2013 bitti artık 2014 KPSS zamanı benimle birlikte çalışmaya varmısınız?

Canım yeni farkettim az kalmıs kavusmanıza gözunaydın :) dersane konusunda kararını ver bence canım eger yazılıcaksan ekimin ilk haftası baslıyor bütün dersaneler, eşin döndükten sonra calısmaya devam edicekmisin canım, hem iş hem dersane zor olabilir ben vakit ayıramamıstım derse calısırken dersanemde bosa gıtmıstı 2010 da.

düğüne tam 1 ay var ondan sonra ne yapıcağıma dair karar vermem gerek ama benim çalışmam gerekecek sanırım maddi olarak tek maaşla geçinip düğün borcu ödememiz ve üstüne bide benim dersane borcu çıkartmam bizi çok sarsar

sanırım gittiğim yerde iş bulup çalışıcam bi yandan da evde hazırlanıcam

iibf mezunusunuz sanırım:26:bende

Sen ne kadara kaydoldun canim:26: bide sadece genel kültür genel yetenekten mi hazirlanacaksin:26: ben dersaneye gitmeyecegim galiba ya :44: murat denemelerine disardan girebiliyormuyuz acaba ucretini verip:44: esim gelince kesinlesecek tatlim calisip calismayacagim % 95 isi birakacagim yoksa kesinlikle ders calisamam hem ev hem is hem kpss hemde sosyal hayat mümkün degil yapamam bide bebis istiyoruz biz oda olursa mümkün degi. Ama evde olursam hepsine yeterim

Düğünden sonrası için maalesef borc sıkıntıları oluyor heleki krediye basvurduysanız bizim gibi, takılan takılarla biraz hafifletmiştik bizde değilse zor ama asılıyor oda ALlahın izniyle. Evliliğe uyum sagladıktan sonra bir düzen tutturabılırsenız ders calısma konusunda dersane olmazsa olmaz degıl, iş buldum buluyorum dıyene kadarda ders calısmaya devam edersınız. 1 sene dişinizi sıkıp tüm hayatını boyunca rahat etmek var işin ucunda. evet iibf mezunuyum. 2012 de önlisanstım evliliğin 4 ay sonrası sınav vardı baska sehırde olunca balayı gezmeler bayramdı derken hiç kitap sayfası acamadan girdim sınava bu sene maddi olarakta rahatlamıs durumdayız degerlendıreyım ıstıyorum bakalım.

Canım ben murata 1100 e kaydoldum, yargı 1200 dedi ki 2. yılıymıs denizlide isim yapmaya calısıyoruz o yuzden daha fazla ilgilenmek zorundayız ögrencımızle buda sızın avantajınıza dıyor ama fıyatı ısım yapmıs dersanelerden yuksek tutuyor bırde agustosta artıcakmıs fıyatlar muratta o sekılde soyledi. ihtiyacta muratla aynı fıyatı soyluyor, ama yayınları kolay oldgu ıcın tercıh etmedım.denemeler konusunda hıc bılmıyorm canım, calısarak zor olur hazırlanmak gercekten.bebek konusunda bızde ıstıyoruz ama nasıl olur nezaman olur bılmıyorum ki egerki hamile kalırsam dersaneyi bırakadabilirim askıya almak ıstemıyoruz bebek işinide. Çalısmayı bırakırsan yetersin bencede herseye ben pazarlgımı yaptım eşimle bastan öyle her cagırana gelıyorz demiceksin artık her gelenede buyrun gelin demekte yok diye :))yeri gelcek yemek olmıcak ev temızlenmıcek bunlarda bana yardımcı olucaksan öyle baslıcam dedim :)

hayırlısıyla olur inşAllah

atama ile ilgili planınız ne peki :26:eşiniz sizinle mi gelecek:26:

beni bu durmda korkutuyo işte nası tercih yapıcam eşim sözleşmeli olduğui için o benle gelemez bende bırakıp gitmek istemem bulunduğum yer küçük loduğu için en yakın yerleri tercih etmem gerekecek o zamanda çok yüksek puan tabi

kafam karmakarışık bu konuda

Ben denemeler konusunda bi dersaneyle anlasirsam, kayit yaptirmayacagim yaa iki dakikada karar verdim simdi bak eveeet bizimde oyle bi anlasma yapmamiz gerekiyor hem esimle hem de annelerle sinavda dogurmayalimda yeterki hamis olalim

