hadi gözünaydın darısı başımıza
geçen sene de oldu evet ausum, ama başkalarının çıkardığı kavgaya müdahil oluverdik geçen yıl
birde geçen yıl bıkkınlık gelmişti gide gele ya, ondan eşim bugün daha sabah gitmeden bi sinir küpüydü sorma..
resmen hissetmiş adam alamayacağını kitaplarını...
ya bu aöf ye helal olsun, eşim normalde çok sakin ve sessiz bir insandır, ama eşim gibi birini bile dellendirdi bu aöf :)
bişey değil kalıcı olursa yandım ben :)
bir an önce mezun olsak iyi olacak yoksa seneye falan kalırsak eşim cam çerçeve indirebilir
gülersin tabi aldın kitaplarını oh, bi elinde cımbız bi elinde ayna umurumda mı kitap bulamayanlar, yardımcı kitabında geldi..oh ne güzel valla...
yolucam saçlarını valla sinirimi senden çıkaracam haberin olsun
şaka tatlım yaa, takılıyorum...valla sevindim alabildiğine...çünkü senin çok dersin var, allah olaylık versin...bunca dersin yükü sana yeter artar bile, birde kitap sıkıntısı çekmeyecek olmana sevindim kuzum...hadi çoğu gitti azı kaldı...kursun da hayırlı olsun...
benimde iki kitap gelmiş..onlara çalışacam şimdilik, perşembe başlıcam nasipse senle beraber...
ondan sonrası allah kerim artık, ya yardımcılar çıkar bi yerden temin ederim, yada aöf nin yolları taştan diye gider gider gelirim napayım
kader utansın....
bu arada gece mesajımı aldın dimi, geç saatti ama uyanıksındır diye yolladım...inşallah uyandırmadım