2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol cnm benim esiyo süsleniyorum bazen doktorada böyle gidiom inan yaklaşımı bile farklı oluyo

iyi yapıyosun canm severı m bakımlıları ama şuan ben sadece bı esofmanım var sadece o nu gıyebılıyom buralarda hava garip daha elbıse gıyemıyorum kendımı çirkin ve bakımsız hissedıyorum

ay gelsinler artık...özledim bir yıl oldu görmeyeli...

benımkı ben 2 ayylıktım gıttıgınde marttı pazar sabah yanımda inş. anne gıbısı varmı ben kendım yemek yaptysam yedım yapamadıysam peynır ekmek yedım bır tabak gelmedı kaynanamdan o yuzden annemın değerını evlenınce daha bı anladım

işte ben normale çok kafayı taktım canım...bu da eşimi üzüyo herhalde...sezeryan istemediğimi biliyor...

Olursa normal olur ama olmazsa da olmaz canim. Takma bu kadar kafaya. Ha biz istiyoruz ve denemeye niyetliyiz, ama olmazsa da olmaz. Ama hersey normal giderse de neden olmasin. Ama hayirlisi olsun de sende.

iyi aksamlar kızlar
şu an hastahanedeyim tansiyonum 16 ya yükselmişti
fenslastim ve şu an serum takıldı

hala terlıgım eksık benım ya bı o yoook yarın kocsle az cıkıcam nasıl alcagımda bılmıyom banada fıkır ver alalım depend den
kızlar ben terliği pazardan aldım,Sezin yarın pazar var ya çok süslü modeller de vardı dolgu topuklu,ama ben düz rahat bi model aldım,rahat da ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…