2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Nasıl durabiliyorsunuz yahu bakmadan , ben orta yerimden çatlarım :KK9:

Sağol canım benim şükür atlattık bu dönemi de , darısı önümüzdeki maçlara :KK9:

Amin :KK16:Amin :KK16:Amin :KK16: tüm güzel dileklerin için.

Evet bu dönemide bence verimli atlattık , güzeldi çok güzeldi :KK16: ALLAH(C.C) büyük , sonuçları bekleyip görelim , hayırlı gelsin sonuçlar inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

herkese iyi akşamlar hanımlar...:KK3:

cevap anahtarımı açıklanmış geçmişi karıştırdım azıcık...

ama ben bakmayacağım ya sonra içim skılır falan ..:63:

Allahın izniyle iyi notlar alalım da hep beraber..:KK34:

ee hanımlar tatil nasıl gidiyor bakalım..:KK16:

neler yapıyorsunuz....

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar hanımlar...:KK3:

cevap anahtarımı açıklanmış geçmişi karıştırdım azıcık...

ama ben bakmayacağım ya sonra içim skılır falan ..:63:

Allahın izniyle iyi notlar alalım da hep beraber..:KK34:

ee hanımlar tatil nasıl gidiyor bakalım..:KK16:

neler yapıyorsunuz....

aaaa sanki bi hevi gördüm:KK52:
hemide yeşil yeşil :KK53:

Yoo doğru avutuyorsun ama henüz belli değil belki birter 3.de.

Anladım o atma kısmını bende yabancı dilde yaşıyorum , neyse ki hatırlıyorum ne attığımı . Bilinçli atıcı :KK1:

ah ben hep okuyorum facebook gruplarında, herkes yabancı dilden çok sorun yaşıyor yaa inşallah sizde o konuda sorun yoktur. siz kaçıncı sınıf hangi bölümsünüz? ben de yabancı dil sadece 1 dönem aldım.

şimdi o sorunlu dersime de diyorlar ki, 29.61 ile dd geldi geçen yıl
ben de dd alırım inşallah, ortalamam kötü değil 2den kesin yüksek olucak şartlı geçsem ne iyi olur :26:
ben aslında örgünde okuyorum ama çalıştığım için gidemiyorum okula, devamsızlık sebebiyle finallere almıyorlar, bari bir an önce şu aöfden bi diploma alayım diye uğraşıyorum inşallah geçerim de 4 yıl olmadan biter, çok moralsizdim hiç çalışmadım bu sınavlara, bir daha bu kadar salmayacağım kendimi asla :2:

ah ben hep okuyorum facebook gruplarında, herkes yabancı dilden çok sorun yaşıyor yaa inşallah sizde o konuda sorun yoktur. siz kaçıncı sınıf hangi bölümsünüz? ben de yabancı dil sadece 1 dönem aldım.

şimdi o sorunlu dersime de diyorlar ki, 29.61 ile dd geldi geçen yıl
ben de dd alırım inşallah, ortalamam kötü değil 2den kesin yüksek olucak şartlı geçsem ne iyi olur :26:
ben aslında örgünde okuyorum ama çalıştığım için gidemiyorum okula, devamsızlık sebebiyle finallere almıyorlar, bari bir an önce şu aöfden bi diploma alayım diye uğraşıyorum inşallah geçerim de 4 yıl olmadan biter, çok moralsizdim hiç çalışmadım bu sınavlara, bir daha bu kadar salmayacağım kendimi asla :2:

Hmmm 29.61 iyiymiş bu sene de değişeceğini sanmam çok . Şartlı geçersin yani :KK34:

Ben uluslararası ilişkiler son sınıfım , dikey geçişle başladı aöf maceram geçen sene , bu senede 4. sınıf .

İngilizceden geçen sene muaftım , bu sene doğrudan 3-4 zor geldi .13 yıl olmuş örgün biteli yabancı dil mi kaldı bende de muaf yaptılar geçen yıl :KK1:

Bende son haftaya bırakmayacağım diye söz verip duruyorum ama hep aynı terane oluyor yine sınav vakti , sen başarırsın umarım .

Hmmm 29.61 iyiymiş bu sene de değişeceğini sanmam çok . Şartlı geçersin yani :KK34:

Ben uluslararası ilişkiler son sınıfım , dikey geçişle başladı aöf maceram geçen sene , bu senede 4. sınıf .

