2013 Bursa Düğün Salonları fiyatları

konak 18 kampanya başlatmış çok güzel bir yer

KONAK 18 çelik palas oteli karşısı kampanya başlatmış 5000 tl hersey dahil diyorlar bence bursanın en güzel noktası.

Arkadaşlar biz de çok dolaştık ancak ramazanın yaza gelmesi düğün salonlarını hem cok önceden dolmasına hem de fiyatların cok yüksek olmasına neden oluyor.kampanyalarda genellikle gittiğinizde pek bi fark olmuyor.icinize sineni tercih edin :) herkese cok kolay gelsin :)

Arkadaşlar merhaba, biz nişanı için Grand Salon'da yaptık. Salon çok güzeldi, zaten salona hayran olarak oraya karar vermiştik. Ancak müzik kesinlikle kötüydü. Şarkı repertuarı çok sınırlı ve istekte bulunduğun şarkılar bile söylenmiyor. Ayrıca müdürünün de sözünde durmayan boş vaatlerde bulunan biri olduğunu düşünüyorum. Neyse saçım makyajım ve elbisem güzel olduğu ve içime sindiği için mutluyum, şimdi sıra kına ile düğüne geldi. Bakalım onlar nasıl olacak?!...

bende araştırıyorum suan fiyatlar uçuk durumda özellikle hafta sonu atalay prens dore katı hafta içi 4500,dilara katı 3500i dilruba katı 3000, sarper hafta içi 3500...konak 18i araştıran var mı?

yıldırım düğün salonu..karaman metro istasyonu karşısı,köfteci yusuf arkasında..çok güzel iki salonu var.benim kınam orada oldu..kardeşimde hem düğün hem kına yapacak orada..fiyatları da uygun salon yakut-salon zümrüt..ikisine de bakmanızı tavsiye ederimm
Yldrm Dn Salaonlar

arkadaşlar ben gittim görüştüm fomarada aden organizasyon var tavsiye ederim adamlar bu konu üzerine çalışıyo...

bende araştırıyorum suan fiyatlar uçuk durumda özellikle hafta sonu atalay prens dore katı hafta içi 4500,dilara katı 3500i dilruba katı 3000, sarper hafta içi 3500...konak 18i araştıran var mı?

bence düğün yapmadan önce aden organizasyonla bi görüş ellerinde daha güzel salonları var

ben de size aden organizasyonu tavsiye ederim arkadaşlar ben görştüm

Herkese merhaba benim düğünüm 2015 nisan-mayıs-haziran aylarından uygun olan bir günde olacak daha net değil fakat salon fiyatları gerçekten çok uçuk yani 3-4 saat için gerçekten çok para bir de benimkiler biraz varyemez amca olduklarından bir salona bu kadar para verirler mi emin değilim umarım hayalimde ki gibi bir düğünüm olur :) İlk olarak aklıma Sarper, Atalay (eski halin orada ki tam adını biilmiyorum) Çalışkan, Çağrı, Gold ve Grand geliyor. Bunlardan birinde düğünü yaparsak benden mutlusu olamaz :)

biz 2014 ağustosta düşünüyoruz kendim izmirliyim nişanlım da askerde şu an salonlara bakamıyoruz fiyatlar nasıl acaba şu anda araştıran varmı?bide ben kır düğünü tarzı bi yer istiyorum önerebiliceğiniz yerler varsa yazarsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…