Canim cok tesekkurler cevabin icin hepsini tek tek not aldim söylediklerinin :) Evet bu aksam gelip yaklasik iki hafta kadar Ankarada kalip islerimizi halledip geri donmemiz gerekiyor. Henna gelinligi hic duymamisdim kesinlikle arayip randevu alicagim. Ankaradaki bir arkadasim da benim icin Beyaz butik,Moe by beyaz butik ve pronoviasdan randevu almis. ( off nasil yetisecek diye strese girince sagolsun hemen arayip randevu almis :))
Bizim galiba eylül veya ekim basi gibi olacak. Dedigin gibi malum ramazan yaz ayina gelince bizde kendimize cok stres yapmayalim yaz olsun diye dedi. Isin asli hayalim hep boyle kir dugunu gibi bisey olmasi idi ama kismet degilmis sanirim. Vilayetler evinin fotograflarini gordum cok guzel bencede bayildim. Ama iste bizim istedigimiz tarihlerde acik hava yapip risk almamak gerek.
Buyukhanli otelde daha once iki arkadasimin dugunu oldu ve ikisinde de cok eglenmisdim. Seninde dugunun super gececegine eminim :) Bizim aileler nikah ile dugunu ayri yapsaniz daha iyi olur diyorlar. Cunku nikaha bircok kisiyi cagirmak istiyorlar, cok kalabalik dugunde de gonlumuzce eglenemeyiz dedik. Buyukhanli´nin salonu cok buyuk, oyuzden orasi konusunda cok emin degilim ama kesin ugrayacagim yerler listesinde:) Dugunu limitsiz ickili yapicagiz. Kayinvalide evlenecek bir tanidigindan birkac yer ismi almis ama oralarda otel degil ( goksu ada, akalin ve velo gibi) , o gece kalicak yer sorun olabilir
Taradise ile bir tane arkadasim calismisdi (hatta taradise websayfasinda cikan ilk resim), memnun kaldi , evet ora ile de bir konusmak lazim. Diger bir arkadasinda dugun resim cekimlerine katilmisdim, o da Bora Ucak ile calisti. Cok keyifliyde fakat galiba herkese ayni pozlari yaptirtiyor.
Organizasyon firmasi hakkinda hic fikrim yoktui supersin iki ismi de not aldim derhal aranacaklar listesine girdiler bile:)
Canim cok sagol, umarim ikimizinde herseyinin icine sinecegi super bir dugunu olur. Ben yurtdisinda doktora yapiyorum o yuzden evimden, turkiyeden cok ayri kaliyorum. Bu konularda sizler ile konusmak beni rahatlatiyor.
Kuafor konusu da forumdan sonra arkadasima ( dugunu buyukhanlida olan) hangi kuafore gittigini sordum bende onunla beraberdim ama adini unuttum
Panoranin ordaydi adini ogrenip yazacagim sana listemize girsin fena degildi cunku yaptigi sac :)