Atama konusunda eşim kadrolu ve benden daha önce memur oldugu ıcın öncelıkle onun yanına verıyorlar ama memleketimize gitmek istiyoruz kısmet olursa eşimin ailesi bulundgumz sehırde ama eşimle aynı memlekettenız.ama 2 sehir arasındaki illeride yazabiliriz kim kimin yanına gelebilirse artık konya olursa eşim zorlıcak benım yanıma gelmeye inşallahta olur.yuksek puan al nokta atısı yap gıdelım dıyor inşallah olur.zaten en az 1 yıl asalet tastiği dolana kadar tayın ısteme gıbı bır hakta olmıcak enınde sonunda ayrı dusucezdır ama en azından haftasonları gıdıpgelıcek mesafelerde olabılırz sizde öyle. iş sadece yüksek puan alıp nokta atısı yapmaya kalıyor:)oda olucak ınsallah :)

Son düzenleme:
Ben denemeler konusunda bi dersaneyle anlasirsam, kayit yaptirmayacagim yaa iki dakikada karar verdim simdi bak eveeet bizimde oyle bi anlasma yapmamiz gerekiyor hem esimle hem de annelerle sinavda dogurmayalimda yeterki hamis olalim

:) Zaten ıhtıyacın butun denemelerı turkıye genelıymıs onlara katılabılrsın sanırım bende katılmayı dusunuyorm. iki annede bu sehırde sanırım benım sadece kayınvaldem burada normalde 2 haftada bır gıdıyorduk duzene oturtmustuk ama ders calısırken oda zor olabılır, eh artık gücenmece yok ki zaten benimki cok ıstıyor memur olmamı sanmam o yuzden :) ekimden once hamıle kalmamak gerek degılse dogum once oluyor onuda hesapladım dogum sınavdan sonra olursa sıkıntı olmazda önce hamıle kalmayı becerebılmek lazım tabi

Sadece anneleri herkes burdaaaa evde olusam her türlü calisirim onda sıkıntı yok tatlim
Hadi ya o zaman önce ihtiyaca gideyim .. muratla ayni sokakta mi onlar canim, ihtiyacin yeri nerde ben hamileligimin 8.ve 9.ayindan korkuyorum :18: o yuzden ona göre hesaplayip korunmayi birakalim diyorum ama sanki birakir birakmaz hemen olacak mi daha once birakalim da istiyorum ayyy napacagizz sans isi bu resmen piyango oynayalim

güzel güzel çalışkan insanlar sizlere selamlar bizde nişanlımla 2014 kpss için çalışmalara giriştik tek matematiğim eksik o yüzden bolca soru çözmem lazım ki hiç haz etmiyor o dersten ben lisansı bu yıl bitirmicem önlisans olarak girmek istiyorum daha kolayıma geliyor bir yandanda mayıs gibi düğünümüz olucak acaba yapabilirmiyiz iş yerinde çalışma gibi bir durumum olamaz anca pdf formatında kitap okuyabilirim öğle aramda çalışabilirim

ama 5 saat trafik çeken biriyim o yüzden topğlu taşımada çalışıp haftasonuda konu bitirmek istiyorum benim gibi 2014 kpss ye hazırlananlara şimdiden başarılar yalnız değilim ne güzel :)))))

Sadece matematik calismayacaksin ama dimi tarihe konu eklendi bilgin yoksa soylemis olayim cagdas turk ve dunya tarihi.. 5 saat trafik mi videolar indirebilirsin toplu tasimada onlari dinleyebilirsin

