• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 bitti artık 2014 KPSS zamanı benimle birlikte çalışmaya varmısınız?

Asyaaaaaa:3: ben bugün hem murata hem ihtiyaca gittim :31: konustum, sadece denemelere girsek diyede konustum, normal kayit ucretlerini de.. esime akam anlatacagim, bayramda insallah yanina gittigimde kararimizi veririz galiba :31: oyy once ben kendim verse kararimi iyi olacaktaaa :1:

kabul ediyorlarmı canım sadece denemeler girmeyi ??hangisi daha ikna edici geldi :)ihtiyacın müdürü okadar sessiz konusuyorki dduycam diye egile egile bi kalmıstım :D evet kararsızlık arada kalmak cok kötü ben kaydolcagmdan emın oldgm halde hangısıne dıye dusunmekten kafayı yıcektım :)Hayırlısı olur inşallah senin için canım:)

kabul ediyorlarmı canım sadece denemeler girmeyi ??hangisi daha ikna edici geldi :)ihtiyacın müdürü okadar sessiz konusuyorki dduycam diye egile egile bi kalmıstım :D evet kararsızlık arada kalmak cok kötü ben kaydolcagmdan emın oldgm halde hangısıne dıye dusunmekten kafayı yıcektım :)Hayırlısı olur inşallah senin için canım:)

Canim ihtiyacin müdürü evet kısık konusuyordu:1: ama hocalarindan falan güzel bahsetti, bide kaynak olarak kendi kitaplarini verdiklerini söyledi. Muratta oradaki kız hic hocalarindan bahsetmedi.. onlarda kendi yayinlarini veriyorlarmis. Bana ihtiyac daha iyi geldi acikcasi :31: bi arkadasimda muratta hazirlandi, istanbulda, o kaynaklarinin iyi olmadigini söylemişti, basit ayni soruyu döndürüp döndürüp sormuslar kitapta :26: dun esimle konustuk ve dersaneye gitmemeye ama her iki dersaneninde denemelerine kaydolmaya karar verdim:31: boylece toplamda 50 adet denemeye girmis olacagim :31:

selam kızlar nasılsınız,
başlayacağım dedim bir türlü başlayamadım kpss çalışmaya ramazanda çalışılmıyormuş ama bu yıl kesin çalışacağım ve ben kpss'yi başaracağım.

selam kızlar nasılsınız,
başlayacağım dedim bir türlü başlayamadım kpss çalışmaya ramazanda çalışılmıyormuş ama bu yıl kesin çalışacağım ve ben kpss'yi başaracağım.

Canim uzun zamandir yoktun:26: ramazanda ders calismak zor, yani bi gün calissan 5 gün calisamazsin :31: hele benim suan hic bir duzenim yok. Gocebeyim .. kim iftara cagirdiysa hoop gidiyorum.. bazen evimde bazen annemlerde kaliyorum:31: dun gecede abimlerdeydim :52: ramazan bi biterse az da olsa durulacak bu hareketlilik :31:

Canim uzun zamandir yoktun:26: ramazanda ders calismak zor, yani bi gün calissan 5 gün calisamazsin :31: hele benim suan hic bir duzenim yok. Gocebeyim .. kim iftara cagirdiysa hoop gidiyorum.. bazen evimde bazen annemlerde kaliyorum:31: dun gecede abimlerdeydim :52: ramazan bi biterse az da olsa durulacak bu hareketlilik :31:

evet canım ya ramazanda gerçekten çalışılmıyormuş.Bu arada sıcaklarda artınca insanın ders çalışası gelmiyor.Bakalım ramazan ayı bir bitsin inşallah doğru düzgün çalışabiliriz.

Evet artık ramazan bitti-bayram bitti zaman hızla geçmeye devam ediyor.Artık çalışmam gerekiyor.Bugünden itibaren yavaş yavaş motive ola ola çalışmaya başlıyorum.rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bu konuyu açalı uzun zaman oldu ama halen ben düzenli çalışmaya başlayamadım.bu yıl son umudum lise düzeyinden sınava gireceğim.Bugün milat olarak sayıyorum ve her akşam 1 saat akşam olmazsa sabah kalkıp 1 saat ders çalışacağım.Biliyorum benim için zor bir kızım var ve gece hiç erken yatmıyor.Yatması 12'yi buluyor kızım uyumadanda çalışamıyorum sürekli kitapları istiyor.gündüzde işte çalışıyorum sadece 1 günüm var izinli olarak.
Neyse saatler benim için başladı artık buradan yazmaya devam edeceğim.

Evet akşam dediğim gibi ders çalışmaya tarih ile başladım.
Konu : İlk Türk devletleri
Konunun tamamını bitiremedim ama bugün konuyu bitirip elimden geldiğince soru çözmeye çalışacağımmm

Back