2013 bitti artık 2014 KPSS zamanı benimle birlikte çalışmaya varmısınız?

rabia1984

SaBıR ve ZaMaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.363
8
358
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

2013 Kpss'ye kayıt yaptırdığım halde çalışamadığım için sınava girmedim.İyiki de girmemişim sınav çok zor olduğu söyleniyor, girseydim zaten iyi bir sonuç alamazdım ve ben son olarak gerçekten çok çalışıp 2014 yılında memur olmak istiyorum.benimle birlikte bu yolda varmısınız? Ben hergün düzenli olarak buraya hangi konuyu çalıştığımı neler yaptığı yazacağım.Bu arada ben evliyim, 1,5 yaşında kızım var ve çalışıyorum günde en fazla 1 saat ders çalışma şansım var.Bu yüzden şimdiden başlamam benim yararıma olacaktır.Hepinizi topiğime bekliyorum

Başarılar tatlım..
bende istiyorum aslında kpssye girmek. hangi tarihte sınav ? sen hangi kaynaktan çalışıyorsun ?

Başarılar tatlım..
bende istiyorum aslında kpssye girmek. hangi tarihte sınav ? sen hangi kaynaktan çalışıyorsun ?

merhaba canım ben şuan ihtiyaç yayıncılıktan başladım çalışmaya sınav önümüzdeki yıl ama hangi tarih bilmiyorum.Ben lisans düzeyinde girmek istiyorum.Sende katıl beraber ilerleyelim sanada başarılar.

Ben 2013 kpss ye girdim, son 1 ay calismistim..ben ramazandan sonra baslamayi düşünüyorum calismaya burada olurum calisiyormusunuz:26: ben calisiyorum evliyim, nasil olacak bilemiyorum :44: son 1 ay sinav calistim aksamlari ama kocam yok o yuzden zorlanmadim vakit ayirmakta ..

evet tatlım bende çalışıyorum benim birde 1,5 yaşında kızım var.evli ve çalışan bayan olarak ders çalışmak zor olsa bunları yapmam gerekiyor.Çalışma saatlerim çok ve ileride bu şekilde çalışamam benim en iyi devlet memuru olmam gerekiyor.He bu arada ramazan geldi fazla ders çalışamam ama vakit ayırmaya çalışacağımmm

Evli ve calisirken zor, senin birde cocugun var Allah yardimcin olsun baslamak lazim.. benim en büyük sıkıntım tarih ve vatandaslik.. matemtik sorunum pek yok sadece olasilik permutasyon yapamiyorum :44: nasi calisacaksin tarihe

Bu arada ilkaycığım 2013 sınavın nasıl geçti sorularda yayınlanmadı merak ediyorumm

Co zordu tarih zaten yetistiremedim de o yuzden bu sene erkenden konulari bitirip bol bol soru çözmek istiyorum ki hizlanayim memurlar.net'te topikler var herkes hatirladigi kadarini yaziyor sorularin ordan bak istersen bi canim

Evli ve calisirken zor, senin birde cocugun var Allah yardimcin olsun baslamak lazim.. benim en büyük sıkıntım tarih ve vatandaslik.. matemtik sorunum pek yok sadece olasilik permutasyon yapamiyorum :44: nasi calisacaksin tarihe

bende o konulardan muzdaribim tatlım ama genelde konuları yazarak çalışmayı düşünüyorum ve bol bol soru çözmek gerekiyormuş bende öyle yapacağım ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

bende o konulardan muzdaribim tatlım ama genelde konuları yazarak çalışmayı düşünüyorum ve bol bol soru çözmek gerekiyormuş bende öyle yapacağım ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Vet bende yazarak calisabiliyorum, son bi ay bi sürü soru çözdüm sözde tarihten yanlislarimin çözümlerine baktim ama ise yaramadi, ogrenemedim..çözümlu denemeler cozmustum ama o aciklamalari okuyarak ogrenemedim ille guzelce yazmam lazim kendi yazimdan onu okumam lazim:44:

kızlar şuan çalışıyorsanız tarih çalışmanızı önermem. sistem çok değişti. şuanda piyasada bulunan hiçbir tarih kitabı bu sistemi içermiyor. ben geçen sene data yayınlarından evde çalıştım ve 87 aldım-unutmadan sayısalcıyım sözelden nefret etmeme ragmen yapabildim-. coğrafyada sistem pek değişmemiş data olabilir. ales matematiği ve türkçesi çalısın. anayasada son 1 ay cep kitabı öneririm. sadece bununla çalışarak bir boş bırakmıştım gerisi doğruydu. güncel bilgiler tam bir muamma neye göre çalışılacak bilmiyorum.

umarım yardımcı olabilmişimdir. kolay gelsin kızlarrr

bende varım
en zayıf halka matematik bende.
sizin bir de çocugunuz var valla tebrik ederim.
soru tarzları bir acayipti bu yıl.
ben kaynak kitaplarımı yenilemeyi düşünüyorum.

bende varım
en zayıf halka matematik bende.
sizin bir de çocugunuz var valla tebrik ederim.
soru tarzları bir acayipti bu yıl.
ben kaynak kitaplarımı yenilemeyi düşünüyorum.

Asli seninle he, calla yapacagiz, hemde kpss calisacagiz :13:
Evet tarih calismak suanda riskli bencede yukaridaki arkadasin dedigi gibi zaten ben ramazandan sonra baslayacagim matematikten baslayayim o en iyisi, yapamadigim bir kac konu var onlari halledeyim öncelikle

evet :13:

bende temel matematikten başlayayım o zaman.
bende bir sürü deneme var ama bu yılki sorulardan sonra pek işime yaramazlar sanırım

Merhaba,kızlar,bende 2014 kpss girecem,nasıl çalışmam lazım,ne yapmalıyım,burayı buldum,telefondan giriyorum,banan moral verecek arkadaş grubunu arıyorum.

evet :13:

bende temel matematikten başlayayım o zaman.
bende bir sürü deneme var ama bu yılki sorulardan sonra pek işime yaramazlar sanırım

Tatlim bence konularini bitirdikten sonra onlarida çöz bende de denemeler çözümlu soru bankalari falan var .. yeni sisteme göre cikacak olan kitaplari da alacagim da onlari da elden gecirmeyi hedefliyorum

Tatlim bence konularini bitirdikten sonra onlarida çöz bende de denemeler çözümlu soru bankalari falan var .. yeni sisteme göre cikacak olan kitaplari da alacagim da onlari da elden gecirmeyi hedefliyorum
haklısın bol bol cözmek gerek dursun evde.
yeni sisteme göre cıkanlar eylülde çıkar sanırım değil mi.:44:
ya benim bir sürü merak ettiğim soru vardı :84: nasıl bir saçmalıktır yayınlanmıyor.

Hoşgeldiniz kızlar çok mutlu oldum topiğime geldiğiniz için evet şuan tarih çalışmak pek doğru olmaz öncelikle matematiğe ağırlık vermeliyiz bende matematikten başlayacağım burada hepimiz birbirimize destek olalım tamammı moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor.Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.

Hayırlı ramazanlar kizlar
Memurlar.netin forumuna baktim herkes calismaya baslamis, genellikle matematik calisiyorlarmis ama diger derslere de bakan var ben yine de bayramdan sonra calismaya baslayacagim, sistem cok karisti kafamda :44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…