Sadece matematik calismayacaksin ama dimi tarihe konu eklendi bilgin yoksa soylemis olayim cagdas turk ve dunya tarihi.. 5 saat trafik mi videolar indirebilirsin toplu tasimada onlari dinleyebilirsin

haberim hiç yok tarihe konumu eklenmiş ama ben tarihi asla unutmuyorum görsem hemen yapıyorum sanki doğduğumda yüklenmiş gibi millet mat için doğuştan gelen yetenek der ya ben hiç bir zaman tarih dersi dinlemedim zevk aldım araştırmaktan

ama bunu sölemen iyi oldu 2014 kitaplarından alayım şimdilik data ihtiyaç ve x yayıncılıklar var bende

5 saat yol gidiyorum valla sabah 2 akşam 2 vapur metro herbişi var bende ada kızıyım evim biraz uzak benim şehre canım

Cografya ve vatandasliginda tarihin gibiyse valla yerlesirsin sen, matematigi halletin mi tamamdir allah kolaylik versin, trafige gelemiyorum ben yada uzun yola.. isten cikinca 7 dakikada evdeyim arabamla ozaman calismalar baslasin

Cografya ve vatandasliginda tarihin gibiyse valla yerlesirsin sen, matematigi halletin mi tamamdir allah kolaylik versin, trafige gelemiyorum ben yada uzun yola.. isten cikinca 7 dakikada evdeyim arabamla ozaman calismalar baslasin

çocukken ailem bana ülkeler coğrafyası kitabı almıştı ama eğlenceli bir şekilde temel brittanicanının felan onlar giderlerdi işlerine ben yazları onu okurdum tarihi okurdum zaten evde hep tarih tartışılırdı anayasa konuları çok geçer o yüzden kulağım aşina coğrafyam tarihten daha iyi tatile çıkmadan önce babam araştır neler meşhur ne yenir zenginlikleri nelerdir derdi ama oyun şekliyle yaklaşırdı onların bana yaptıkları avantaja dönüştü bide tabi öğretmenlermini benim hayatımda tek matematik eksik işte hiç sevmiyorum babam çok üstüme düştü ama yapamadım nişanlım çalıştırıyor oda tarih coğrafyadan 0 :))))))))))

çocuğum olsa ona şehir şehir gezdirip öğretmen isterim o yüzden o zaman çocukken öğrettilenelr akılda kalıyor ama matematiği sevdirmek çok istiyorum ben sevemedim çünkü

Muratın sokagından sola dönünce ihtiyac canım.benimde kayınvaldem dısında akrabalarıda var ama öyle cok sık gelip gitmiyorlar sıkıntı olmaz heleki dersaneye basladıktan sonra. korunmasız 8 aydır yogunlasmıstık bebek mevzusuna baktım olmuyor akısına bıraktım bende ama dersaneye baslıcagım ıcn hesaplamamda lazım artık marttada görüşmüstüm muratla ozaman mart sonuna kadar 800 dü.bebek ıstegı daha yogun oldgu ıcın cesaret edememıstım ama baktım bebekte yok ertelemekte istemedim dersane ısını, sonucta herseyı kontrolümüz altında tutamıyoruz olduktan sonra hayatımızı ona göre düzenleriz napalım:)

ben önlisans mezunu olsam kesinlikle dershaneye falan gitmem. hele bir de g yetenek iyiyse.. g kültür kendi başına çalışarak yapılabilir diye düşünüyorum.bir çok dershaneyi gezdim .B grubu için fiyatlar üç aşağı üç yukarı bu civarlarda. öğretmenlik ve A grubunun fiyatı daha fazla.

Asyaaaaaa ben bugün hem murata hem ihtiyaca gittim konustum, sadece denemelere girsek diyede konustum, normal kayit ucretlerini de.. esime akam anlatacagim, bayramda insallah yanina gittigimde kararimizi veririz galiba oyy once ben kendim verse kararimi iyi olacaktaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…