Günaydın hayırlı ramazanlar kızlar
Akşam ders çalışacaktım ama bir türlü fırsatım olmadı bende matematikten başlamayı düşünüyorum ama düşüncesi bile içimi sıkıyor.
Belki yeni kaynaklar falan basilinca yeni sisteme göre o zaman motivasyonumuz artar canim
Merhaba kizlar
Nasil gidiyor calismalar:26: ben hala ramazanin bitmesini bekliyorum .. dersaneye kayit yaotiran arkadasim, ne kadara kayit yaptridin :26: bende bu hafta dersaneleri arastiracagim, henuz evde mi yoksa dersanede mi hazirlansam karar veremedim :44:
ben B grubundan gireceğim sınava.1000 tl'ye kayıt yaptırdım. Benim bu kpss dışında pek şansım yok o yüzden riske atmamak için dershaneye yazıldım. yaş olarak ta uygunsan bence evde hazırlanmayı deneyebilirsin. ama sabırsızsan bir an önce olsun diye dershaneye gitmende fayda var canım. Allah yardımcımız olsun ne diyim ki...
Kızlar bende varım hazırlanacakların arasında dersane arastırmalarındayım bu hafta yazılmayı dusunuyorum 1,5 yıllık evlıyım ve cocuksuzum bebek isterken olmayınca kpssyı aradan cıkarmak ıstedım. aslında kurs tavsıyeleride alsak cok iyi olur gıdenlerden denizlide yasıyorum ben burada olupta gıttıgı kurstan memnun olan varmı ki? ekimde baslıyormus dersaneler buarada. benimde korkulu rüyam tarih
Süper haber bu :)) ben ikisiylede görüştüm hatta bugun murata kayıt yaptırmaya gıdıcektım bıraz daha bekleme kararı aldım. ihtiyacla görüştüm uzaktan egıtım sıfresıde verıyorlarmıs ama cevremde atananlardan duydugum kadarıyla ıhtıyac kıtapları cok kolay ılk baslarken kullanılan kaynaklar arasındaymıs baska dersaneye gıtsen bıle ılk etapta ıhtıyacı onerırler dedıler ki motıve olmak adına cözuyorduk bız dedıler vazgectım.muratla fıyatları aynı birde.eşimde murattan kazananlardan 5 sene önce gıtmıs.paket programını uygulyorlarmıs yani 2 dersle baslıyorlar once mat ve tarıh sonra bıttıkce dıger derslere baslıyorlarmıs cazip geldi bana ilk baslarda telas yapmam en azından yetısmıcek dıye dusundum ama bilmiyorum yargıyladamı gorussem dıye kararsız kaldım??benımde tarıh sıkıntı sende arastırmaların sonucunu paylas benımle hatta konu actım sende takıp et olurmu??
Canim belki gitmem ben kursa:44: o kadar kararsizim ki bu konuda.. tarih icin kursa gitmeye gerek var mi diye düşünüyorum. ? Yengem tarih mezunu haftada 2 gün ondan konu dinlesem, matematigi bol soruyla cok daha iyi hale getiririmtek sıkıntım tarih ve vatandaslik .. ben kursu motive olmak icin istiyorum denemeler lluyor diye ama dersanelerle konusup disaridan denemelere aliyorlar mi diye soracagim eger 2 tane dersane ayarlayabilirsem, ucret karsiliginda onlarin denemelerine girmek istiyorum konuna bakiyorum hemen
Aslında planlı calısabılıyorsan cokta gerekli degıl dersane ama ben maalesef beceremıyorum bunuelinin altında tarıhcıde varmıs ne guzel bende aynı durumdayım sözel dersler konusunda egerki sadece denemeler ıcın anlasabılıyorsan ıyı olur tabı senın ıcın.ama beni sürekli derse zorlayan birşeyler lazım :) murat daha ikna edıcı konustu benımle o yuzden sankı murata yazılcam
Esimde murat daha iyidir diyor, yillarca AÖF kurslarina gitti muratin.. planli calisabiirim, kolay kolay motivasyonumda düşmez ancak .. sıkı tutabiliri kendimiahh esim bi helsin düzeni oturacak hayatimin ve verimli ders calisabilecegim artik bölümün ne canim calisiyormusun yoksa evde misin ilk defa denizliden biriyle konusuyorum burda
merabaa
sistem nolmuş ki benim hiç bi fikrim yok bu yıla dair:26:
en son 2012 de girdim lisans olarak 73 aldım 2014 b grubu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şimdilik
ramazan bitsin evleneyim sanırım bi karar verip başlamam gerekecek
Eşin nerdeki canım?? Dün murata yazıldım ben yargıylada görüştüm ikna olmadım.Bölümüm işletme canım senin ne? evdeyim canım calısmıyorum 1 yıl olucak denizliye yerleşeli evlilik nedeniyle geldim.sen buralımısın canım? nekadarlık evlisin canım, sen calısıyormusun?
ben B grubundan gireceğim sınava.1000 tl'ye kayıt yaptırdım. Benim bu kpss dışında pek şansım yok o yüzden riske atmamak için dershaneye yazıldım. yaş olarak ta uygunsan bence evde hazırlanmayı deneyebilirsin. ama sabırsızsan bir an önce olsun diye dershaneye gitmende fayda var canım. Allah yardımcımız olsun ne diyim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?