2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne güzel hayırlu olsun canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin ayy darısı bizim başımıza inşallar...

amin canım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin allah ım bide bende hamilelik şekeri çıkmıştı aklıma kötü kötü şeyler geldi kalbi durdu sandım ayallah ım korusun

Kontrolden ciktim kizlar. Bebisim gayet iyi masallah. Artik haftada bir geliyorum. Ntsde de sorun cikmadi. Ve tabi ki doktorum henuz gun vermedi..

bi kaç önerim olabilir

hurma yemeye başlabilirsin
mümkün olduğu kadar çok yürü ve merdiven çık
eşinle ilişkiye girebilirsin onun çok hızlandırdığını söylüyorlar

önerilerin için sağol canım,hurma yiyiyorum,ananas ta yedim bir kaç kez...günde yarım saat yürüyorum ama sol tarafıma kramp girdiği için fazla yürüyemiyorum...asıl bilimsel olarak ta tam etkinliği bilinen ilişkiye gelince eşim kaç aydır zarar veririm düşüncesiyle uzak duruyor...cinsiyet kız olunca daha bi kendini suçlu garip hissediyor,kaç defa konuşmuş olmama rağmen vicdanına söz geçiremiyor...ben de bu yöntemi eledim,üstelemiyorum...bugün baya bi ev işi yaptım,yarım saat te yürürüm,artık gelirse gelir,gelmezse de hayırlısı...

Maşallah canım bebeğine nts de sancın çıkmadı mı ? Hiçbirşey söylemedi mi doktor herşey normal mi o kadar sancıya rağmen.:26:

aynen gece gece aklım temizlikteydi anneme de söyledim baya güldü dalga geçti benlebenim de eşim dağınık malesef evde çocuk var gibi şimdi her yer tertipli düzenli akşam o gelsin bu evden eser kalmicak
bak görüyomusun sen ehemn bizi bırakıp gitmişin ama bebiş bizi bırakmamış ekimi bekliyor şaka bir yana tabi de sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın demişler demekki daha zamanı var
canım nst de sancın çıkmamış demekki gelmeye iyeti yok acaba gerçekten üşütüyot olabilir misin eşin gibi ben de öylle soraım bari..hem bebişin sağlıklıymış neden sinir oldun ki takılma bence psikolojik de olabilir kafanı dağıt biraz
bakalım bızım zıllı ne kadar doğacak 5 gun kaldı

ay sezinim senin de az kaldı ne güzel sağlıklı bir şekilde al inşallah elifini kucağına dualarımız seninle

Canim bozma sinirini. Agri esigin de dusuk olabilir ama icim rahat etsin diyorsan baska bir doktora da gorun tabi. Hafta ici esim beni gturemez dersen ben sana eslik ederim.
Benimki de 3400 gr olmus, 50 cm. 2 hafta onden gidiyomus. Beklenen tarih 28 ekim idi, artik 10 ekim gibi... Yine de tarih vermedi. Haftaya bakacak :)

Allah bagislasin pavli. cok sevindim sen de bizden duani eksik etme

nerelerdesın sen kızzzzzzzzzz beşiğin içine mı düştün bı beşiğimz geldı dedım dha gorunmedın
az kaldı elifcikle buluşmamıza
ılk zaten poposunu ısırcam onu bı goreyım lına cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim de geçen başıma geldi,akşam hastaneyi aradık hareket yok diye,bana soğuk bi bardak su iç,hareket etmezse gel dedi,soğuk su içtim cidden harekete başladı...soğuk su mideye inince bebek onu hissedip rahatsız oluyormuş ve yer değiştiriyormuş...çikolata falan yesen de bebek uyuyorsa etki etmiyor,uyanıksa enerjiyle hareket ediyor ama soğuk su bebeğe mideye yakın olduğu için temas ediyormuş...soğuk su içip sırt üstü yatıp karnını elledin mi hareket eder canım,eğer bir daha yaşarsan bu korkuyu dene bence...

aslında giriyorum ama fazla değil çünkü eşim 2 gündür evdeydi çalışma saati değişti o yüzden bugün hazır evde yokken girim dedim..rabbi kolay ve sağlıklı bir doğum naisp etsin inşallah benim yerime de ısır o yaramaz elifçiği

Cok iyi yaaa. Soguk suyu ogrendigim iyi oldu. Ben de evhamliyim epey. Tesekkur ederim annesiii

işte bu da kızımın beşiği gördükçe sabırsızlanıyorum allahım içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize

canım bende yarın 40 olcm bendede tık yok sancı falan napcm bılmym gecen carsmba nstde sancıda cıktı ama bılmym ilişkiye gelınce bızde 2ay oldu bıraktk esım korkuyo bısey olur dıye bende cesaret edemtyym evde hareketlıym hurmadayıym ama bakalım nolck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…