- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
- Konu Sahibi turpturuncu
-
biz de nisanda yemekli bir düğün düşünüyoruz. havalar soğuk olacağından kapalı mekan arayışındayız.150- 200 kişilik hangi mekanları önerirsiniz?
Arkadaşlar ben de 2013'te nişan düşünüyorum. Gold Salonları-Şayanı Gold, Şeke Kır bahçesi, Elegans pınar salon, öğretmenevi.. Falan falan çok şey var aklımda.. Kına için kesin Elegans.. Ama düğün ve nişan konusunda çok kararsızım.. Aslanlar Club ya da Elegans Altın Salonu düşünüyoruz düğün için daha çok.. Ama dediğim gibi hiç birşey belli değil.. Bu mekanlar hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? Bir de organizasyon firmaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz??
Aslanları herkes çok övüyor.. Ben de beğendim ama açıkçası şehre uzak kalması bir de ödediğimizin dışında extralar çıkıcakmış gibi geliyor.. Ücret konusu nasıldı? Fotoğraf video gbi extralar ne kadar tuttu canım? Bir de kına nişan falan yaptınız mı? Nişan ve kına için önerebileceğin yerler var mı?
slm kızlar bu konu fazla ilgi görmemiş ama aynı başlık altında benimde sizin fikirlerinize ihtiyacım var 2013 te düğün yapmayı planlıyoruz şık ve uygun fiyatlı bir yer arıyoruz önerilerinize çok ihtiyacım var hatta önerdiğiniz salonların aşşağı yukarı fiyatları hakkında da bilginiz varsa çok makbule geçer :)
Kızlar bi arkadaştan duydum bursa'da ördekli kültür merkezi nişan - kına - düğün gibi cemiyetler için 150 tl ye tutmuşlar.duyan var mı?müziği arkadaş dışardan ayarlayacakmış daha uygun olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?