İngilizceden geçen sene muaftım , bu sene doğrudan 3-4 zor geldi .13 yıl olmuş örgün biteli yabancı dil mi kaldı bende de muaf yaptılar geçen yıl :KK1:

Bende son haftaya bırakmayacağım diye söz verip duruyorum ama hep aynı terane oluyor yine sınav vakti , sen başarırsın umarım .

ya ben normalde hep çalışıyorum çok düzenli ve sıkı olmasa bile, son haftaya kalmadan bakıyorum. son 1 ay çalışıyorum, en azından basit 3-4 dersi aradan çıkartıyorum ama bu sene işten çıkartıldım filan, çok mutsuz moralsizdim :KK50: bu dönem şu osmanlıcadan bi geçeyim başka hiç bişey istemem :KK17:

Günaydınlar herkese :))

Benim aklıma gelen başıma gelir hep, kaptı şifayı bizim oğlan.:KK43:( Huysuzluk had safhada, umarım bugünü kolay atlatırız...Çorap giydirebildim, tarzandan bir üst seviyeye çıkabildik böylece.:KK1:

Şöyle bir önümüzdeki dönem derslerine baktım da panterrciğim, en azından Osmanlıca dersinde Farsça var bu sefer...Nispeten daha kolay gibi gözüküyor, bablar yok sadece ekler var, Türkçe'ye daha yakın, biraz kelime ezberlememiz gerekecek ama daha rahat üstesinden geliriz gibime geliyor...

İnkılapta da daha çok Türkiye'nin cumhuriyet sonrası tarihi var, ve son üniteler 1980 dönemine kadar geliyor, çok sevindirici...Ben hep yakın tarihin de bir şekilde kitaplara girmesinden yanayım, bir çok eksiğimiz ve yanlış bilgimiz ne yazık ki yakın tarihi bilememekten kaynaklanıyor...Bu nedenle sevindirici oldu benim için...

Yüzyıllar yine zorlayacak gibi, bakalım okuyunca daha net fikrim olur o konuda da...Uygurca da yine bakabildiğim kadarıyla Orhunca kadar dilbilgisi içermeden, biraz daha ezber ağırlıklı görünüyor.

Bahar dönemi sanki daha iyi güze göre, geçen sene de böyle hissetmiştim...

çook tesekkürler cnm şimdi gördüm aslında keske önce baksaydım. tam da senin dediğine geldim:KK43:
ilk gunki sınav güzel geçti gece 2 ye kadar çalışmama rağmen, dün gece yine çaliştım, uykusuzdum, yorgun ve de sağolsun misafrler de 2 gün de eksik değildi benim kız diş çıkarıyor gece 3 - 5 arası uyumadı onunla uğrastım . sınavda uyucaktım nerdeyse bi okuduğumu kaç kez okudum... berbattı sınav. ing. çalışamadık misafr olunca...

Bende cumartesi günkü derslere çalıştım dediğim şekilde.Özetleri okuyup sorulara baktım.
Ama pazar günkü derslere bakamadım.O kadar sıkılmışım ki ders çalışmaktan.
Ne olacaksa olsun dedim ve uyudum.Sabah da uykumu aldım bi güzel :KK1: sınavım da 14.00'daydı.
Dolmuşta yarım saat sorulara baktım.Öylece sınava girdim.

Sen de elinden geleni yapmışsın.Ben senin yerinde olsam hiç bakmazdım bile :nazar:
Hem çocuk hem misafir zor şeyler bunlar gerçekten.Allah yardımcın olsun.
Geçeriz inşallah yine de :KK16:

cnm ben adaletciyim 1. sınıf benim misafr vardı ing en sona bırakmıştım bende geç yattım kızım da gece uyumayınca sabah sap gibi gittim med.huk. idare huk. ing. yani pazar sınavım battı... guzelde clışmştm.
ders oldu son gün sadece çıkmış sorulara bakcam...

Medeni iyiydi benim canım çok şükür. Ama idare çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni ya. Vizem 70'ti. Kaç alsam aa gelir acaba? İngilizceye çalışamamıştım ve daha iyisini beklemiyordum zaten.

