Başarılar tatlım..
bende istiyorum aslında kpssye girmek. hangi tarihte sınav ? sen hangi kaynaktan çalışıyorsun ?
Ben 2013 kpss ye girdim, son 1 ay calismistim..ben ramazandan sonra baslamayi düşünüyorum calismayaburada olurum calisiyormusunuz:26: ben calisiyorum evliyim, nasil olacak bilemiyorum :44: son 1 ay sinav calistim aksamlari ama kocam yok o yuzden zorlanmadim vakit ayirmakta ..
evet tatlım bende çalışıyorum benim birde 1,5 yaşında kızım var.evli ve çalışan bayan olarak ders çalışmak zor olsa bunları yapmam gerekiyor.Çalışma saatlerim çok ve ileride bu şekilde çalışamam benim en iyi devlet memuru olmam gerekiyor.He bu arada ramazan geldi fazla ders çalışamam ama vakit ayırmaya çalışacağımmm
Bu arada ilkaycığım 2013 sınavın nasıl geçti sorularda yayınlanmadı merak ediyorumm
Evli ve calisirken zor, senin birde cocugun varAllah yardimcin olsun baslamak lazim.. benim en büyük sıkıntım tarih ve vatandaslik.. matemtik sorunum pek yok sadece olasilik permutasyon yapamiyorum :44: nasi calisacaksin tarihe
bende o konulardan muzdaribim tatlım ama genelde konuları yazarak çalışmayı düşünüyorum ve bol bol soru çözmek gerekiyormuş bende öyle yapacağım ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun
bende varım
en zayıf halka matematik bende.
sizin bir de çocugunuz var valla tebrik ederim.
soru tarzları bir acayipti bu yıl.
ben kaynak kitaplarımı yenilemeyi düşünüyorum.
evet :13:Asliseninle he, calla yapacagiz, hemde kpss calisacagiz :13:
Evet tarih calismak suanda riskli bencede yukaridaki arkadasin dedigi gibizaten ben ramazandan sonra baslayacagim matematikten baslayayim o en iyisi, yapamadigim bir kac konu var onlari halledeyim öncelikle
evet :13:
bende temel matematikten başlayayım o zaman.
bende bir sürü deneme var ama bu yılki sorulardan sonra pek işime yaramazlar sanırım
haklısın bol bol cözmek gerek dursun evde.Tatlim bence konularini bitirdikten sonra onlarida çözbende de denemeler çözümlu soru bankalari falan var .. yeni sisteme göre cikacak olan kitaplari da alacagim da onlari da elden gecirmeyi hedefliyorum
haklısın bol bol cözmek gerek dursun evde.
yeni sisteme göre cıkanlar eylülde çıkar sanırım değil mi.:44:
ya benim bir sürü merak ettiğim soru vardı :84: nasıl bir saçmalıktır yayınlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?