Hangi ulkedesin canım ve kac haftaliksin?
Hadi bakalım git gor kızcağızını :)iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz
Benim oğlum da cok hareketli ve sert vuruyor bu gece.Bu gece benimde ağrım var bir saat içinde üç defa oldu sancım :18:inşş doğurmam kızımda acayip hareketli
ingiltere ve 38 haftalik hamileyim 11 ekim dediler
Kızlar uyku tutmuyor düne göre ağrılar
Şiddetlendi sabah Dr gidecek vakit nasıl
Geçecek:44:
zullum sen gene bi duş al.. eğer daha da şiddetlenrse bu sefer lütfen doktora git. hastane 5 dk mesafede değil mi zaten? illa evde doğurucan bak
Sabah Dr gideceğim sancım çıkmazsa ben doğurmaktan
Vazgeçiyorum
iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz
Sabah gidiyor dua et bana CNmehehehe
hadi kalk git bakim doktoraa
iyi geceler kızlar ya ben anlamıyorum sancı nasıl oluyor bende garip garip ağrılar var offf doğmaya niyeti yok benimkinin galibaaa
kizlar el parmakalrinda sismesi olan var mi? Bugun ekstra bi sislik var cozumu var mi?
Uykum var ama uyuyamıyorum
Iyice saçma sapan biri oldum :89::89::89::82::82:
CNm salatalık ye istersen benim tuzlu yemedikçe şişme
Olmuyor hergün salatalık yiyorum çünkü
Off bende uyuyamıyorumsabah benimde kontrolüm car stres tapıyorum sanırım , geçen haftada böle olmuştum sabaha kadar kasıldım, ama nst de sancı çıkmamıştı , yine öle olucak gb benimki :)) doğurmasın var artık benimde , sabırsızlanmalar giderek artıyor ....
canim sagol isin komigi biz sifir tuz ailecek. evde tuz bile yok:) elim sis benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?