Medeni iyiydi benim canım çok şükür. Ama idare çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni ya. Vizem 70'ti. Kaç alsam aa gelir acaba? İngilizceye çalışamamıştım ve daha iyisini beklemiyordum zaten.

Ben de adalet 2. sınıfım.
Benim geçen yılki idare notlarım:45-30 DC ile geçmişim.
Heralde finalden de 70 alsan geçersin AA ile ama bilmiyorum belli de olmaz çan olduğu için.

valla cnm ben hiç bilmiyorum ama şöyle ortalaman iyiyse 33 le bile sorumlu geçiliyormuş, vizenin %30u finalın %70i, diye biliyorum...
40 g4csen yeter diye tahmin ediyorum.. inş. geceriz ya pazar sınavlarının hiçbirini hatırlamadım ya aklım allak bullak oldu.. tek hatırladığım hepsini karıstırdığım.

Heralde finalden de 70 alsan geçersin AA ile ama bilmiyorum belli de olmaz çan olduğu için.

aa ile mi.. kimin umrunda aa ki şahsen gecsem bana yeter... 45 30 iyiymiş ya kötü gecen derslerden alırım böyle şeyler. inş. geceriiim..

İnşallah alırım da aa düşer ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama herkes isyan ediyordu idareye. Çan düşük olur diye umuyorum o yüzden.

aa ile mi.. kimin umrunda aa ki şahsen gecsem bana yeter... 45 30 iyiymiş ya kötü gecen derslerden alırım böyle şeyler. inş. geceriiim..

Benim umurumda. :KK1: Geçmem bir şey ifade etmiyor benim. Hukuka geçmek için adalete kaydoldum. O yüzden ortalama çok çok önemli.

herkese iyi akşamlar :KK3:
akşam şekerleri..:KK16:

arkadaşlarla topluca geyik bölümüne gidince..:KK55:
aöf topikciğini de ihmal ettiğimizi düşünüyorum..:21:

arada burayada gelelim dolmacım..:13:
zaten tatildeyiz konu bildirimi de yok auscum için zorlukta olmaz değil mi?:KK19:

buarada sınavlar ne zaman açıklanır acaba bir fikri olan varmı?:44::44:
herkes emeklerinin karşılığını alsın inş.. güzel güzel yüksek notlarla...:nazar::KK16:

İnşallah alırım da aa düşer ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama herkes isyan ediyordu idareye. Çan düşük olur diye umuyorum o yüzden.

Benim umurumda. :KK1: Geçmem bir şey ifade etmiyor benim. Hukuka geçmek için adalete kaydoldum. O yüzden ortalama çok çok önemli.

bende düşünüyorum ama o dgs ye bakar notun çok bi etkisi yok diye biliyorum.

bende düşünüyorum ama o dgs ye bakar notun çok bi etkisi yok diye biliyorum.

Hiç olur mu çok önemli okul puanı... 0,50 ortalama dgsde kabaca 10 puana tekabül ediyor diye duymuştum bu yıl kazanan bir yakınımdan. Yani 3.00 ile 4.00 arasında 20 puan var bu hesaba göre. Az mı sence? :KK1: Dediğim gibi kabaca bir hesap bu ama çok önemli olduğuna defalarca kez şahit oldum okul puanının.

Ha tabi dgsdeki performans iyi olmadan hukuk kazanılmaz orası ayrı zaten ama okul puanı büyük kolaylık sağlıyor bence.

herkese iyi akşamlar :KK3:
akşam şekerleri..:KK16:

arkadaşlarla topluca geyik bölümüne gidince..:KK55:
aöf topikciğini de ihmal ettiğimizi düşünüyorum..:21:

arada burayada gelelim dolmacım..:13:
zaten tatildeyiz konu bildirimi de yok auscum için zorlukta olmaz değil mi?:KK19:

buarada sınavlar ne zaman açıklanır acaba bir fikri olan varmı?:44::44:
herkes emeklerinin karşılığını alsın inş.. güzel güzel yüksek notlarla...:nazar::KK16:

Evet buranın yeri ayrı zaten hevim dediğin gibi ihmal etmemek gerek :KK19:
24 şubattan önce açıklanacağı kesin ama ne zaman bilinmez :KK9::KK9:
inşallah hevim inşallah geçmişizdir

X