildimde baya.
sağolun kızlar önceden astimim vardı
nefes alamadım bogulcam sandim
[/QUOTE
Nasıl oldun canım daha iyi misin
Ben cikarken ne giyicegimi hic dusunmemisim cnm bunu hatirlatman cok iyi oldu.Beli lastikli pantolanlarimdan koyayim bari.
Daha bende de sancı yok o yüzden hic bilemiyorum nasıl birsey olduğunu.Kizlar bizim 37 bitti 38 icindeyiz benle ayni haftada oluo kasilmalari baslayan var mi tam olarak nasil bir durum karinmi sertlesiyor bende de sertlesme var ama o bebis olsa gerek muhtemelwn benimkide baslar
Evet en iyisi onlar bence de.Ben cikarken ne giyicegimi hic dusunmemisim cnm bunu hatirlatman cok iyi oldu.Beli lastikli pantolanlarimdan koyayim bari.
Evet ya bende onu düşünüyorum hep. Size de sorayım dedim.Bugün benimde aklımdan bu geçti bi ara baya ağrım oldu sonra duşa girdim hafifledi aklmdan aynısını geçirdim şimdi sevam etse nasıl gidicem hastaneye diye bence bi yerde bekletmek lazum kıyafetleri ne ıkur ne olmaz:18::18:
bende onu dusundumde eşim dedıkı hastaneyedolabı tasımayalım dedı ben getrrm evden ne ıstersen dedı hastaneye gıttıgım kıyafetle gerı donerım dıyede dusundum çunku gıdıcem hastaneye çıkarıcam sabh ustumu dolaba asarım donerkende gıyerım aynısını dedım
Aslinda mantikli cnm giderken ki giydigimiz kiyafetimizle dönerizbende onu dusundumde eşim dedıkı hastaneyedolabı tasımayalım dedı ben getrrm evden ne ıstersen dedı hastaneye gıttıgım kıyafetle gerı donerım dıyede dusundum çunku gıdıcem hastaneye çıkarıcam sabh ustumu dolaba asarım donerkende gıyerım aynısını dedım
Evet cnm banada oluyor bebek ortada toplaninca daraliyorumkizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor var mi bole yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?