hmmmmBende ismini gördüm aşağıda sen mesaj yazmadan listeye ekleyeyim çaktırmadan dedim ama yetişemedim
Hemen ekliyorum canım benim . Bu sene ihale bana kaldı , geçen senelerde sevgi meleği yapıyordu , hem mezun oldu hemde bu sene kpss var , uğraşmak zor olur bana dedi. Bende alıverdim bu kutsal göreviHep gazel yüzünden gaza getirdi beni .
30 da el sıkıştık mı şimdi gökçem ünite sayısında
uff uffff direnç şart.... ilaç olarak öğretmenliğin ilk yılında bir özel dr bağışıklık sitemi için iminu....adını unutttum o tarz bir hap vermişti iyi gelmiştiii...ama doğal yoldan daha iyi olur...sağlıklı beslenmek şart... geçmişler olaAynen canım azıcık öyle oldu .
Daha koca sene var , bağışıklık sistemini okula göre güçlendirmeliyim çocuğun . Direnaus
hmmmmdüşünmen bile yeterrr .....
bacımmmm çok isabet olmuş bu kutsal görevi yusufçuğun annesiii yapsa yapardııı harikasınnnnnn abcım...ALLAH RAZI OLSUN emeğine sağlık... bizde dua edeceğizdir sana:)
30 diye anlaşakkkk zatenn 32 olsada çalışamam 30 ideal dermişim
aminnnnnnnnnnn iyileşsindeee koltukların tepesinde gezinsinnn yusufçuk... boyama kitapları yerine çaktırmadan duvarları çizsinn emiSen ne yazsan gülmeye şartlanmışım zaten , yaşam enerjisi gibi bir şeysin yahu
Edin edin , bu aöf çalışma sayfasını bize açan aus bacının oğlu iyileşsin diye edin canım .
teşekkür ederim. umarım üstüne bandrol koyarlarda büroya bir daha gitmek zorunda kalmam işte sıkıntı oluyor çünkü. yani olmuyorda ben muhatap olmayı sevmiyorum bu konulardaHiçbir bilgim yok ama geç olmadan cevap yazayım dedim
Bandrol üstüne koyarlar ya da yeni verirler , zaten başka seçenek yoktu değil mi ?
Paso dediğin öğrenci kimliği değil mi zaten ?
[/B]
Bende alıcam bu yıl fosforlu kalem
Siyah renk alıp kitabı tümden yok etmeyi düşünüyorum
Sesli kitap indireyim ben ya bi iki dersin vardı. En azından yolda giderken falan dinleyebilirsem vizeleri kolaylıkla atlatırım.
o sesli kitap var ya o beni bitirdi nasıl bişeydir o elektironik ortamda mı ne okutmuşlar nasıl bir ses nasıl bir tonlamadır o
sinir bozucu
Yardımcı kitaplarıma bakayım dedim, yarısı çıkmış yarısı çıkmamış, sinir oldum.( Hepsini toplu alayım diyordum, ne olurdu yetiştirselerdi şu kitapları...Bu arada kararımı verdim, bu sene türk diliyle beraber sosyoloji okuyacağım, Allah yardımcım olsun.:) Sabah 1 ünite, akşam 1 ünite bu sistemden şaşmadan sınavlarımı vereceğim inşallah. Daha fazla karar değiştirmeden bu akşam kayıt yenilememi de yapayım, yani çok sevdiğim şairin dediği gibi "düşündüğünü hemen yap, yoksa karar vermek zorunda kalırsın" :))
aminnnnnnnnnnn iyileşsindeee koltukların tepesinde gezinsinnn yusufçuk... boyama kitapları yerine çaktırmadan duvarları çizsinn emidermişimmmmm
yeni bir dönem yeni bir topikcik
hayırlı olsun bakalım...
ausencia benim adımı da ekler misin acaba eftelya__ sağlık kurumlaru işletmeciliği saydığıma göre de 60 ünitem var ne çok mu beeee
yandın eftelya
en çok ünite benim galiba ya da ben mi yanlış saydım nerden sayılıyor bu
Hayırlı uğurlu olsun..
Alıntı yapamıyorum ben yahu, bozuldu benim forumum..
Ya bana bi akıl verin hatunlar..
Ben bu yıl eften dersler seçtim ingilizce (2tane), edebiyat. Ben bunları havada karada yapıyorum.. Bu sene de yapıp geçicem..
Bu sene zorları alayım dimi onlardan vazgeçip?
Olur da seneye tökezlersem 1 yıl daha yerim.. :/
Siz olsanız zorları mı alırdınız? Hoş mantıklı olan da zorları almak da ben neden salak seçimler yaprım bilmiyorum..
Yardımcı kitaplarıma bakayım dedim, yarısı çıkmış yarısı çıkmamış, sinir oldum.( Hepsini toplu alayım diyordum, ne olurdu yetiştirselerdi şu kitapları...Bu arada kararımı verdim, bu sene türk diliyle beraber sosyoloji okuyacağım, Allah yardımcım olsun.:) Sabah 1 ünite, akşam 1 ünite bu sistemden şaşmadan sınavlarımı vereceğim inşallah. Daha fazla karar değiştirmeden bu akşam kayıt yenilememi de yapayım, yani çok sevdiğim şairin dediği gibi "düşündüğünü hemen yap, yoksa karar vermek zorunda kalırsın" :))
Ay ablacım beni de ekleyiver.. :)
Kamu Yönetimi : 3/4
Vizede sorumlu olunan ünite sayısı : 40 :2:
Ay bu ne be
Bu nasıl ses bu nasıl kitap bu nasıl robot kadın :120::120::120:
Ay bu ne be
Bu nasıl ses bu nasıl kitap bu nasıl robot kadın :120::120::120:
Sedulu bir link atıver canım ya , gece gece güleyim biraz .Bulamadım ben .
Ama şöyle bir bilgi edindim çok mühim;
Kitaplar üniversitemiz Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri ve Tiyatro Anadolu sanatçıları tarafından radyofonik bir biçimde seslendirilmekte, ses efektleri ile anlatım zenginleştirilmekte ve mp3 olarak İnternetten yayınlanmaktadır.
hayırlı olsun hakkında biberoncum....
bişey sorcam, sen sınava girerek mi tercih yapabileceksin şimdi, yoksa yatay geçiş gibi bişeymi bu anlamadım...
Hayırlı olsun canım .
Sosyolog çok bu sene topikte psikoloji okusaydın ya canım ya .